Jak zapojit AC motor
-
komarek.lukas
Jak zapojit AC motor
Zdravim muže mi prosím někdo poradit jak zapojit motor+regulátor do toho mocro přijímače u Xtra 300-tedy jestli to je vubec možný,protože mi tam jaksi ten JR konektor přebývá a nemám ho kam zapojit a něco mi řiká,že bez toho to asi nepujde.
Re: jak zapojit AC motor????
To jsi jako připojil na výstup k SS motoru napájení toho reglu? Radek
ICQ 638556901
-
komarek.lukas
obávám se,že jo.
No tak takhle to nepojede v žádným případě. Jinak ta elektroinstalace- proč tam máš tolik izolačky? Radek
ICQ 638556901
A neděláš si z nás tak trochu p.del?

-
komarek.lukas
V2D2l sem,že se někdo na to zeptá,rozbila se mi pájka.Ale už zase funguje,tak to dám do pořádku.To mě ted až tak moc netrápí-raději bych rád věděl jak to zapojit 
-
komarek.lukas
cilek píše:A neděláš si z nás tak trochu p.del?![]()
Bohužel nedělám.Tak poradte jak na to??????
Obávám se že tak jak to je myšleno to nepůjde. Myslím že u tohoto přijímače je ss regulátor motoru přímo integrován na desce.Tudíž nemáš kam připojit servokabel toho střídavého reglu. Takže tak jak to je zapojeno je to všechno špatně.
Řešení tu samozřejmě jsou, třeba jiný přijímač a klasicky to zapojit do něj, ale to jsi asi slyšet, nebo spíše číst nechtěl.
Řešení tu samozřejmě jsou, třeba jiný přijímač a klasicky to zapojit do něj, ale to jsi asi slyšet, nebo spíše číst nechtěl.
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=9&idc=11
Co je to za součástku, která je na dně trupu mezi deskou přijímače a motorem?
Vím že existují konvertory na regly - ale vyplatí se do toho investovat? Radek
EDIT - něco takovýho http://prochymodel.cz/stridavy-conversi ... idavy.html -ale pokud si něco nenastuduješ o modelářský elektronice pak se do toho raději ani nepouštěj(míněno v dobrým)
EDIT - něco takovýho http://prochymodel.cz/stridavy-conversi ... idavy.html -ale pokud si něco nenastuduješ o modelářský elektronice pak se do toho raději ani nepouštěj(míněno v dobrým)
ICQ 638556901
Zrovna mám na stole přestavbu na stříďák.
Vstup do střídavýho regulátoru jsem zapojil paralelně od k přívodu od baterky k přijímači.
Do 3-pin. konektoru zapojím signál pro otáčky motoru z přijímače - bílý vodič.
3 fáze z regulátoru zapojím na fáze k motoru, pokud bude opačný chod, prohodím navzájem libovolný dvě fáze.
Je tak?
Vstup do střídavýho regulátoru jsem zapojil paralelně od k přívodu od baterky k přijímači.
3 fáze z regulátoru zapojím na fáze k motoru, pokud bude opačný chod, prohodím navzájem libovolný dvě fáze.
Je tak?
-
komarek.lukas
cilek píše:Co je to za součástku, která je na dně trupu mezi deskou přijímače a motorem?
Nevim co myslíš.Jedno je konektor na připojení křidélek a to druhý (červený)to je zdroj k motoru.
corona píše:Zrovna mám na stole přestavbu na stříďák.
Je tak?
Ano, pokud máš "klasický" přijímač.
komarek.lukas píše:cilek píše:Co je to za součástku, která je na dně trupu mezi deskou přijímače a motorem?
Nevim co myslíš.Jedno je konektor na připojení křidélek a to druhý (červený)to je zdroj k motoru.
Co je to zdroj k motoru? Je to regl?
cilek píše:Co je to za součástku, která je na dně trupu mezi deskou přijímače a motorem?
Nad tím jsem taky bádal a vypadá to na nějaký tamyiácký konektor či co.
ICQ 638556901