Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
Michale použij konektor na který ti dával odkaz Maroslong. Používám jej už 3 rokem a je absolutně bez problémů a spolehlivý. Ty lámací lišty nejsou špatné, ale moc spolehlivě v sobě nedrží. Aspoň jsem z nich tento pocit měl.
Marcel
Marcel
Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
Zkus a uvidis. Hodne stesti.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Ahoj,
potřebuji baterie do isise. Poraďte mi prosím, kde koupit ty nimh o kapacitě 350 - 400mAh, aby se to vešlo do špice trupu.
Děkuji!
potřebuji baterie do isise. Poraďte mi prosím, kde koupit ty nimh o kapacitě 350 - 400mAh, aby se to vešlo do špice trupu.
Děkuji!
- martijn
- Kontaktovat uživatele:
Buď ty KAN, a nebo se také používají tyto Nexcell http://www.gme.cz/nimh-akumulatory-pask ... -p540-235/
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/
JMalik píše:diri píše:Suma sumarum ... je to o umeni ZASUVAT![]()
![]()
Ne , je to o tom, dát tam stereo jack a použít na něm jen ty dvě správná zasouvátka, nebo to udělat jinak
asi sem natvrdlejsi ale mam prosbu, jak teda dat a pouzit vhodny konektor ? urcite nechci aby to chodilo do zkratu
a opravdu by bylo super, moci kabinku i kvuli vaze jenom mit prelepenou izolepou a vubec tam nemuset chodit a jen nabijet prez ten jack konektor ....
prave si ho zacinam stavet a chci jit opravdu vahove na limit, ale tenhle konektor si chci doprat
díky
Milan
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Dej to jak to mám tady. Tahle verze nedělá zkrat. Vyfocený jack je na druhém listu z leva:
http://www.rcgliders.cz/navody/navod-na ... -isis-f3k/
http://www.rcgliders.cz/navody/navod-na ... -isis-f3k/
RCgliders.cz
ok díky moc, už se těšim až ho protáhnu, s tim novym trupem to vypadá parádně 
SOVA is YouR CO-pilot
Nazdárek,
jaké létáte těžiště na ISIS? Manuál říká 80-85mm od náběžky. Já začínal někde uprostřed (cca 82mm) a postupně přecházel dozadu. Teď jsem dokonce něco za 85mm a přijde mi to tak akorát. Sice je éro dost citlivé na řízení a je potřeba s tím létat čistě, ale zase se mi zdá, že je díky tomu mnohem citlivější na čmuchání termiky. Dnes se mi opravdu dařilo, slabé nuličky a nalítal jsem v tom i 8 min během jednoho hodu. Hmotnost mám 291g (pravda, mohlo to být lehčí, ale je to moje první f3k a zbytečně jsem vše předimenzoval). Při předchozích nastaveních s těžištěm více vpředu nebylo éro zdaleka tak citlivé na termiku, sice chodilo jako po kolejích, ale to bylo asi tak všechno.
Máte podobné zkušenosti?
jaké létáte těžiště na ISIS? Manuál říká 80-85mm od náběžky. Já začínal někde uprostřed (cca 82mm) a postupně přecházel dozadu. Teď jsem dokonce něco za 85mm a přijde mi to tak akorát. Sice je éro dost citlivé na řízení a je potřeba s tím létat čistě, ale zase se mi zdá, že je díky tomu mnohem citlivější na čmuchání termiky. Dnes se mi opravdu dařilo, slabé nuličky a nalítal jsem v tom i 8 min během jednoho hodu. Hmotnost mám 291g (pravda, mohlo to být lehčí, ale je to moje první f3k a zbytečně jsem vše předimenzoval). Při předchozích nastaveních s těžištěm více vpředu nebylo éro zdaleka tak citlivé na termiku, sice chodilo jako po kolejích, ale to bylo asi tak všechno.
Máte podobné zkušenosti?
Já jsem Káčko rosekal na blbost, po slepení má přes 300g těžiště mám 86mm a ač je to neuvěřitelné létá lépe než před tím.
Prakticky létám 2min a dál. Jestli je to tím že je těžší a vyhodím ho víš a tím chytnu lépe termiku. Nevím ale chodí lépe než kdy jindy..
Nechtěl jsem to sem ani psát protože, kdyby to někdo napsal tak bych tomu moc nevěřil, také jsem to několik dní testoval abych se ujistil že to není náhoda.
Každopádně je to nejlepší když fouká, pak tomu ta hmotnost opravdu pomáhá.
Takže to co popisuješ vůbec neva, u nás fouká skoro furt
Prakticky létám 2min a dál. Jestli je to tím že je těžší a vyhodím ho víš a tím chytnu lépe termiku. Nevím ale chodí lépe než kdy jindy..
Nechtěl jsem to sem ani psát protože, kdyby to někdo napsal tak bych tomu moc nevěřil, také jsem to několik dní testoval abych se ujistil že to není náhoda.
Každopádně je to nejlepší když fouká, pak tomu ta hmotnost opravdu pomáhá.
Takže to co popisuješ vůbec neva, u nás fouká skoro furt
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
tak ta váha mě až tak netrápí, kamarád má thowt a trošku mu ta váha ulítla - 340g
a taky to vcelku lítá (ve větru). Spíš mě zajímá to těžiště.
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Fíha, čo tam dal štandardné servá a tužkové baterky?hOOrNeT píše:trošku mu ta váha ulítla - 340g![]()
no s těma baterkama jsi to skoro uhádnul, vozí tam 800mAh. Nabíjí jednou za týden