Osobní nákup v Německu
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
Osobní nákup v Německu
Ahoj,zdravím.Zajímalo by mne,zda u HobbyKingu můžu navštívit jejich sklad v Německu a něco si tam nakoupit,nebo jen poštou?Případně jaká je adresa,abych to našel.Děkuju,frantaletec. 
frantaletec
Re: Osobní nákup v Německu
frantaletec píše:Ahoj,zdravím.Zajímalo by mne,zda u HobbyKingu můžu navštívit jejich sklad v Německu a něco si tam nakoupit,nebo jen poštou?Případně jaká je adresa,abych to našel.Děkuju,frantaletec.
Řekl bych, že by to muselo být napsané v možnostech doručení.Jako prodejna určitě nefungují.Takže max. napsat na podporu a zjistit, jak to je.Mě osobně by to moc zajímalo.
Určitě ne. (i když za zeptání nic nedáš) Mám pocit, že někde uváděli, že jejich sklad není prodejní, všechno pouze poštou.
Osobní odběr ze skladu v Hamburku se asi před měsícem objevil v možnostech dopravy, ale teď už tam zase není. Buď o to nebyl zájem nebo naopak nestíhali?
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
macek11 píše:Určitě ne. (i když za zeptání nic nedáš) Mám pocit, že někde uváděli, že jejich sklad není prodejní, všechno pouze poštou.
NO,já jsem si to myslel.Jedu asi ve středu do Německa,tak jsem doufal,že se tam mrknu.Ale jedu s kamarádem,takže nevím jestli to dopadne.
frantaletec
-
JmX
- Kontaktovat uživatele:
Osobní odběr je možný pouze v lokálních Hobby obchodech. Jejich seznam máš přímo na hlavní stránce v pravém panelu, pokud je uživatel ještě nepřihlášený.
Jinak pouze přepravce. Ono při tom množství zboží by to nemohli stíhat vydávat, si myslim.
Jinak pouze přepravce. Ono při tom množství zboží by to nemohli stíhat vydávat, si myslim.
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
- Rampa McKvák
Zdravím, jaké prosím zaplatím poplatky při nákupu z Rakouského skladu? Díky
Rampa McKvák píše:Zdravím, jaké prosím zaplatím poplatky při nákupu z Rakouského skladu? Díky
Myslíš z Australského
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
- Rampa McKvák
Aha
tak to trochu mění situaci ...
Lokální sklady jako je třeba Australský sklad (AUS Warehouse) nebo Německý sklad (DE Warehouse) nebo Americký sklad (USA Warehouse) jsou určeny pouze pro nakupující ze zemí blízkých těm lokalitám a kromě toho je Centrální sklad (v HongKongu) z něhož je možné objednat prakticky z celého světa. Nakupující z ČR má tedy možnost buď Německý sklad (DE Warehouse) nebo Centrální sklad (v HongKongu) a nic jiného.
Při nákupu z německého skladu jde zásilka v rámci EU a je oproštěna od celních formalit i poplatků tj. platí se jen to co naúčtuje eshop a nic jiného.
Při nákupu z centrálního skladu jde zásilka z HongKongu tj. ze země mimo EU a podléhá celním formalitám a v případě překročení určitých limitů i poplatkům, které se platí obvykle při dodání. Podrobnější informace k tomu jsou uvedeny v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz kde je k tomu vše podstatné shrnuto a vysvětleno.
Při nákupu z německého skladu jde zásilka v rámci EU a je oproštěna od celních formalit i poplatků tj. platí se jen to co naúčtuje eshop a nic jiného.
Při nákupu z centrálního skladu jde zásilka z HongKongu tj. ze země mimo EU a podléhá celním formalitám a v případě překročení určitých limitů i poplatkům, které se platí obvykle při dodání. Podrobnější informace k tomu jsou uvedeny v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz kde je k tomu vše podstatné shrnuto a vysvětleno.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
A ešte sa mi zdá, že zaviedli UK sklad, ale len pre adresy v UK, nie do ostatnej Európy - na to slúži DE sklad.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
mior píše:A ešte sa mi zdá, že zaviedli UK sklad, ale len pre adresy v UK, nie do ostatnej Európy - na to slúži DE sklad.
Ano UK Warehouse je pouze pro zákazníky v UK (tj. Anglie, Severní Irsko, Skotsko a Wales), ale ne pro ostatní země EU. Na HobbyKingu je to u položek zboží z UK Warehouse jasně napsané.
HobbyKing píše:United Kingdom Warehouse
This item is only available to UK customers...
zatímco u položek zboží z DE Warehouse je uvedeno následující:
HobbyKing píše:Euro Warehouse
This product is located in our Euro Warehouse & available to european countries.