Když bych poslal dvě nebo více plateb, budu mít těch řádek s těmi zlaťáčky víc? Mě by se líbilo asi tak 5
Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!
Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 112 příspěvků
Můžu být mecenáš-mazák?
Když bych poslal dvě nebo více plateb, budu mít těch řádek s těmi zlaťáčky víc? Mě by se líbilo asi tak 5

http://ar1.rajce.idnes.cz/
jasne cim viac pasikov tym viac addidas

DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:Můžu být mecenáš-mazák?
Když bych poslal dvě nebo více plateb, budu mít těch řádek s těmi zlaťáčky víc? Mě by se líbilo asi tak 5![]()
Mecenášství představuje zejména osobní vztah mezi podporovatelem a podporovaným subjektem. Jehož hlavním důvodem není jakákoli protislužba typu reklamy či jiné propagace. Mecenáš tak jedná na základě svých vlastních pohnutek a svobodné vůle. Myslím si, že mecenášství je v současné době daleko méně časté, ale vznikne-li podobný vztah založený jen na vzájemném respektu a uznání, tak je to v době tvrdého byznysu oslava lidského charakteru.
Sponzoring naopak představuje čistě obchodní vztah, který je založen na již zmíněné protislužbě.
Že by jsi se zamiloval???
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
Tak jsem se vratil z Kanady, a mate to tam................a ted si jdu prepnout na ceskou klavesnici 
- terra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 105 příspěvků
maroslong píše:Niektorí "neblázni" sa aspoň prejavili a pre tých ktorí sú tu už dlho to nebolo žiadne prekvapenie, ale sranda že je tu kopec ľudí ktorí píšu skoro každý deň, využívajú fórum naplno a toto vlákno akosi nevidia (resp. s prehľadom ignorujú).Iste, nie je to povinné, je to nezávislá iniciatíva jedného člena a toto je len taká skoro polnočná, nepodstatná, osobná poznámka.
jen chtěl bych oponovat, k dnešmímu večeru je všem vidět, jaké pochopení našla tato iniciativa u "bláznů". z části je to atmosférou společnosti a vlády vůči lidu a možná z části i obavou o každou korunu či trošku vyčuranost naší povahy , pro mne osobně je na tomto foru nejvíce nepříjemné, že pokud se někdo zeptá na nějaký dotaz, která je z pohledu těch "nahoře" jasný či opakovaný, tak ho setřou, samozřejmě je hloupé se ptát stále dokola ale není nutné ho v mnoha případech tak utnout. proto se debat málo účastním, někdy je mi i za některé aktivní členy skoro trapně
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,
1. nic ti nebrání v tom, aby jsi svými příspěvky pozvedl úroveň diskuzí
2. atmosférou společnosti a vlády vůči lidu - tomu nerozumím vůbec, tipuju na burčák
3. dotazy - jak nakupovat na HobbyKing - bych pravidly už i zakázal (máš v tomto pravdu, ptát se na některé věci je už opravdu hloupé)
Proč je o tomhle v tématu diskuze na příspěvky na forum?
2. atmosférou společnosti a vlády vůči lidu - tomu nerozumím vůbec, tipuju na burčák
3. dotazy - jak nakupovat na HobbyKing - bych pravidly už i zakázal (máš v tomto pravdu, ptát se na některé věci je už opravdu hloupé)
http://ar1.rajce.idnes.cz/
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
terra píše:maroslong píše:Niektorí "neblázni" sa aspoň prejavili a pre tých ktorí sú tu už dlho to nebolo žiadne prekvapenie, ale sranda že je tu kopec ľudí ktorí píšu skoro každý deň, využívajú fórum naplno a toto vlákno akosi nevidia (resp. s prehľadom ignorujú).Iste, nie je to povinné, je to nezávislá iniciatíva jedného člena a toto je len taká skoro polnočná, nepodstatná, osobná poznámka.
jen chtěl bych oponovat, k dnešmímu večeru je všem vidět, jaké pochopení našla tato iniciativa u "bláznů". z části je to atmosférou společnosti a vlády vůči lidu a možná z části i obavou o každou korunu či trošku vyčuranost naší povahy , pro mne osobně je na tomto foru nejvíce nepříjemné, že pokud se někdo zeptá na nějaký dotaz, která je z pohledu těch "nahoře" jasný či opakovaný, tak ho setřou, samozřejmě je hloupé se ptát stále dokola ale není nutné ho v mnoha případech tak utnout. proto se debat málo účastním, někdy je mi i za některé aktivní členy skoro trapně
Nechapu. Jakou maji souvislost provozni naklady tohoto fora a ochota uzivatelu odpovidat na veci, ktere se tu probiraji po stodvacate?
OK2WY
TomasC píše:Doplnil jsem hodnosti za platby, které dorazily do banky po víkendu.
Pokud někdo nechce hodnost Mecenáš serveru, která je prostě jen výrazem poděkování, nic jiného nepřináší, tak nechť mi napíše SZ. Hodnost nastavím na běžnou dle počtu příspěvků.
Díky všem.
Fórum bylo na starém enginu dotované, prostě zábava a radost, když se daří. Případně nějaký příspěvek zvenku.
Nový engine je už připraven na malou propagaci, která měla server živit. Nicméně není sranda přemluvit firmy k propagaci na fóru a to z řady důvodů, které nechme stranou.
Já osobně nejsem zvyklý o penězích moc mluvit, pokud myslím, že jsou potřeba, tak se je snažím sehnat, nikoliv ušetřit.
Ale nárůst za rok (YoY) je cca 30%, takže nároky na server se opravdu zvýšily.
Taky jsem ti tam poslal příspěveček, až dorazí očekávané kajdy na modelářský účtíček..tak ti pošlu ještě něco.
Tak jsem to taky poslal - jirka v pres paypal
- terra
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:1. nic ti nebrání v tom, aby jsi svými příspěvky pozvedl úroveň diskuzí
pro pána z Prahy - klídek burčák nepiju, ale spíše mne rozesmutní některé reakce, a že bodu 2 nerozumíš, za to opravdu nemohu. Myslím, že ztrácíme čas, protože se tato aktivita se 100,-Kč neuchytila, ale je mi to opravdu líto, nebyl to špatný nápad.
terra: sis nabeh 
terra píše: pro pána z Prahy - klídek burčák nepiju, ale spíše mne rozesmutní některé reakce, a že bodu 2 nerozumíš, za to opravdu nemohu. Myslím, že ztrácíme čas, protože se tato aktivita se 100,-Kč neuchytila, ale je mi to opravdu líto, nebyl to špatný nápad.
Já bodu 2 taky nerozumím a vlastně ani jiným částem Tvého příspěvku
- terra
- Kontaktovat uživatele:
mhabr píše:terra píše: pro pána z Prahy - klídek burčák nepiju, ale spíše mne rozesmutní některé reakce, a že bodu 2 nerozumíš, za to opravdu nemohu. Myslím, že ztrácíme čas, protože se tato aktivita se 100,-Kč neuchytila, ale je mi to opravdu líto, nebyl to špatný nápad.
Já bodu 2 taky nerozumím a vlastně ani jiným částem Tvého příspěvku
nevadí, asi bude lepší se nezapojovat do debaty, škoda dobrého nápadu s podporou 100,-
Jaktože se nechytl. Vždyť přispělo 112 lidí. To, že je zaregistrovaných x tisíc ještě neznamená, že tento web navštěvují nebo že k němu mají "kladný" vztah. Jinak těm podivným slovům o vládě a lidu taky nějak nerozumím - když nepiješ burčák, tak bych to tipnul na něco ostřejšího, možná s kapkou paliva do žhavíku.