janac.marek píše:Čo znamená delfínovanie a vzpínanie?
Bude to bezpádlo menej stabilné ako pádlo?
Je to prvé bezpádlo ktoré sa chystám dať do vzduchu a mal som za to, že oproti mojej 450 Pro to bude oveľa stabilnejšie a nebude to toľko plávať.
Ano pocas mojho asi 2 tyzdnoveho studovania a maturovania som prisiel k zaveru, ze toto Align absolutne nezvladol a ludi ktory si tuto helinu v bezpadle kupia len naseru a odradia.
Pocas visu helina nekludne poskakuje a je problem zavisiet bez toho aby som sa neupackoval k smrti. (Doteraz som lietal padla a som zviknuty na packovanie) Po doladeni Expa + 3GX podla Savovych odporucani sa mi sice podarilo helinu "ukludnit" , ALE pokial som chcel vo vyske skusat tic toc helina bola na "3D" tupa. Je potrebne ju opat prenastavovat. Takze hladas kompromis medzi tym ako dobre lietas a tymto nepodarenym bezpadlom. Inak povedane ked chces napredovat opat sa musis babrat s nastaveniami a hladat zlatu strednu cestu.
Des a hroza
Savo popisuje spieranie, tento efekt sa deje pri lietani do kruhu, pri navrate z vysky do 0 polohy ma helina tendenciu zdvihnut cumak a zastavit...
Pri rychlich preletoch ma cumak tendenciu sa dvihat a z boku to vyzera akoby plaval delfin...
Co viac dodat, pokial sa v tom chces neustale hrabat namiesto lietania a kompenzovat jeho uchylky tak 3GXko vrelo odporucam...