prosím o radu při koupi jiného vrtulníku
prosím o radu při koupi jiného vrtulníku
Dobrý den,
měl bych na Vás prosbu s koupí vrtulníku. Do teď jsem létal nebo spíš poskakoval s Wolfem 450 což je kopije t-rexe. O víkendu jsem s tím trochu seknul a už se mi nechce do toho investovat a hlavně se na to nedají skoro sehnat náhradní díly. Proto jsem se rozhodl pro koupi jiného bazarového vrtulníku . Hledal jsem až jsem našel toto: ORIGINÁL T REX 450 KOMPLETNÍ V TUNINGU - HLAVA , BOČNICE, PODVOZEK, ZADNÍ ČÁST, ROTOR 710 mm PASTOREK 14 HL. OZUBENÉ KOLO 150 SERVA DIGITÁLNÍ HD-POWER-NOVÉ + ZÁRUKA, SERVO OCASNÍ SAVOX SH 0262 MG MOTOR ALIGN- Brushles Motor GYRO PROGRAMOVACÍ LOGITECH REGULÁTOR ALIGN, PŘIDÁM NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ KABINKA, cena 5600kč mohl by mi někdo poradit jestli za tu cenu je to dobrý kup nebo se dá sehnat něco lepšího. Vrtulník je prý rok starý, zalítaný v super stavu. Koukal jsem na osazení a příjde mi to celkem dobrý ale moc se v tom nevyznám. Předem moc děkuji za odpovědi
měl bych na Vás prosbu s koupí vrtulníku. Do teď jsem létal nebo spíš poskakoval s Wolfem 450 což je kopije t-rexe. O víkendu jsem s tím trochu seknul a už se mi nechce do toho investovat a hlavně se na to nedají skoro sehnat náhradní díly. Proto jsem se rozhodl pro koupi jiného bazarového vrtulníku . Hledal jsem až jsem našel toto: ORIGINÁL T REX 450 KOMPLETNÍ V TUNINGU - HLAVA , BOČNICE, PODVOZEK, ZADNÍ ČÁST, ROTOR 710 mm PASTOREK 14 HL. OZUBENÉ KOLO 150 SERVA DIGITÁLNÍ HD-POWER-NOVÉ + ZÁRUKA, SERVO OCASNÍ SAVOX SH 0262 MG MOTOR ALIGN- Brushles Motor GYRO PROGRAMOVACÍ LOGITECH REGULÁTOR ALIGN, PŘIDÁM NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ KABINKA, cena 5600kč mohl by mi někdo poradit jestli za tu cenu je to dobrý kup nebo se dá sehnat něco lepšího. Vrtulník je prý rok starý, zalítaný v super stavu. Koukal jsem na osazení a příjde mi to celkem dobrý ale moc se v tom nevyznám. Předem moc děkuji za odpovědi
Naposledy upravil(a) sinako dne čtv 26.07.2012 14:02, celkem upraveno 2 x.
Re: prosím o radu při koupi jiného vrtulníku
Ma to jednu chybku... Odkaz nefacha.
Dej ho do [url][/url]
EDIT: Tak ted uz tam odkaz neni vubec, tak ho doplnim ja: aukro.cz
Serva cykliky jsou podle obrazku HD-1581 HB. Coz neni zadny zazrak, ale na padlove hlave to bude fungovat dobre. Mozna bych se spis podival po vic Rexacky vypadajicim Rexovi. Buh vi, jakou kvalitu maji vsechny ty tuningove dily. A urcite bych si ho nechal predvest v letu.
EDIT: Tak ted uz tam odkaz neni vubec, tak ho doplnim ja: aukro.cz
Serva cykliky jsou podle obrazku HD-1581 HB. Coz neni zadny zazrak, ale na padlove hlave to bude fungovat dobre. Mozna bych se spis podival po vic Rexacky vypadajicim Rexovi. Buh vi, jakou kvalitu maji vsechny ty tuningove dily. A urcite bych si ho nechal predvest v letu.
Naposledy upravil(a) kolaCZek dne čtv 26.07.2012 14:24, celkem upraveno 1 x.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Pokud chceš bazarovýho T-rexe doporučuji ze své vlastní zkušenosti vybírat Pročko s originál osazením a ne co kdo doma sehnal.
Měl jsem kdysi 450SE ještě horší bastl, a furt jsem se v tom musel hrabat.
Měl jsem kdysi 450SE ještě horší bastl, a furt jsem se v tom musel hrabat.
Naposledy upravil(a) Digis dne čtv 26.07.2012 14:31, celkem upraveno 1 x.
