Manzelka vs. Heli

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
IgorGSM

Re: Manzelka vs. Heli

#181 Příspěvek od IgorGSM »

Pajik_CZ píše:Pánové, z názoru některých z vás se mi chce zvracet.... Ženská se má ochočit? A není lepší ji rovnou cvaknout na řetěz k plotně a vyříznout jí jazyk, aby nemohla kafrat?

Evidentne niektore veci, nazory a suvislosti beries velmi vazne. Nemyslis ze to bolo pisane skor z recesie?

Pajik_CZ píše:Z popisu IGORA jsem to pochopil asi takhle - Hodně pracuje, domů se vrací kolem 20:00hod... Chápu, tomu neunikne, pokud chce doma chechtáky na živobytí - zbývá mu tak hodina, nebo 2 na děti, manželku atd... než padne do postele a ráno nanovo. To máme cca 10hodin v týdnu
3x ? týdně posilovna , o víkendu 2x 3hodiny lítání? + servis aeroparku, nějaká doprava do místa lítání...

Popravdě? Nedivím se tý ženský.... Chlapa má v podstatě jen na "oslíčku otřes se...." Jak často si povídáte? Jak často si hraješ s dětma?

Trochu ta poopravim:
Ano dost vela casu travim cestou do prace+robota+cesta z prace a vecer mam tak asi 1-2 hodiny na deti a zenu lebo okolo 21.00 deti idu spat a zena niekedy ide spat tiez o 21 a niekedy neskor takze servisu aeroparku sa venujem ked vsetci zaspia. Do fitka chodim po ceste z prace a ano su to 2h 3x do tyzdna.
A cez vikend (nie kazdy, lebo pocasie nie je vzdy vhodne) idem na 3 hodiny lietat ale tie 3 hodiny su vratane vsetkeho, to znamena cesta na letisko, lietanie, cesta domov = 3h a obidva dni vikendu sa da lietat malokedy, tento rok bolo takych vikendov asi 5-6
Ano suhlasim ze komunikacia medzi mnou a zenou v poslednej dobe nejako viazne. S detmi sa hram kedy mozem, vacsinou sobota a nedela doobeda.

IgorGSM píše:
Ano rebeka na jednej strane s tebou uplne suhlasim lebo takmer vsetko co si napisala je uplna pravda, ja o svojich chybach co som spravil a nespravil viem a aj tie chyby lutujem ale nadalej tie chyby robim ale uvedomim si to az potom ako to spravim ale na druhej strane tvojho manzela lutujem pretoze vlastne on nama vlastny rozum alebo skor ty mu v tom branis aby ho mal ved vlastne ty mu diktujes ako ma zit a co ma robit. Podla toho co pises tak on stava modely ake mu ty nanutis, on robi veci co mu ty poves ze ma spravit, on lieta tam kde mu ty nakazes alebo tam kde mu spravis heliport. Urcite musi aj cikat po sediacky lebo ty to chces, spava na lavej/pravej strane postele lebo ty to tak chces, farbu auta mate taku ako si ty vybrala, telku kupil taku ako si ty chcela a vobec by som sa necudoval keby aj robotu si mu nasla ty v ktorej pracuje. Zabudol som na nieco? Ved to neni chlap, vodca, lovec ale to je uz len mopslik co vsetko robi tak ako chces ty. Predpokladam ze pokracovat to bude tak ze jemu penis odpadne alebo uz odpadol a tebe narastie.

No tak tímhle jsi u mě klesnul totálně na úroveň zakomplexovanýho sedláka, co musí mít za každou cenu navrch.... Fňukáš, jak Tě baba nutí se koníčků zbavit, ale když vidíš, že to jiná podporuje, tak je taky špatná.... Sorry, ale právě jsi mě přesvědčil o tom, že chyba není v tý ženský....

Dlouho jsem vydržel se týhle diskuse nezúčastňovat, ale tohle mě fakt nasralo soudruzi....

Ty si evidentne viac veci nepochopil vobec.

