Recenze Citabria

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Odpovědět
Zpráva
Autor
varok

Recenze Citabria

#1 Příspěvek od varok »

Dobrý den, někde jsem tady nedávno četl, že v časopise RC Revue byl někdy popis, nebo jestli chcete recenze letadla Citabria. Neví prosím někdo, které to bylo číslo a z kterého roku? A jde to stáhnout někde třeba na ulož to, nebo někde jinde? Děkuji.
DAF
Kontaktovat uživatele:

Re: Recenze Citabria

#2 Příspěvek od DAF »

Jestli je to to, co myslím, tak to byla Belanca Decathlon od Phoenixe na 6,5ccm čmouďák a vyšlo to někdy před asi 8 - 9 lety.
Hitec Aurora 9X
varok

#3 Příspěvek od varok »

Aha, tak to se omlouvám, já myslel, že to bylo letadlo Citabria. Ale jsou to podobné letadla. Nevíte prosím ročník a číslo?
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

je to tak těžké, jít na server rcrevue a do vyhledavacího okénka napsat decathlon a prozkoumat obsahy oněch čísel?

RC Revue 4/2012
1. dubna vychází čtvrté číslo třináctého ročníku časopisu RC revue Z obsahu vybíráme:
RC Revue 2/2012
1. února vychází druhé číslo třináctého ročníku časopisu RC revue Z obsahu vybíráme:
RC Revue 4/2011
1. dubna vychází čtvrté číslo dvanáctého ročníku časopisu RC revue Z obsahu vybíráme:
RC Revue 1/2010
1. ledna vychází první číslo jedenáctého ročníku časopisu RC revue Z obsahu vybíráme:
RC Revue 6/2009
1. června vychází šesté číslo desátého ročníku časopisu RC revue Z obsahu vybíráme:
RC Revue 12/2005
1. prosince vychází dvanácté číslo šestého ročníku časopisu RC revue. Číslo zakoupíte v první řadě na pultech modelářských prodejen a v mnoha novinových stáncích. Plánek polomakety větroně Bowlus Baby Albatross Zkušenosti s motorem MVVS 45 IRS/MG
RC Revue 6/2005
1. června vychází páté číslo šestého ročníku časopisu RC revue. Číslo zakoupíte v první řadě na pultech modelářských prodejen a v mnoha novinových stáncích. 8 stran navíc za stejnou cenu! Velká hra o ZDZ 100 pokračuje! Přinášíme propozice na východní kolo soutěže Létáme se ZDZ 40–50.
varok

#5 Příspěvek od varok »

Aha, tak jsem se díval, ale článek stáhnout nejde. Nevíte prosím, kde by šlo stáhnout na netu RC Revue? nebo je vůbec někde?
corsair
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od corsair »

varok píše:Aha, tak jsem se díval, ale článek stáhnout nejde. Nevíte prosím, kde by šlo stáhnout na netu RC Revue? nebo je vůbec někde?
No prozkoumej ty články, který že to je, a pokud je do r . 2010 pošli sz a nějak to vyřešíme, jinak snad mohu napovědět "ulozto"
varok

#7 Příspěvek od varok »

Už jsem to našel na Ulož to. Je to ale celý ročník. Je tam článek i o té Citabrii, je to číslo 3/2008. Ten článek je ale jen o tom plánku z Modeláře, myslím že od pana Fary. To je škoda. Ale i tak moc děkuji za rady.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od corsair »

Povídání o té Citabrii J.Fary je ve starých Modelářích, prostě popis stavby k uvedenému plánku, i ten lze mít v el.podobě/ myslím to č. uvedeného Modeláře/, pokud máš zájem tak další info přes SZ,ať to tu nerozpatláváme
varok

#9 Příspěvek od varok »

Né, já myslel, že tam byl popis Citabrie, která se mi moc líbí. Stejně jako Cessny, prostě klasika. Našel jsem ale v jednom čísle popis mého letadla Cessna 480, tak jdu číst.
Odpovědět

Zpět na „Download“