Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!
Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 54 příspěvků
I když si někdy myslím, že by někteří (jinak řečeno - ne všichni) moderátoři potřebovali vyšetřit, přispěl jsem. Oni forum nedělají. Takže jsem asi 55.?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Takže se chystá něco nového?TomasC píše:... Jen to, že budou nějaké peníze na účtu mi trošku zjednoduší plánování. ...
robotmz: Tak podle mě v některých případech je veřejné účetnictví a otevřený účet výhodou pro transparenci. Což se ale hodí třeba u politických stran, úřadů a charitativních organizací (spousta lidí nepřispívá, protože si myslí, že tam ty peníze stejně nedojdou). Jinak ale třeba u rcmanie a podobných se podle mě otevřené účetnictví nehodí. Tady by to asi dopadlo, jak to psal mhabr. Objevila by se spousta lidí, která by začala vypočítávat, že něco je "předražené". Přitom provoz serveru sežere nejen náklady na hosting a podobné, ale i hromadu volného času admina, který si také něco zaslouží jako ocenění své práce. Závist je holt strašná věc.
otvorené účtovníctvo by mal mať každý štátny /verejný podnik - všetky úrady, štátne podniky, a občianske združenia - tu teda aj RCmania, ale u štátnych podnikov by to malo byť vždy. tieto OS združenia by to mali zverejniť keď žiadajú o nejaké dotácie najmä tomu u koho to žiadajú, ale nie že niekto pošle 1 euro a už sa cíti že si kúpil podiel vo firme. Takže v tomto prípade sa to podľa mňa netýka RC manie...
Čisto súkromné firmy nemusia nič zverejňovať, ani im to nikto nemôže prikázať. jedine ak žiadajú dotácie, musia pristúpiť na podmienky toho od koho ich žiadajú.
A potom tieto súkromné firmy majú zákonom stanovený audit od určitej hranice, kam práve patrí firma v ktorej som obyčajný zamestnanec. Konkrétne moju prácu každý rok kontroluje audítor a musím si všetko obhajovať. Nikto nie je vševed a aj audítor sa odo mňa každý rok niečo nové naučí. Mám pomerne veľmi úzku špecializáciu ktorá sa dopodrobna všeobecne nepreberá, častokrát na školení nevie poradiť riešenie môjho/nášho problému ani zamestnanec ministerstva financií, prípadne daňovébho úradu....
Jedna z mála kapacít, ktorá má môj obdiv je Ing.Baláž, škoda, že už nerobí školenia v ZA. Ten vedel reagovať na všetko a rovno povedal aj svoju obhajobu v prípade daňovej kontroly....
Ani sa nemôžem už na neho nakontaktovať....
Čisto súkromné firmy nemusia nič zverejňovať, ani im to nikto nemôže prikázať. jedine ak žiadajú dotácie, musia pristúpiť na podmienky toho od koho ich žiadajú.
A potom tieto súkromné firmy majú zákonom stanovený audit od určitej hranice, kam práve patrí firma v ktorej som obyčajný zamestnanec. Konkrétne moju prácu každý rok kontroluje audítor a musím si všetko obhajovať. Nikto nie je vševed a aj audítor sa odo mňa každý rok niečo nové naučí. Mám pomerne veľmi úzku špecializáciu ktorá sa dopodrobna všeobecne nepreberá, častokrát na školení nevie poradiť riešenie môjho/nášho problému ani zamestnanec ministerstva financií, prípadne daňovébho úradu....
Jedna z mála kapacít, ktorá má môj obdiv je Ing.Baláž, škoda, že už nerobí školenia v ZA. Ten vedel reagovať na všetko a rovno povedal aj svoju obhajobu v prípade daňovej kontroly....
Ani sa nemôžem už na neho nakontaktovať....
Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 45 příspěvků
Digis píše:Neberte to nějak v zlém, já bych dal klidně i víc než 100,- , ale toto pro mě zavání manipulací, vlákno se drží mezi nejnovějšími vlákny stále na prvním místě, aby náhodou nezapadlo, když mám na něco dávat chci vědět přesně na co a navíc mi toto připadá připadá jako uměle vyvolaná akce. Vždyť Donate tu je už strašně dlouho tak proč to všichni ignorovali a teď na jednou nadšeně platí
Kdyby majitel napsal příspěvek kde by rozepsal přesně kolik stojí provoz, kolik peněz má z reklam a kolik jde např. od sponzorů a kolik případně doplácí z vlastního a požádal o příspěvěk nebudu váhat, ale toto je manipulovaná partizánština do toho nejdu. Jasně co to je 100,- ale tento server má skoro 12000 členů. Já tím nechci Tomase urazit ale takhle se to prostě nedělá. Vy co znáte Tomase osobně si budete klepat na čelo, ale pro mě a veliké množství lídí je to jen přezdívka.
Omlouvá Tě, že jsi nečetl můj včerejší příspěvek:
Ano, byl to spontální nápad !..Ta myšlenka mě napadla včera, když se tu mluvilo o reklamě na RC manii..
Do té doby jsem si možnosti darovat malý příspěvek ani nevšiml...
