Pajik_CZ píše:Pánové, z názoru některých z vás se mi chce zvracet.... Ženská se má ochočit? A není lepší ji rovnou cvaknout na řetěz k plotně a vyříznout jí jazyk, aby nemohla kafrat?
Evidentne niektore veci, nazory a suvislosti beries velmi vazne. Nemyslis ze to bolo pisane skor z recesie?
Pajik_CZ píše:Z popisu IGORA jsem to pochopil asi takhle - Hodně pracuje, domů se vrací kolem 20:00hod... Chápu, tomu neunikne, pokud chce doma chechtáky na živobytí - zbývá mu tak hodina, nebo 2 na děti, manželku atd... než padne do postele a ráno nanovo. To máme cca 10hodin v týdnu
3x ? týdně posilovna , o víkendu 2x 3hodiny lítání? + servis aeroparku, nějaká doprava do místa lítání...
Popravdě? Nedivím se tý ženský.... Chlapa má v podstatě jen na "oslíčku otřes se...." Jak často si povídáte? Jak často si hraješ s dětma?
Trochu ta poopravim:
Ano dost vela casu travim cestou do prace+robota+cesta z prace a vecer mam tak asi 1-2 hodiny na deti a zenu lebo okolo 21.00 deti idu spat a zena niekedy ide spat tiez o 21 a niekedy neskor takze servisu aeroparku sa venujem ked vsetci zaspia. Do fitka chodim po ceste z prace a ano su to 2h 3x do tyzdna.
A cez vikend (nie kazdy, lebo pocasie nie je vzdy vhodne) idem na 3 hodiny lietat ale tie 3 hodiny su vratane vsetkeho, to znamena cesta na letisko, lietanie, cesta domov = 3h a obidva dni vikendu sa da lietat malokedy, tento rok bolo takych vikendov asi 5-6
Ano suhlasim ze komunikacia medzi mnou a zenou v poslednej dobe nejako viazne. S detmi sa hram kedy mozem, vacsinou sobota a nedela doobeda.
IgorGSM píše:
Ano rebeka na jednej strane s tebou uplne suhlasim lebo takmer vsetko co si napisala je uplna pravda, ja o svojich chybach co som spravil a nespravil viem a aj tie chyby lutujem ale nadalej tie chyby robim ale uvedomim si to az potom ako to spravim ale na druhej strane tvojho manzela lutujem pretoze vlastne on nama vlastny rozum alebo skor ty mu v tom branis aby ho mal ved vlastne ty mu diktujes ako ma zit a co ma robit. Podla toho co pises tak on stava modely ake mu ty nanutis, on robi veci co mu ty poves ze ma spravit, on lieta tam kde mu ty nakazes alebo tam kde mu spravis heliport. Urcite musi aj cikat po sediacky lebo ty to chces, spava na lavej/pravej strane postele lebo ty to tak chces, farbu auta mate taku ako si ty vybrala, telku kupil taku ako si ty chcela a vobec by som sa necudoval keby aj robotu si mu nasla ty v ktorej pracuje. Zabudol som na nieco? Ved to neni chlap, vodca, lovec ale to je uz len mopslik co vsetko robi tak ako chces ty. Predpokladam ze pokracovat to bude tak ze jemu penis odpadne alebo uz odpadol a tebe narastie.
No tak tímhle jsi u mě klesnul totálně na úroveň zakomplexovanýho sedláka, co musí mít za každou cenu navrch.... Fňukáš, jak Tě baba nutí se koníčků zbavit, ale když vidíš, že to jiná podporuje, tak je taky špatná.... Sorry, ale právě jsi mě přesvědčil o tom, že chyba není v tý ženský....
Dlouho jsem vydržel se týhle diskuse nezúčastňovat, ale tohle mě fakt nasralo soudruzi....
Ty si evidentne viac veci nepochopil vobec.
Nie nechcem mat za kazdu cenu navrch, je to tak ze je super ked zena manzela podporuje v modelarstve a inych konickoch ale myslim tak pasivne alebo mierne aktivne. Mierne aktivne myslim ze sem-tam ide s nim na letisko popripade mu pochvali nove éro ale to ze mi manzelka "diktuje" s cim mam lietat a ako mam lietat a kde mam lietat tak to uz nie ze zavana podpapucizmom (podpantoflizmom) ale to uz je podpapucizmus ako hovado a preto som na prispevok rebeky alias Ivety napisal to co som napisal. Proste tak to z jej prispevku vyznelo.