Model Hobby 07
Model Hobby 07
Zdravím všechny,
nevíte někdo o přehledu vystavovatelů na letošním Model Hobby? Na stránkách veletrhu to stále není (jen rok 2006) a případně jestli nějaké firmy už ohlásili slevy na tomto veletrhu?
Díky moc všem
nevíte někdo o přehledu vystavovatelů na letošním Model Hobby? Na stránkách veletrhu to stále není (jen rok 2006) a případně jestli nějaké firmy už ohlásili slevy na tomto veletrhu?
Díky moc všem
Takže obnovuji téma, seznam vystavovatelů se již na stránkách veletrhu objevil, ale zajímaly by mě pořády ty slevy...
Nevíte někdo o nějakých chystaných slevách, nepamatuje si někdo, jaké byly loni? Např. u Hořejšího, Pelikána, apod.? Jde mi o to, zda se tam vůbec vyplatí jet, vstupenka a parkovné není nejlevnější a to nemluvím o cestě...
Díky moc
Díky moc
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam jako kazdorocne nepujdu, radej pujdu litat jestli bude pocasi. V dobe kdy existuje Kostka a HiModel me prijde nesmyslne se nekde prodirat davem kvuli 5-10% radobysleve.
Snad jedine kdyz ma nekdo zarucene zpravy a jde si tam pro nejaky konkretni vyrobek, nebo chce pokecat s kamosema co budou nekde na stanku.....
Snad jedine kdyz ma nekdo zarucene zpravy a jde si tam pro nejaky konkretni vyrobek, nebo chce pokecat s kamosema co budou nekde na stanku.....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu píše:Ja tam jako kazdorocne nepujdu, radej pujdu litat jestli bude pocasi. V dobe kdy existuje Kostka a HiModel me prijde nesmyslne se nekde prodirat davem kvuli 5-10% radobysleve.
Já tam jedu hlavně jako doprovod těch dvou. Ještě tam nikdy nebyli. Jestli něco koupí nebo né, je jejich věc. Mrknem se tam, projdem se do Hangáru-1 a možná do Leteckého muzea.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Do leteckeho muzea ve Kbelich se taky chystam - ale az behem rijna (to je jeste otevreno). Jeste jsem tam normalne v zivote nebyl!
Když jsem lítával do Kbel dříve, tak jsem tam chodil z letiště často. Ale to už je tak 5let zpět. Co tak si tam udělat dostaveníčko my tady z RC-manie???
Např. se domluvíme na nějakou sobotu v říjnu. Je to jistější, že se najdem, než na nějaké model akci.