Nie nechcem mat za kazdu cenu navrch, je to tak ze je super ked zena manzela podporuje v modelarstve a inych konickoch ale myslim tak pasivne alebo mierne aktivne. Mierne aktivne myslim ze sem-tam ide s nim na letisko popripade mu pochvali nove éro ale to ze mi manzelka "diktuje" s cim mam lietat a ako mam lietat a kde mam lietat tak to uz nie ze zavana podpapucizmom (podpantoflizmom) ale to uz je podpapucizmus ako hovado a preto som na prispevok rebeky alias Ivety napisal to co som napisal. Proste tak to z jej prispevku vyznelo.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Pajik_CZ

#182 Příspěvek od Pajik_CZ »

mě to teda podpantoflákem nezavání . Kde jsi vyčetl, že mu ona diktuje kdy, kde a s čím má létat? To že mu koupí konkrétní letadlo? Nemůže to náhodou mít on tak, že řekne "jé, miláčku, tohle letadlo je krásný..... " no a ona mu ho k nějaký příležitosti koupí?
Když se vrátím k heliportu... Nebyl by jsi rád, kdyby jsi místo ježdění na letiště ( nebo jakoukoliv vzdálenější plochu na létání ) slyšel "miláčku, tak si to postav v tom našem sadu...." Já mít doma takovou babu, tak chrochtám blahem.... Je to o komunikaci, z toho příspěvku jsem nikde nevyčetl, že Rebeka je 4hlavá saň s bičem v ruce a manželem na vodítku....

A k tomu, že servisuješ když všichni spí.... Nemám patent na rozum, ani nejsem guru vztahů, ale jedno jsem pochopil - hodně ženských chce usínat vedle chlapa. Ne aby šla spát a chlap potom přišel.... Není to tak i u Tebe doma?
zase jen na zemi...
dokken

#183 Příspěvek od dokken »

Pajik_CZ píše: Já mít doma takovou babu, tak chrochtám blahem....

takže doma taky žádná hitparáda "soudruhu", co? :)
hlavně že tu mudruješ...
Kovboj

#184 Příspěvek od Kovboj »

OT: Tahle debata krásně ukazuje, že i když máme všichni stejný koníček tak jsme každý úplně jiný :wink:
zdendaK

#185 Příspěvek od zdendaK »

No chtělo by to názor chocholouška :lol: :lol:
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
MarthiR

#186 Příspěvek od MarthiR »

u vás na slovensku je sudná sin tak se tam přihlašte, a vyřešte to :-) ne teď vážně :!:

Každý to doma máme jinak, nekteré to toleruji jiné zase ne, chce to kompromis
Moje přítelkyně když se koukám po netu na letadla dojde a ptá se mě jestli se mi to libi a chtěl bych to, já jí jako klasicky řeknu ne miláčku je to moc drahé načež ona sedne k tužce a papíru a počíta kde ušetřit aby mi to mohla koupit.

Takže když to řeknu vod pasu tak éro 5000,- Přitelkyni 5000,- a bež si udělat radost.Ať už je to kadeřnice nebo výlet po obchodech musí se to brát stejně a také to chce rodinu na 1 místě a pak až koníček,

rada, promluvte si, zvažte zda to má cenu a jestli ano tak se rodině a manželce více věnuj, kup ji kytku atd... seš dospělí chlap tak snad víš co se patří a sluší :!:

PS: přelouskat to tady je mazec na pul dne :-D
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Ticcino

#187 Příspěvek od Ticcino »

Já to ani celý nelouskal.
Co člověk, to názor. Za sebe můžu říct, že u nás funguje kompromis.
Je potřeba to vidět i z druhý strany. Ty jdeš třikrát do týdne do fitka a půlku víkendu strávíš na letišti. Se nediv, že je bába nasraná. A je uplně jedno, kdo nosí kalhoty a kdo vydělává peníze.

