Doporučte gyro+servo Minititan

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Styl3rZ

Doporučte gyro+servo Minititan

#1 Příspěvek od Styl3rZ »

ahoj shanim nejake slusne gyro a servo na MT protoze to setove nejde vubec doladit a vrtulnik se toci a toci... vite o nejakem slusnem za normalni peniz na zakladni politani zadna akro zatim.. diky.
DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
nostromo

Re: gyro + servo minititan

#2 Příspěvek od nostromo »

Dobry komplet byl Hitec HG5000 vcetne serva, coz je vlastne Logitech 2100. JInak dalsi muzes koupit GP750+3154 atd.
jofa1

Re: Doporučte gyro+servo Minititan

#3 Příspěvek od jofa1 »

Styl3rZ píše:ahoj shanim nejake slusne gyro a servo na MT protoze to setove nejde vubec doladit a vrtulnik se toci a toci... vite o nejakem slusnem za normalni peniz na zakladni politani zadna akro zatim.. diky.

Co tam mas za gyro, se kterym se ti to toci dokola a kde ho mas umistene ?
Trex 450 Sport V2
Styl3rZ

#4 Příspěvek od Styl3rZ »

DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
vylizplech

#5 Příspěvek od vylizplech »

Styl3rZ píše:ahoj shanim nejake slusne gyro a servo na MT protoze to setove nejde vubec doladit a vrtulnik se toci a toci... vite o nejakem slusnem za normalni peniz na zakladni politani zadna akro zatim.. diky.

Měl jsem ten samý problém a koupil jsem starší gyro futaba GY-401 a servo DS 929MG a velká spokojenost,ikdyž vím,že servo by se dalo koupit i lepší,ale na moji lehčí akrobacii stačí až nad hlavu,zatím se mi nestalo,že by se mi stočil ocas ani při couvaném letu a následném lopingu.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Styl3rZ

#6 Příspěvek od Styl3rZ »

taky jsem koukal po gy-701 ale hned sjou pryc a za nove se mi utracet nechce
jofa1

#7 Příspěvek od jofa1 »

Styl3rZ píše:gyro http://www.thundertiger.com.tw/product/8072.html a servo http://www.thundertiger.com.tw/product/8131.html a umístění na trupu vrtulniku hned u ocasu jak je na obrazku zde: http://mms.tiger.tw/upload/2009-5/20095133092.jpg

Tak to jsme meli s kamaradem stejny problem a tyden jsme resili, proc se to toci furt dokola...
Nakonec pomohl manual ke gyru, ktery jasne rika, ze toto konkretni gyro ma byt pridelano z boku!

Schvalne to nech jak to mas, zapni to a otoc vrtasem proti smeru hodin.rucicek, ocasni servo se v podstate nehne.... dej to na bok a muzes litat :smile:
Trex 450 Sport V2
proofa

#8 Příspěvek od proofa »

Ahoj, měl jsem stejný problém s tímto gyrem...a musí byt umístěné přesně podle přiloženého návodu, což je vertikálně ;)
DX6i + MCPx2, 130X, Minititan SE325
Mikelo

#9 Příspěvek od Mikelo »

Na běžné letadlové lítání ti bude stačit i assan GA 250 za 10 doláčů. Dokonce má luxusní nastavení.
Styl3rZ

#10 Příspěvek od Styl3rZ »

roofa, Jofa1 - no do navodu jsem cucel jak puk a bylo to tam psane i ukazane jelikoz jsem se s tim jeste nesetkal s touto instalaci na bok tak jsem psal zde na foru jak ho tedy umisit i navod prilozen a rekli tak je je to normalni nahoru na tu plozku klasick vodorovne. tak to zkusim přelept a uvidime. diky
vylizplech

#11 Příspěvek od vylizplech »

Styl3rZ píše:roofa, Jofa1 - no do navodu jsem cucel jak puk a bylo to tam psane i ukazane jelikoz jsem se s tim jeste nesetkal s touto instalaci na bok tak jsem psal zde na foru jak ho tedy umisit i navod prilozen a rekli tak je je to normalni nahoru na tu plozku klasick vodorovne. tak to zkusim přelept a uvidime. diky

Dej pak vědět jak to dopadlo,to jsem taky netušil že má být vertikálně,mám ho nachystané že ho vyhodím,tak asi změním plány :) Je pravda,že návod jsem neštudoval,anglicky neumím,možná tak trochu po rusky bych to ještě zmáknul :)
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od František Koudelka »

Vyuziji tohle tema pro muj dotaz, chci lepsi gyro a servo pro svoji 450 (Twister 3D storm...v podstate Blade 400) zatim je tam oboje setove, nejake levne gyro a analogove micro servo, letat se s tim da bez problemu, ale zkousim invert a pri tom obratu mi to vzdycky ustreli, cekam na GP750 gyro, a dal bych k tomu tohle servo

http://www.align-trex.co.uk/ds425m-digi ... -3601.html

mozna bych zkusil nejdriv gyro nechat a jen tohle servo a gyro prepnout na digital :?: ...pujde to tak? neznicim tak neco? jinak sestava GP 750 a to servo DS425 bude ok pro 450heli.....diky
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Styl3rZ

#13 Příspěvek od Styl3rZ »

vylizplech píše:
Styl3rZ píše:roofa, Jofa1 - no do navodu jsem cucel jak puk a bylo to tam psane i ukazane jelikoz jsem se s tim jeste nesetkal s touto instalaci na bok tak jsem psal zde na foru jak ho tedy umisit i navod prilozen a rekli tak je je to normalni nahoru na tu plozku klasick vodorovne. tak to zkusim přelept a uvidime. diky

Dej pak vědět jak to dopadlo,to jsem taky netušil že má být vertikálně,mám ho nachystané že ho vyhodím,tak asi změním plány :) Je pravda,že návod jsem neštudoval,anglicky neumím,možná tak trochu po rusky bych to ještě zmáknul :)

čau takže po změně pozice serva z horizontalni na vertikalni polohu koukam na to a ono to drzi a netocise.. :D to jsou mi veci.. takze super a na takove to domaci nauceni to stací, možná jen nejake digi servo a bude jeste lepsi.
vylizplech

#14 Příspěvek od vylizplech »

Ahoj,tak to je dobrá zpráva,já už to gyro chtěl vyhodit,tak ještě si ho nechám do zásoby a jak drží ocas,nedriftuje gyro?
Styl3rZ

#15 Příspěvek od Styl3rZ »

čoveče drží jen ho musím trošku poštelovat abych ho mel v rovine protoze zatim jen nepatrne se točí do leva ale to je tim ze to nemam poradne nastavene.. ale uvidime az bude cas.. :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“