Model Hobby 07

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
drol

Model Hobby 07

#1 Příspěvek od drol »

Zdravím všechny,
nevíte někdo o přehledu vystavovatelů na letošním Model Hobby? Na stránkách veletrhu to stále není (jen rok 2006) a případně jestli nějaké firmy už ohlásili slevy na tomto veletrhu?

Díky moc všem
zizzi

#2 Příspěvek od zizzi »

slevy budou cca okolo 5% jestli vůbec... Nic světoborného nečekám.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hoki »

loni to byly převážně auta a vláčky. Letadel tam bylo poskromnu. :? :? :?
Robertek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Robertek »

Dokonce bych řek že je tam rok od roku míň vystavovatelů co se vůbec letecké modelařiny týče..
drol

#5 Příspěvek od drol »

Takže obnovuji téma, seznam vystavovatelů se již na stránkách veletrhu objevil, ale zajímaly by mě pořády ty slevy... :D Nevíte někdo o nějakých chystaných slevách, nepamatuje si někdo, jaké byly loni? Např. u Hořejšího, Pelikána, apod.? Jde mi o to, zda se tam vůbec vyplatí jet, vstupenka a parkovné není nejlevnější a to nemluvím o cestě...

Díky moc
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jestli to bude jako v loni, tak kvuli slevam se tam jet nevyplati.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hoki »

Já bych tam asi ani letos nejel, ale ty co učím lítat se tam chtějí jet podívat a jeden by tam rád koupil nějakou nabíječku. A spoléhá na prodejní akce. Kdo by nechtěl nějakou tu kačku ušetřit, tak mě Vzduchoplanče nestraš, že to u Pelikána pořídím líp.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Hoki: Tezko rict. Posledne jsem tam prakticky zadnou vyznamnejsi slevu nezaznamenal. Ja tam urcite jdu. Neni nad to si to prohlednout vsechno pekne pohromade a na vlastni oci, ale na vyrazne slevove akce moc nesazim.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Abu »

Ja tam jako kazdorocne nepujdu, radej pujdu litat jestli bude pocasi. V dobe kdy existuje Kostka a HiModel me prijde nesmyslne se nekde prodirat davem kvuli 5-10% radobysleve. 8)
Snad jedine kdyz ma nekdo zarucene zpravy a jde si tam pro nejaky konkretni vyrobek, nebo chce pokecat s kamosema co budou nekde na stanku.....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hoki »

Abu píše:Ja tam jako kazdorocne nepujdu, radej pujdu litat jestli bude pocasi. V dobe kdy existuje Kostka a HiModel me prijde nesmyslne se nekde prodirat davem kvuli 5-10% radobysleve. 8)
Snad jedine kdyz ma nekdo zarucene zpravy a jde si tam pro nejaky konkretni vyrobek, nebo chce pokecat s kamosema co budou nekde na stanku.....

Já tam jedu hlavně jako doprovod těch dvou. Ještě tam nikdy nebyli. Jestli něco koupí nebo né, je jejich věc. Mrknem se tam, projdem se do Hangáru-1 a možná do Leteckého muzea.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Do leteckeho muzea ve Kbelich se taky chystam - ale az behem rijna (to je jeste otevreno). Jeste jsem tam normalne v zivote nebyl!
Abu
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Abu »

No kdyz se to pojme jako spolecenska udalost spojena s vyletem po modelarskych/leteckych zajimavostech v Praze, tak to pro mimoprazske asi ma smysl. :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:Do leteckeho muzea ve Kbelich se taky chystam - ale az behem rijna (to je jeste otevreno). Jeste jsem tam normalne v zivote nebyl!

Když jsem lítával do Kbel dříve, tak jsem tam chodil z letiště často. Ale to už je tak 5let zpět. Co tak si tam udělat dostaveníčko my tady z RC-manie???
Např. se domluvíme na nějakou sobotu v říjnu. Je to jistější, že se najdem, než na nějaké model akci. 8) 8) 8)
georg
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od georg »

To by bylo fajne, ale kde na jakym letišti?? Já asi pudu ve čtvrtek, je svátek takže musim makat na chalupě :D
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hoki »

georg píše:To by bylo fajne, ale kde na jakym letišti?? Já asi pudu ve čtvrtek, je svátek takže musim makat na chalupě :D

Říkám: V říjnu, nějakou sobotu a to u brány do Leteckého muzea v Kbelých. Tam se potkáme i bez trik s RC-manii.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“