Kdybys ses ty staral o děti a tvoje manželka chodila třikrát týdně do fitka a o víkendu byla v háji, asi by ses taky vztekal ;)

U nás jsme to měli podobné (až na to, že to nedošlo tak daleko). Pomohlo si v klidu sednout a domluvit se. Omezil jsem určité aktivity, věnuju víc času dětem. Obecně mě to vůbec neomezuje a hlavně mám doma klid.
jag42

#188 Příspěvek od jag42 »

Ticcino píše:Já to ani celý nelouskal.
Co člověk, to názor. Za sebe můžu říct, že u nás funguje kompromis.
Je potřeba to vidět i z druhý strany. Ty jdeš třikrát do týdne do fitka a půlku víkendu strávíš na letišti. Se nediv, že je bába nasraná. A je uplně jedno, kdo nosí kalhoty a kdo vydělává peníze.

Kdybys ses ty staral o děti a tvoje manželka chodila třikrát týdně do fitka a o víkendu byla v háji, asi by ses taky vztekal ;)

U nás jsme to měli podobné (až na to, že to nedošlo tak daleko). Pomohlo si v klidu sednout a domluvit se. Omezil jsem určité aktivity, věnuju víc času dětem. Obecně mě to vůbec neomezuje a hlavně mám doma klid.

Takhle nějak to vidím taky.
Priority dospělého chlapa a otce:
1) rodina
2) ekonomické zabezpečení a chrana rodiny
3) ryze osobní zájmy
U Tebe to je trochu přeházené :cry:
jez_cz

#189 Příspěvek od jez_cz »

To Rebeka: získal jsem pocit, že hážeš perly .... Igorovi. Tvůj aktivní přístup k životu a partnerskému soužití je obdivuhodný, to však člověk, který tohle diskusní vlákno začal, nedokáže ocenit a slyšet nepotřebuje. Podle mého názoru si Igor svůj život uspořádal podle svého - spousta času v práci kde se cítí velmi důležitý, potom svoje záliby = fitko+heli, když zbyde čas a energie, tak se věnovat chvilku dětem, ženu jen na to, aby jej občas pochválila jak je úžasný a aby měl kam zapustit kořínek. Navíc je k ženě nejspíš velmi hrubý, což dokázal svojí velmi hrubou reakcí na Tvůj laskavý příspěvek. A když se to jeho ženě rozleželo v hlavě, co to má doma za hulváta, tak hledá způsob, jak zachránit život sobě a svým dětem. Igorova žena to vyhodnotila správně - buď se Igor změní, nebo od něj i s dětmi odejde. A pokud na sobě Igor co nejdříve nezapracuje, tak jeho rodině bude lépe bez něj. V prvotním příspěvku tohoto vlákna požádal Igor o radu a té se mu dostalo od mnoha diskutujících vrchovatě, včetně životních zkušeností lidí, kteří toto téma vzali více osobně. Igor si však ve svojí soběstřednosti žádné z těchto rad neváží a místo toho je schopný hrubě urazit člověka, který mu svůj názor a životní zkušenost napsal v dobré víře se snahou pomoci. Z toho důvodu mám za to, že je zbytečné již Igorovi cokoliv dalšího psát. Je to jen a jen na něm, co se svým životem udělá. Přeji jeho rodině jen to nejlepší.
I květák je jen vycepované zelí
Lada1

#190 Příspěvek od Lada1 »

Igor, chtel bych mit tvoje problemy.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
googie
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od googie »

Takže on je teraz ten najväčši chuj... že sa vôbec ozval...
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
googie
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od googie »

