Deklarovaný výkon RAY motorov
Deklarovaný výkon RAY motorov
Viete mi niekto vysvetliť, prečo má mnoho RAY motorov udávaný vyšší výkon ako je povolený príkon?
Eg. http://www.modelarina.cz/stridavy-motor-ray-c283608-outrunner-p-1494.html
V prípade, ak by došlo k max. povolenému zaťaženiu 20A pri 3S LiPo: 11.1V * 20A = 222W != 288W.
V prípade, ak by došlo k max. povolenému zaťaženiu 20A pri 3S LiPo: 11.1V * 20A = 222W != 288W.
Re: Deklarovaný výkon RAY motorov
Protože čím víc proužků tím víc adidas
Ten maximální proud je uváděný pro 60 sekund. Motor bude mít ještě 5tisekundové maximum, ze kterého se počítá max příkon (vyjde vyšší číslo :
).
Ten maximální proud je uváděný pro 60 sekund. Motor bude mít ještě 5tisekundové maximum, ze kterého se počítá max příkon (vyjde vyšší číslo :
Spíš bych to "vysvětlil" tím, že číňan u výrobku, ze kterého po nalepení samolepek vznikl Ray, napsal nesmyslná čísla a u Pelikánů se pak nikdo neobtěžoval aspoň minimálně použít hlavu a prostě to napsali 
trtpaslik píše:Viete mi niekto vysvetliť, prečo má mnoho RAY motorov udávaný vyšší výkon ako je povolený príkon?
4.2*3*22.85
ono de o zatezovani,
navic jejich udaje vychazeji opravdu z maximalniho zatizeni
ja treba ted mam v "hot warm" linerovi ray 35 kove rady a pulzne to krmim malym 5s kem
a docela to i lita a motor se ani vyrazne nehreje, takze vse je o aplikaci, urcite by to neslo na to
5s ko do WW2 stihacky
je nutne si uvedomit ze Ray je proste takova Turniga s jinou nalepkou a v kombu dodavana s rozumne
kvalitnima reglama (nejnizsi rada od Jeti s jinou nalepkou) takze asi tak
ty male obezky od Raye sou podle mne docela tragedie ale ty vetsi uz celkem ujdou
ta co mam ja litala nekolik let v 3 metrovce termikovi a ted ji honim v "hot" rezimu a zatim se clekem drzi
ale uz mi tu vesele ceka v pozoru Scorpion, kdyz by se rozlozila na prvocinitele
navic jejich udaje vychazeji opravdu z maximalniho zatizeni
ja treba ted mam v "hot warm" linerovi ray 35 kove rady a pulzne to krmim malym 5s kem
a docela to i lita a motor se ani vyrazne nehreje, takze vse je o aplikaci, urcite by to neslo na to
5s ko do WW2 stihacky
je nutne si uvedomit ze Ray je proste takova Turniga s jinou nalepkou a v kombu dodavana s rozumne
kvalitnima reglama (nejnizsi rada od Jeti s jinou nalepkou) takze asi tak
ty male obezky od Raye sou podle mne docela tragedie ale ty vetsi uz celkem ujdou
ta co mam ja litala nekolik let v 3 metrovce termikovi a ted ji honim v "hot" rezimu a zatim se clekem drzi
ale uz mi tu vesele ceka v pozoru Scorpion, kdyz by se rozlozila na prvocinitele
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
To Milan N.: A které jsou 'ty vetsi'?
Hladám motory pre quadcopter, najlepšie niečo s podobnými parametrami ako Turnigy 2217/16, ale nechcem objednávať z HobbyKing a iných zahraničných obchodov. Najradšej by som nešiel nad 800Kč (motor + reg).
Hladám motory pre quadcopter, najlepšie niečo s podobnými parametrami ako Turnigy 2217/16, ale nechcem objednávať z HobbyKing a iných zahraničných obchodov. Najradšej by som nešiel nad 800Kč (motor + reg).
je to jenom muj nazor ... ale co mi prosly rukama tak jedine, co mi prisly pouzitelne, sou ty kolem velikosti 35
u toho maleho mi u jednoho odeslo lozisko asi po hodine litani ... opakuju nepretezovano ...
a vykonove to bylo jak horsi cina
ta 35 ka co mam, se mi jevi srovnatelna s tema beznejma turnigama ...
na tvym miste bych objednal z ciny 2217 16 protoze tech sem mel nekolik a sou opravdu povedene
jednu sem lital i v 3D akru kde dostavala poradnou cocku a vydrzela dve sezony a ted lita asi spokojene dal u nekoho dalsiho
u toho maleho mi u jednoho odeslo lozisko asi po hodine litani ... opakuju nepretezovano ...
a vykonove to bylo jak horsi cina
ta 35 ka co mam, se mi jevi srovnatelna s tema beznejma turnigama ...
na tvym miste bych objednal z ciny 2217 16 protoze tech sem mel nekolik a sou opravdu povedene
jednu sem lital i v 3D akru kde dostavala poradnou cocku a vydrzela dve sezony a ted lita asi spokojene dal u nekoho dalsiho
SOVA is YouR CO-pilot
Myslím, že kúpim toto combo http://www.modelarina.cz/stridavy-motor-ray-cd353608-regulator-foxy-35a-p-1541.html. Otestujem či na nejakých otáčkách nevibruje, pustím ho na hodinu na 25A + odmerám na váhe statický ťah. Ak nebude vibrovať, nerozsype sa po hodine a bude mať dobrý výkon, tak kúpim dalšie 3.
tak vzhledem k tomu reglu dobra cena 
SOVA is YouR CO-pilot
Ja som tiez prevadzkoval RAY motor a po 20min ma to prestalo bavit.
Ked si pozries vlakna ohladom RAY motorov, tak je to u nich vykonovo
velka bieda. Maju velky vnutorny odpor a vela prikonu premenia na teplo.
Ja som mal RAY zo serie inrunner ktore sa podobali mega 16/15/6, ale
iba vzhladovo. Na MEGE mam nalietanych okolo 300 hodin a oba motory
RAY som radsej venoval.
Ten regulator este stoji za to ale RAY asi nie
Ked si pozries vlakna ohladom RAY motorov, tak je to u nich vykonovo
velka bieda. Maju velky vnutorny odpor a vela prikonu premenia na teplo.
Ja som mal RAY zo serie inrunner ktore sa podobali mega 16/15/6, ale
iba vzhladovo. Na MEGE mam nalietanych okolo 300 hodin a oba motory
RAY som radsej venoval.
Ten regulator este stoji za to ale RAY asi nie
Ty ray regly pro ně dělali jeťáci. Co ty Foxy- to je čistokrevná čína? Radek
ICQ 638556901