zdzd píše:Hunger píše:Zdeňku já ti nevim.. tohle nejsou střeva, ale další zadní kryt...
Jasně, ale má to řád a pod krytem je jedna deska. Nicméně rozebírat to nebudu.
A myslím (odhadujem), že to bude aj iná cenová hladina.
zdzd píše:Hunger píše:Zdeňku já ti nevim.. tohle nejsou střeva, ale další zadní kryt...
Jasně, ale má to řád a pod krytem je jedna deska. Nicméně rozebírat to nebudu.
zdzd píše:.... Znám příjemnější pohledy do střev....
jyrry píše:zdzd píše:.... Znám příjemnější pohledy do střev....
to ja taky - http://static.rcgroups.net/forums/attac ... 1298750148
http://static.rcgroups.net/forums/attac ... 1311533258
Cenove srovnatelna, tedy primo porovnatelna. Tak kde je ten cit konstruktera?
P.S. (kdyby to nebylo poznat, napovim - neumi prime zpomaleni serv ...)
Milan Nes píše:...to prvni je teda pekne hustej domaci bastl :) co si do toho ten clovek delal ?
silcom píše:Polynom, neviem teda čo za verziu MX-20 máš a či si ju náhodou nekupoval v Libuši u číňana..
Nechápem, prečo píšeš voloviny tipu "plastová sra... polepená tavným lepidlom".
Niekto z nás asi nevie čo je tavné lepidlo, pretože ja som otvoril svoju MX-20 a odfotil črevá. A fíha, po tavnom lepidle ani stopy. To, že sú tam papierové pásky mne osobne vôbec neprekáža, naopak. Keď Ti prekážajú plastové obaly tak fajn, je to vec vkusu a povedzme si aj peňazí. Takže by som aspoň v tvojom prípade očakával, že tu napíšeš, že vlastníš tip-top rádio typu Jeti DC-16 a podobne. Ale takto si dávaš sra.. akurát sám sebe vieš kam..![]()
Polynom píše:.... mě u mx20 pěkně štvou, což doplňují některé (není jich moc opravdu jen málo) programovací nesmysly......
jyrry píše:Ted se zeptam uplne vazne - co je tim mineno?
S MX-20 se teprve seznamuju, tak chytam postrehy vsude.
Polynom píše:při nastavování butterfly a při nastavování letových režimů nejde zadat hodnota klapky a křidýlka pro každé servo zvlášť ale pouze v páru (u 4 serv v křídle)- ježiš kterej magor tohle vymyslel...
Polynom píše:chod ovládacích prvků je u futab nádherný
Polynom píše:ty rozviklaný přepínače mě u mx20 pěkně štvou