Manzelka vs. Heli

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corona

Re: Manzelka vs. Heli

#196 Příspěvek od corona »

milode píše:Když si nevážíš ty hulváte rad zkušených...tak se jdi vybrečet mamince na rameno.....Nechápu proč jsi toto vlákno vůbec založil JÁJÍNKU... já já já já jenom já.... to je tvá osobnost

A ty seš určitě taky jeden ten "zkušenej", co dává cenný rady, že jo...?

:roll:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od pkotatko »

No a uz si tady zase merime kdo ho ma vetsiho.....
Igorovi jsem se snazil poradit, jak bych takovou situaci asi resil ja. Nicmene v zadnem pripade bych si nedovolil ho soudit. Na to mame sakra malo info. To si dovolim u cloveka, ktereho znam nekolik let a vim, jak se zachoval v ruznych zivotnich situacich. Dalsi dulezita vec je to, ze pisemny projev cloveka muze byt vyrazne jiny nez ustni. Mockrat jsem se presvedcil, ze si jiny obrazek udelam o cloveku jen z pisemne komunikace a naprosto jinak se mi pak jevi treba nekde u piva.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
dokken

#198 Příspěvek od dokken »

Koukám všelidovej soud pokračuje a navíc se nám tu rekrutujou samozvaný inkvizitoři snažící se zalíbit opačnýmu extrému zvaný "rebeka".
Výborná sonda do psychologia a studijní materiál.
IgoreGSM, nenech se tím hlavně rozhodit.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#199 Příspěvek od JirkaA »

Uz toho mam prave dost. Zvrhava se to do osobnich urazek, zamykam abyste meli cas vychladnout.
OK2WY
robotmz

#200 Příspěvek od robotmz »

............
Naposledy upravil(a) robotmz dne ned 12.08.2012 6:39, celkem upraveno 1 x.
corona

#201 Příspěvek od corona »

robotmz píše:... že sa tu nemôže používať spisovný výraz pre ľudský exkrement t...

:D

A já doufám, že se dožiju toho, že onen výraz přímo v lidové původní podobě bude jednou uznán výrazem spisovným, značícím něco jako "veta", "nedostatečně", "vyloučeno" či "zcela špatná cesta", ....

:lol:
petrct
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od petrct »

neni to o cenzuře , podle mne se to mnělo zamknout před nekolika strankami než se někteří chytří začali napadat kdo má většího pindika,Pozityvní myšlenky tu padly a nic jinéhotu nevymyslíte, pokud nikdo nevyslechne obě strany, a ani pak nemusí být pozityvní řešení , bo klidně to muže být prkotina a vše bude fungovat. Igore nech to zamknout. Už si z tveho problému dělají nekteří zábavu :oops:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
IgorGSM

#203 Příspěvek od IgorGSM »

Suhlasim, ZAMKNUT. Povodne to malo byt nieco ako postazovanie, vyplakanie a nazory na spoluzitie, ale zvrhlo sa to na meranie penisov a vagin a to ucel nebol.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
dokken

#204 Příspěvek od dokken »

zákaz-příkaz-výhrůžka-BAN-zamknout-regulace-vybočuješ z davu-nejsi konzistentní...
:lol: :lol: :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od psena »

Ja už třeba dávno vím, že do cizích vztahů se kafrat nedá, nikdo nemůže vědet jaka je skutečná situace, mnohdy to neví i ti dva , kterých se to nejvíce týká.

Pro odlehčení tématu... chcete se zbavit dětí a manželky? Kupte jim Ipad.. ani nebudou vědět, že nejste doma 8O .
http://img5.rajce.idnes.cz/d0509/6/6494 ... .jpg?ver=2
Jardátor

#206 Příspěvek od Jardátor »

Kurňa chlapi,to je furt dokola,pořád sa tu řeší velíké hovno,a stejně sa hovno vyřeší.S babů sa to musí kurňa umět,a mosí sa na to jít od lesa,a taky sa s babů mosí jednat v rukavičkách a najlepší v tech boxerských.Toš kurńa všeci sme tu modeláři,toš s tema svojema ochechulama mosíme jednat jak s lipolkama.jak je nafůklá a má hovno výkon,toš ju kurňa mosíte šůpnůt do solné lázně.Moja taky furt hučala jak přeplňovaný čmelák,že furt enom lécu,na děcka a rodinu seru.toš říkám,máš drahůšku pravdu,s érama končím,ale toš aspoň jednů za boží týden si chcu o létání trošku pokecat v naší airputyce.Toš sůhlasila,a já sa každý pátek vypravoval do putyky na pokec a hlavně okoštovat ty nové letecké paliva.Toš kurňa co budu vykládat,vracal sem sa vždycky zlomený jak vzduchovka,natrůbený sem býval jak carský důstojník.Toš to ju kurňa sralo eště víc,toš to vzdala,už nehučí jak čmelák,je moc ráda,že už nenavštěvuju tu našu letcků putyku,je ráda že už zase lítám,a kurňa běhá po poli jak ratlík,a nosí mi moje hňáplé éra.Toš tak to je,mám klid,a všeci sme kurňa spokojení jak želvy!
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od RCStudio »