Přijde mě to jak nějakej bastl a cena je vysoká.
Koukni tady na Bazar, Dejfak tam bude prodávat Pročko v perfektním stavu tak se s ním zkus domluvit na ceně.
viewtopic.php?f=98&t=50652
Já bych za ten vrtulník co se tady dotazuješ nedal ani 4000,- Vždycky bych raději koupil vrtulník od člověka tady z fóra který se tu vyskytuje už nějakou dobu, než od nějakýho sólisty co do toho plácá co ho napadne a co sežene.
viewtopic.php?f=98&t=50652
Já bych za ten vrtulník co se tady dotazuješ nedal ani 4000,- Vždycky bych raději koupil vrtulník od člověka tady z fóra který se tu vyskytuje už nějakou dobu, než od nějakýho sólisty co do toho plácá co ho napadne a co sežene.
- DaveLister
Vzhledem k tomu že uz si měl toho wolfa, doporučil bych ti trochu připlatit a koupit aspoň PROčko, klidně bazarové. Todle není podle mého názaru proti tomu wolfu o moc lepší a jsou to pouze vyhozené peníze, protože časem by zase přišel na řadu nový a lepší vrtulník.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Všem díky za rady, máte asi pravdu koukal jsem na to podrobně a opravdu je to osazeno dost divně a ty tuning díly rozhodně nebudou od alignu. A navíc jsem koukal že T-REX 450 Sport Super Combo oriiginal osazeno se da koupit nový za 7400 takže mám jasno. Teď nemám hotovost ale také přemýšlím jestli spíš nekoupím Blade mCPx za chvilku bude zima tak bych mohl aspoň řádit doma.
Mcpx bude do začátku asi lepší volba budeš moc lítat už z krabice,sem tam s tim mrsknout o zem a na zimu je to perfektní na vyblbnutí.
Před koncem zimy pořid rexe 450pro at máš čas na pípání a hurá do toho.
Před koncem zimy pořid rexe 450pro at máš čas na pípání a hurá do toho.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
sinako píše:Všem díky za rady, máte asi pravdu koukal jsem na to podrobně a opravdu je to osazeno dost divně a ty tuning díly rozhodně nebudou od alignu. A navíc jsem koukal že T-REX 450 Sport Super Combo oriiginal osazeno se da koupit nový za 7400 takže mám jasno. Teď nemám hotovost ale také přemýšlím jestli spíš nekoupím Blade mCPx za chvilku bude zima tak bych mohl aspoň řádit doma.
Doma řádit je sice hezká představa, ale být Tebou, tak bych se na tuhle variantu vybodl. Pořiď rovnou nějakej rozumnej vrtulník, na kterém se budeš krůček po krůčku posouvat a učit. McpX se Ti možná zdá jako dobrá volba do začátku, ale ono to celé je trošku jinak. Pokud budeš mět neodvratitelnou touhu vyhazovat peníze za blbosti, můžeš mcpX pořídit kdykoliv později, až se naučíš normálně lítat.
Je na tom hezká jedna věc, je to do jisté míry odolný vůči pádům .... ale nomální vrtulník se pořád řídi trošku jinak. A tahle malá mrdka na začátek není žádná výhra. To je daleko přínosnější si na simulátoru zapnout trexe 700 a tam se na něm cvičit.
z pohledu pokrocileho pilota se mCPx skutecne ovlada trosku jinak, z pohledu zacatecnika ne o tolik. je to skvelej simulator a lita se s nim stale, i kdyz se litat naucis ci si poridis vetsi stroj.
mCPx bych nezatracoval, uspora penez je nezanedbatelna a ziskany klid, ktery jednoznacne ziskas snizenym strachem z rozbiti velke heliny, ti usnadni uceni. rozklepane ruce pilotaz moc nezprijemnuji... mCPx naopak schvaluji, ale rozdilnost nazoru je myslim v poradku, vidte kolego?
mCPx bych nezatracoval, uspora penez je nezanedbatelna a ziskany klid, ktery jednoznacne ziskas snizenym strachem z rozbiti velke heliny, ti usnadni uceni. rozklepane ruce pilotaz moc nezprijemnuji... mCPx naopak schvaluji, ale rozdilnost nazoru je myslim v poradku, vidte kolego?
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Doma řádit je sice hezká představa, ale být Tebou, tak bych se na tuhle variantu vybodl. Pořiď rovnou nějakej rozumnej vrtulník, na kterém se budeš krůček po krůčku posouvat a učit. McpX se Ti možná zdá jako dobrá volba do začátku, ale ono to celé je trošku jinak. Pokud budeš mět neodvratitelnou touhu vyhazovat peníze za blbosti, můžeš mcpX pořídit kdykoliv později, až se naučíš normálně lítat.
