Znacka aku, ZIPPY

NiCd, NiMH, LiPol, LiIon, LiFe, Pb...
Zpráva
Autor
simonic80

Znacka aku, ZIPPY

#1 Příspěvek od simonic80 »

Neviem ake skusenosti mate vy zo znackou zippy ale podla mna je to totalny smejd. moja skusenost: mam 3 baterie stare asi 4 mesiace su to rozne kapacity a vsetky ostaly ako blato normalne sa daju zohybat.Maju za sebou asi 15 cyklov.Baterie som nabijal tak so maju.A dnes ma dorazila posledna bateria normalne mi odpadli dva kabliky na balancery:-)
mab
Kontaktovat uživatele:

Re: Znacka aku, ZIPPY

#2 Příspěvek od mab »

Káblíky na balancovacím konektoru mi odpadly u zippy taky, dokonce dva. Takže rozřezat, připájet a zalepit. Už moc hezky nevypadá :(.
Ale cyklů na ní mám cca 30 a tvrdá je pořád stejně jako na začátku.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

simonic80 píše: a vsetky ostaly ako blato normalne sa daju zohybat.

To myslíš vážně s tím ohýbáním nebo ironicky? Jsou jako nafouklý nebo co? Radek
ICQ 638556901
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

Nene kdepak taky to tak delam...normalne to naklepu jako rizek palickou a pak to zabusim do takovyho ramecku. Proste se ta baterka musi naformatovat na spravnou velikost. Pouzivam na to takovy udelator, kovar by tomu rekl "kovani do zapustky". A ty zippy jsou prave nejvic mekke, u tech to formatovani jde nejlip. Prave se to musi poradne zbusit, ony pak tim busenim ztvrdnou a daji poradny proudy 8) Nak
mab
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mab »

JJ formátovat je potřeba, takto formátuje kamarád.

http://i.imgur.com/ccXfq.jpg
x9d, x-lite pro a pár poletuch
baui

#6 Příspěvek od baui »

Vloni v srpnu jsem koupil 6 packů 2200mAh 4S 40C, z toho 4 mají nad 60 cyklů a změkly do mrtva a zbývající dvě mají cyklů cca polovinu a už u nich začíná to samé. Čtyřicítky se nedožijí. Tváří se, že umírají věkem. Nabíjím 2C do 95%, vybíjím do 20% a odběr bezpečně do 40A s občasnou špičkou cca 45A. Neležely dlouhodobě, lítaly i skrz zimu v hale. Takže příště beru do téhle heliny něco nečínského :)
Tom
ifin

#7 Příspěvek od ifin »

To se docela divím, já používám Zippy ve všem co mám a po cca 80ti cyklech jsou v pohodě...

Zippy flightmax 2200 mAh 20C 2x, to samé ale 25C 1x, flightmax 1300 mAh 20C 3x. Létám s HK 450, Mustangem Art-tech (1m) a Albatros EDF od Robbe (cca 50 cm). Vrtulník okolo 6ti minut s rezervou, Albatros 4 minuty bez rezervy. Mustang unese jak 1300, tak 2200, takže je to buď 7, nebo 12 minut. Ještě mám origo 1300 mAh Art tech od toho Mustanga a ta je už nafouklá... Jinak HKčko jsem oblékl do kapotáže a asi budu muset koupit něco s větším "C", váha šla razantně nahoru.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Nakadah »

Mab> hele ale to je LOW-LEVEL format a to se dela jenom kdyz uz mas malou kapacitu :D Nak
REX

#9 Příspěvek od REX »

Já mám 2 packy a zatím bez problémů, nemůžu si stěžovat...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
zero_ozero

#10 Příspěvek od zero_ozero »

Jasnej poměr cena:kvalita. Není se čemu divit :-)
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
i30

#11 Příspěvek od i30 »

Ja mám len jednu - 25C 1300 ale zatiaľ ( cca.polroka ) v pohode ... 8)
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Vojc29 »

Až na ty balanční káblíky které odpodávají běžně si nestěžuji rvu je do Bandita 2200mah 3S 30C a 40 C baterky mají přes 50 cyklú a aztím ejdou jak pily všechny a to i ta nová bílá compacta. Ještěje dávám doextry mx do serie a enchovám se k ním zrovna nejlépe si myslím ale zatím šlapou. Tak nevím nechápu co kdo dělá špatně. Já jsme spokojený za ty peníze co to stojí. :D
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od maroslong »

simonic80 píše:Neviem ake skusenosti mate vy zo znackou zippy ale podla mna je to totalny smejd...
A čo čakáš od lacnej číny že to bude HighEnd? :wink: Aj keď pred pár rokmi som robil nejaké pokusy s nakupovaním v HK, mal som aj nejaké Zippy a boli celkom slušné. Možno ešte poctivé. Navyše neviem ako ostatným, ale momentálne mi pripadá nákup LiPoliek dosť lotéria. Môže sa stať, že čínsky šmejd bude lepší ako baterka od solídnej značky. V iných veciach je to skôr výnimka. Inak je smutné kam to všetko speje. Nemyslím teraz teba, ale ide ma šľak trafiť keď tu niekto napíše "mám model HK z bazáru, s motorom Turnigy, reglom ťing ťong ECO, baterkou HuaiHiaj a servami HXT a normálne sa mi stalo, že tie servá vrčia (necentrujú, regulátor zhorel, nemá to dosť výkonu, posralo sa hento a tamto...) :roll: "všetkých" zaujíma len "co to stojí" a potom sú strašne prekvapkaní že to stojí za hovno.
Janek78

#14 Příspěvek od Janek78 »

No ma zkusenonost je ze rocni 2200/40C rekreacne litane cca po 80 cyklech ztraceji na vykonu, nemeknou ale proste nedavaj.
Odchazej jedna po druhe, pristi rok uz je nebudu brat.
Ted do 600 jsem vzal Turnigy ale bude to asi jedno a to same.
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Ancistrus01 »

Mě Zippy držej už více než rok a půl a to mají za sebou nejmene 130 cyklu, nabijim 1C, vybyjim na 3,7.
Ale znám člověka co se mu Zippy nafoukly a tak koupil od Dualsky a je to prý to same mozna jeste horší...
Odpovědět

Zpět na „Akumulátory“