Krasne jsi me pobavil drzim palce at se ti cmelak nevrati
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Pajik_CZ

#208 Příspěvek od Pajik_CZ »

Jardátor píše:Kurňa chlapi,to je furt dokola,pořád sa tu řeší velíké hovno,a stejně sa hovno vyřeší.S babů sa to musí kurňa umět,a mosí sa na to jít od lesa,a taky sa s babů mosí jednat v rukavičkách a najlepší v tech boxerských.Toš kurńa všeci sme tu modeláři,toš s tema svojema ochechulama mosíme jednat jak s lipolkama.jak je nafůklá a má hovno výkon,toš ju kurňa mosíte šůpnůt do solné lázně.Moja taky furt hučala jak přeplňovaný čmelák,že furt enom lécu,na děcka a rodinu seru.toš říkám,máš drahůšku pravdu,s érama končím,ale toš aspoň jednů za boží týden si chcu o létání trošku pokecat v naší airputyce.Toš sůhlasila,a já sa každý pátek vypravoval do putyky na pokec a hlavně okoštovat ty nové letecké paliva.Toš kurňa co budu vykládat,vracal sem sa vždycky zlomený jak vzduchovka,natrůbený sem býval jak carský důstojník.Toš to ju kurňa sralo eště víc,toš to vzdala,už nehučí jak čmelák,je moc ráda,že už nenavštěvuju tu našu letcků putyku,je ráda že už zase lítám,a kurňa běhá po poli jak ratlík,a nosí mi moje hňáplé éra.Toš tak to je,mám klid,a všeci sme kurňa spokojení jak želvy!

:D Kua Jardátore, a mám po depce :D jen víc a houšť :D
zase jen na zemi...
VTjr

#209 Příspěvek od VTjr »

Ja to vidím tak, že IgorGSM sem napsal, aby se vystěžoval v jemu blízké komunitě v domnění, že mu všichni chytí stranu a budou společne nadávat na jeho "semetriku". Myslím že v tomhle se přepočítal a reakce fóra ho zaskočila. To je hlavní důvod, proč mnohé dobře míněné rady nepadly na úrodnou půdu. Žádost o radu byla jen zástěrka, on žádné rady nepotřeboval.
:lol:
A zamknout se to mělo už dávno.
Osobně si myslím, že i když RCmanie má rubriku odpad, kam podobné diskuse patří, tímhle rozsahem se to přehnalo a značně se minulo téma fóra. Já to beru výlučně jako odborné fórum a pokud se chce někdo vyplakat, nebo nadávat na partnera ať si najde fórum jiné!
Někdo namítne, že tady jde o to, že maáme společného koníčka, tak budeme na tom stejně.
Blbost. :!:
Povaha koníčka není vůbec rozhodující, ale řebříček priorit toho kdo ho pěstuje. A je jedno zda se jedná o horolezectví, cyklistiku, modelařinu nebo vysedávaní v hospodě.
:wink:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od Kuba78 »

Jardátor píše:Kurňa chlapi,to je furt dokola,pořád sa tu řeší velíké hovno,a stejně sa hovno vyřeší.S babů sa to musí kurňa umět,a mosí sa na to jít od lesa,a taky sa s babů mosí jednat v rukavičkách a najlepší v tech boxerských.Toš kurńa všeci sme tu modeláři,toš s tema svojema ochechulama mosíme jednat jak s lipolkama.jak je nafůklá a má hovno výkon,toš ju kurňa mosíte šůpnůt do solné lázně.Moja taky furt hučala jak přeplňovaný čmelák,že furt enom lécu,na děcka a rodinu seru.toš říkám,máš drahůšku pravdu,s érama končím,ale toš aspoň jednů za boží týden si chcu o létání trošku pokecat v naší airputyce.Toš sůhlasila,a já sa každý pátek vypravoval do putyky na pokec a hlavně okoštovat ty nové letecké paliva.Toš kurňa co budu vykládat,vracal sem sa vždycky zlomený jak vzduchovka,natrůbený sem býval jak carský důstojník.Toš to ju kurňa sralo eště víc,toš to vzdala,už nehučí jak čmelák,je moc ráda,že už nenavštěvuju tu našu letcků putyku,je ráda že už zase lítám,a kurňa běhá po poli jak ratlík,a nosí mi moje hňáplé éra.Toš tak to je,mám klid,a všeci sme kurňa spokojení jak želvy!

tak tomu se rika vytloukat klin dynamitem :-)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“