Nova Eclipse 7 PRO 2,4

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4

#61 Příspěvek od jyrry »

pepa57 píše:Eclipse a Palikovo soft vylepšení. Jsem bohapustý amatér. Létám jen pro zábavu. Nelétám s větroni, ani vrtulníky. Může mě někdo vysvětlitm v čem bych měl nějakou výhodu s upgrade od Palíka ? Dík za snahu.

Doporucuju prostudovat ten navod na Palikovo strankach. Neni to vylepseni "ve vsem", to urcite ne, ale ve slusne rade funkci a detailu. Mam Ecl. s Pal. uz 2 kusy (prvni asi 6 let), ale teprve po procteni toho navodu jsem "objevil" a zacal vyuzivat nektere vymozenosti... Letam skoro vyhradne elektromotoraky WWII (tedy taky ne mixery a plachtaky).
jyrry.webnode.cz
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od pepa57 »

Ve všem ? Takže má i menší spotřebu z AKU ? No když ve všem tak ve všem a nebo kecáš.
RC Morava v Moravanech na Moravě
MiSe
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od MiSe »

pepa57 píše:Ve všem ? Takže má i menší spotřebu z AKU ? No když ve všem tak ve všem a nebo kecáš.

Ano Pepo, máš pravdu, určitě kecá, určitě ve VŠEM lepší nebude. Ty jsi prosil o informace a on tě takhle odbyl; jen mu dej pěkně "za uši" a obviň ho z kecání! Já bych se vsadil, že nebude mít nejen menší spotřebu, ale nebude se určitě ani méně špinit, dokonce se možná nebude ani lépe držet nebo nebude více odolná na případné náhodné přejetí autem :lol:
No když je tam jiný sw, tak se asi rozšíří programovací možnosti, bych tak odhadoval... :idea:
Omlouvám se všem, ale neudržel jsem se, klidně můj nejapný příspěvek administrátoři smažte. Nechal jsem se takto unést poprvé a snad i naposledy :oops:
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od pepa57 »

nu děkuji všem za ochotu a vysvětlení. Když to shrnu - po laickém prostudování jsem došel k závěru, pokud nelétám větroně , vrtulníky a 3D tak mi je ten soft nanic.
RC Morava v Moravanech na Moravě
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od jyrry »

pepa57 píše:nu děkuji všem za ochotu a vysvětlení. Když to shrnu - po laickém prostudování jsem došel k závěru, pokud nelétám větroně , vrtulníky a 3D tak mi je ten soft nanic.

rado se stalo.
Precetl sis ten navod? Pak bys tohle asi nenapsal...
jyrry.webnode.cz
banderas
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od banderas »

Nestála u pelikána nedávno Eclipse 7 pro 5990 Kč? Nyní stojí 4990, tak jen nevím, jestli jsem jen zmatenej, nebo to bylo tak?
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od mihlit »

Co já vím, tak stála furt zhruba těch pět. Šest určitě ne. Možná v sadě s více přijímači, jestli to nebylo.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od jyrry »

http://www.srovnanicen.cz/q/ECLIPSE%207 ... 0Mode%201/
muzes si najit cenu, ktera se ti zrovna libi :-D
jyrry.webnode.cz
Luboš ZLÍN
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Luboš ZLÍN »

Chci začít s létáním, vyhlédl jsem si model GAMA 2100 SPORT (6serv) a Eclipse 7 PRO 2.4GHz a říkal jsem si, jak jsem to pěkně pořešil. Jelikož jsem na úplném začátku RC létání, tak po přečtení této diskuze jsem na pochybách, zda Eclipsa 7 PRO je vhodná pro zvolený model letadla.
Jsem docela zmaten, jak se v tom mám orientovat?
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od juraj.jurej »

Dá sa do tohto vysielača zabudovať DIY modul Fry sky:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... odule.html
FrSky Tandem X20
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od mihlit »

FrSky (či jiný) modul se dá zabudovat prakticky do jakéhokoliv rádia. Většina rádií posílá do modulu ppm signál. Ten samý signál zpracovává FrSky modul. Je jen pár rádií, které posílají do modulu data v binární podobě a nechají je tak přenést do přijímače, který teprve ppm signál vyrábí. I tyto vysílače ale obvykle mají i extra ppm výstup, který se používá pro režim učitel/žák či pro připojení k simulátoru. Takže ano, tento modul se dá zabudovat téměř kamkoliv a Eclipse (nová i stará) jsou rádia, kde se zabudovává snadno (posílají do vysílacího modulu ppm signál).
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od juraj.jurej »

A čo telemetria na origo displei? Dalo by sa to nieako upraviť ako napr T9X?
FrSky Tandem X20
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od mihlit »

Jestli myslíš možnost vidět telemetrii z FrSky na Eclipse, tak to bohužel nejde. Nikdo alternativní firmware pro Eclipse nenapsal. Navíc Eclipse má v porovnání s T9X displej víceméně znakový, zatímco T9X má grafický. Na displeji Eclipse je tedy jen omezené množství co jde zobrazit. Pokud se chceš koukat na telemetrii, musel bys použít DHT FrSky modul (ten má rovnou displej) nebo k DIY modulu připojit zobrazovadlo FLD-02 a nebo si k tomu přibastlit ještě bluetooth modul a koukat na to na Androidím mobilu.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od juraj.jurej »

Dík to som si aj myslel
FrSky Tandem X20
Hnuso

#75 Příspěvek od Hnuso »

Dobrý den.Jsem opravdu začátečník co létá vrtulníkem Walkera V200d 01 a chtěl bych udělat krok a přejít na Hk450 nebo T-rex450.Bude mi toto rádio k tomu dostačující nebo by jste mi snad doporučili nějaké lepší do těch 5 tisíc.Děkuji za rady
Spektrum DX7s , T-Rex 450 Pro , Swift II
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“