Je na tom hezká jedna věc, je to do jisté míry odolný vůči pádům .... ale nomální vrtulník se pořád řídi trošku jinak. A tahle malá mrdka na začátek není žádná výhra. To je daleko přínosnější si na simulátoru zapnout trexe 700 a tam se na něm cvičit
no je videt ze to mas vse v maliku
jediny, mcpx neni na doma pokud nemas mistnost 10x10
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
To se bojím, že Ti nikdo nevysvětlí, dokud to sám neohodnotíš nebo nezkusíš. Nejvíc mi asi vadili zatáčky. Pravá, levá, od normální heli dost jinak hákliví na kolektiv, a s vrtulkou která má pevnej úhel náběhu taky docela rozdíl. Prostě má to jiný nároky na pilotáž. V momentě kdy jsem se to snažil řídit jako třeba T500 (technikou pilotáže) nebylo to zkrátka ono. 
PS: a byla jednou dokonce doba, kdy jsem se nedostal z práce rozumě, a zbyl doma čas tak na 3 baterky s mcpX. Tohle necelé dvouměsíční létání s mcpX podpořilo pak drobet zimní počasí a létal jsem jenom doma - nebo na zaharadě. Po dvou měsících Ti pak ani nepříjde, že se to řídí jinak. Prostě si zvykneš.
Průser byl, když jsem se pak proletěl s t500. Vůbec jsem na nic nečekal a mcpX šlo z domu. (tenkrát to podpořil i fakt, že mi tam odešla ta deska 3v1.)
Pokud si v budoucnu k většímu vrtulníku budeš chtít koupi reálnej simulátor - tak třeba Ricco. To je neposedný až až, svině na seřízení, ale pořád se to chová jako normální heli. A lítá to jako normální helina. Ač by to člověk třeba nečekal.
Ale začni s normálním vrtulníkem, neplýtvej prostředky a energií do věcí který v podstatě nikam nevedou.
McpX není špatný, ale jen jako doplněk, na odreagování se, nebo pro zařechtání když příjde návštěva s malejma špuntama.
Normální letící vrtulník je pořád normální letící vrtulník.
PS: a byla jednou dokonce doba, kdy jsem se nedostal z práce rozumě, a zbyl doma čas tak na 3 baterky s mcpX. Tohle necelé dvouměsíční létání s mcpX podpořilo pak drobet zimní počasí a létal jsem jenom doma - nebo na zaharadě. Po dvou měsících Ti pak ani nepříjde, že se to řídí jinak. Prostě si zvykneš.
Průser byl, když jsem se pak proletěl s t500. Vůbec jsem na nic nečekal a mcpX šlo z domu. (tenkrát to podpořil i fakt, že mi tam odešla ta deska 3v1.)
Pokud si v budoucnu k většímu vrtulníku budeš chtít koupi reálnej simulátor - tak třeba Ricco. To je neposedný až až, svině na seřízení, ale pořád se to chová jako normální heli. A lítá to jako normální helina. Ač by to člověk třeba nečekal.
Ale začni s normálním vrtulníkem, neplýtvej prostředky a energií do věcí který v podstatě nikam nevedou.
McpX není špatný, ale jen jako doplněk, na odreagování se, nebo pro zařechtání když příjde návštěva s malejma špuntama.
Normální letící vrtulník je pořád normální letící vrtulník.
Ikdyž jsem tady původně nechtěl přispět, bo co modelář to jiný názor. Ale taky jsem lítal s mCP X fakt supr na zahradu a v zimě do místnosti, ale pak jsem skusil velikost 250 a mCP X šel do krabice, jen že teď jsem přičuchl k RICCO-vi a 250-tka asi pujde za mCP X, ale dneska jsem na letišti polítal se 450-tkou a ...
ne žáden strach RICCO do krabice nepůjde
no a pak - babo raď jinak pro šťouraly zatím si jen tak poletuju pro radost a jsem rád, že dojdu domů z vrťasama ve stejném stavu v jakém odcházím na letiště
no a pak - babo raď jinak pro šťouraly zatím si jen tak poletuju pro radost a jsem rád, že dojdu domů z vrťasama ve stejném stavu v jakém odcházím na letiště
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to ještě stále aktuální vypadá to velmi slušně...
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/t- ... st/446735/
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/t- ... st/446735/
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
to opr: lital si nekdy s 250 a 700, nebude v tom taky nejaky rozdil.. boze