jez_cz píše:To Rebeka: získal jsem pocit, že hážeš perly .... Igorovi. Tvůj aktivní přístup k životu a partnerskému soužití je obdivuhodný, to však člověk, který tohle diskusní vlákno začal, nedokáže ocenit a slyšet nepotřebuje. Podle mého názoru si Igor svůj život uspořádal podle svého - spousta času v práci kde se cítí velmi důležitý, potom svoje záliby = fitko+heli, když zbyde čas a energie, tak se věnovat chvilku dětem, ženu jen na to, aby jej občas pochválila jak je úžasný a aby měl kam zapustit kořínek. Navíc je k ženě nejspíš velmi hrubý, což dokázal svojí velmi hrubou reakcí na Tvůj laskavý příspěvek. A když se to jeho ženě rozleželo v hlavě, co to má doma za hulváta, tak hledá způsob, jak zachránit život sobě a svým dětem. Igorova žena to vyhodnotila správně - buď se Igor změní, nebo od něj i s dětmi odejde. A pokud na sobě Igor co nejdříve nezapracuje, tak jeho rodině bude lépe bez něj. V prvotním příspěvku tohoto vlákna požádal Igor o radu a té se mu dostalo od mnoha diskutujících vrchovatě, včetně životních zkušeností lidí, kteří toto téma vzali více osobně. Igor si však ve svojí soběstřednosti žádné z těchto rad neváží a místo toho je schopný hrubě urazit člověka, který mu svůj názor a životní zkušenost napsal v dobré víře se snahou pomoci. Z toho důvodu mám za to, že je zbytečné již Igorovi cokoliv dalšího psát. Je to jen a jen na něm, co se svým životem udělá. Přeji jeho rodině jen to nejlepší.

Ja ta chcem za manžela. Si úžasný.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
shake13

#193 Příspěvek od shake13 »

To IgorGSM: baba ti krici, ze to dalej takto nejde. Skus nieco zmenit, lebo inak nieco zmeni (alebo vymeni) ona. A to je vsetko.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
IgorGSM

#194 Příspěvek od IgorGSM »

jez_cz píše:To Rebeka: získal jsem pocit, že hážeš perly .... Igorovi. Tvůj aktivní přístup k životu a partnerskému soužití je obdivuhodný, to však člověk, který tohle diskusní vlákno začal, nedokáže ocenit a slyšet nepotřebuje. Podle mého názoru si Igor svůj život uspořádal podle svého - spousta času v práci kde se cítí velmi důležitý, potom svoje záliby = fitko+heli, když zbyde čas a energie, tak se věnovat chvilku dětem, ženu jen na to, aby jej občas pochválila jak je úžasný a aby měl kam zapustit kořínek. Navíc je k ženě nejspíš velmi hrubý, což dokázal svojí velmi hrubou reakcí na Tvůj laskavý příspěvek. A když se to jeho ženě rozleželo v hlavě, co to má doma za hulváta, tak hledá způsob, jak zachránit život sobě a svým dětem. Igorova žena to vyhodnotila správně - buď se Igor změní, nebo od něj i s dětmi odejde. A pokud na sobě Igor co nejdříve nezapracuje, tak jeho rodině bude lépe bez něj. V prvotním příspěvku tohoto vlákna požádal Igor o radu a té se mu dostalo od mnoha diskutujících vrchovatě, včetně životních zkušeností lidí, kteří toto téma vzali více osobně. Igor si však ve svojí soběstřednosti žádné z těchto rad neváží a místo toho je schopný hrubě urazit člověka, který mu svůj názor a životní zkušenost napsal v dobré víře se snahou pomoci. Z toho důvodu mám za to, že je zbytečné již Igorovi cokoliv dalšího psát. Je to jen a jen na něm, co se svým životem udělá. Přeji jeho rodině jen to nejlepší.

Dakujem velmi pekne za psychologicky rozbor svojej osobnosti, nemyslel som ze na forum chodi aj Sigmund Freud. Ale bohuzial si vedla ako ta jedla a podla mna ty vobec nemas partnerku a o vztahoch vies velke hovno a vobec by som sa necudoval keby si mal menej ako 18 rokov.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
milode

#195 Příspěvek od milode »

IgorGSM píše:

Když si nevážíš ty hulváte rad zkušených...tak se jdi vybrečet mamince na rameno.....Nechápu proč jsi toto vlákno vůbec založil JÁJÍNKU... já já já já jenom já.... to je tvá osobnost
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“