A protože takových lidí, co mají RC manii rádi je hodně a také potřebují trochu postrčit, poprosil jsem TomasC , aby můj příspěvek dal nahoru a nechal jej tam pár dní. Aby ti, kdo CHTĚJÍ , třeba pár korun dali.
Prosím-nepodsouvej mi nějaké nekalé úmysly.
Nikoho z moderátorů RC manie osobně neznám, RC mánie mi mnohokrát pomohla a mám ji rád.
A chci, aby ta možnost -nebýt sám - byla i nadále Honza
Jsem opravdický člověk, až pojedeš na Slapy, můžeš si na mě sáhnout
Pokud tady nechceme mít reklamu na vložky, na prodlužování penisů, vibrátory a podobně...rád přispěji.
Mrzí mě to naše český podezřívání....tedy nejen české, ale i moravské a slezské...
P.S.
Po dosažení 10.000 přispivatele se osobně postarám o kontrolu hospodaření
Máte to tam...
56???
56???
2952 píše:Mrzí mě to naše český podezřívání....tedy nejen české, ale i moravské a slezské...
No, tak už si to tak neber! Mě např. zase mrzí, že většina Čechů neumí psát česky. A fórum je od toho, aby se na něm diskutovalo, vznášely se dotazy, pochybnosti. Nemusíme přece všichni tak urputně táhnout za jeden provaz.
cilek píše:2952 píše:Mrzí mě to naše český podezřívání....tedy nejen české, ale i moravské a slezské...
No, tak už si to tak neber! Mě např. zase mrzí, že většina Čechů neumí psát česky. A fórum je od toho, aby se na něm diskutovalo, vznášely se dotazy, pochybnosti. Nemusíme přece všichni tak urputně táhnout za jeden provaz.
Ano...to mi mluvíš z duše....nesnáším kurvení češtiny...a úroveň je děsná....
Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 57 příspěvků
Stovečka není moc a tak letí PayPalem od mě taky.. 
Chlapi, to nemusíte hlásit! Příjemce to pozná na výpisu z účtu. 
Hlásit to nemusí, ale když to sem člověk napíše hnedka mu je líp že o tom vědí i ostatní...
jelikož ty peníze nejsou pro Toma, ale "pro všechny" (doufám že chápete "")
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
2952 píše:.....nesnáším kurvení češtiny...a úroveň je děsná....
Nesnasim kurveni Ohmova zakona, neznalost nasobilky a scitani (P=U*I a spol.).
Uroven znalosti uciva zakladni skoly, rocnik 8 a 9, je opravdu casto desna.
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:2952 píše:.....nesnáším kurvení češtiny...a úroveň je děsná....
Nesnasim kurveni Ohmova zakona, neznalost nasobilky a scitani (P=U*I a spol.).
Uroven znalosti uciva zakladni skoly, rocnik 8 a 9, je opravdu casto desna.
Někdy dotaz zní tak nečesky, že ani nemám chuť odpovídat
Modelařina, to je pečlivost...a nebo jsem už starý?
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 60 příspěvků
Prispejeme v pohode aj v buducnosti, ale prosim toto uz nie. Cumim na vlakno a vidim toto medzi prispevkami:
Tehotenstvo po týždňoch Všetko o tehotenstve nájdete vo svete Pampers. www.pampers.sk
Kurva s prepacenim, ale ten Google nema ten engine nejaky vychytany, nejak mi je zrazu zle. Keby tu liezlo Turnigy, snad aj LV by to zniesol oproti reklame na pampers. Uz mam deti velke a nechcem spominat na prebalovanie... a veci s tym spojene.
Tehotenstvo po týždňoch Všetko o tehotenstve nájdete vo svete Pampers. www.pampers.sk
Kurva s prepacenim, ale ten Google nema ten engine nejaky vychytany, nejak mi je zrazu zle. Keby tu liezlo Turnigy, snad aj LV by to zniesol oproti reklame na pampers. Uz mam deti velke a nechcem spominat na prebalovanie... a veci s tym spojene.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Již ve chvíli, kdy jsem viděl první příspěvek tohoto vlákna, mi bylo jasné, že se najdou šťouralové, co budou chtít s velkým zápalem (živeným pravděpodobně inkviziční závistí) zúčtovávat, kontrolovat a zveřejňovat, kolik že jako peněz se nakonec sešlo a kdo z nich co má ... Několik projektů jsem sám rozjížděl a tak vím, že takových vos, co hned rády přiletí jak ucítí vůni medu, je stále dost a dost. Tak za sebe uvádím: můj malý příspěvek byl dar a každému může být u (_!_), jak s tím malým darem obdarovaný naloží. Bylo to poděkování za dobrý nápad, za jeho výbornou realizaci a za skvělou přátelskou atmosféru, kterou se tvůrcům tohoto webu společně s nezištnými přispěvateli podařilo vytvořit. Děkuji přátelé všem, kteří tento web společně tvoříte a šťouralové ať si strčí prst do ... no třeba do nosu
JaHo
I květák je jen vycepované zelí
jez_cz - dobre si to vystihol...