odpojíš táhla serv od cykliky a budeš vyšroubovávat koncovku kul.čepu,zkus napřed třeba na každém táhlu povolit o 2 otočky a vyzkoušej jestli už bude stoupat.Ještě jedna věc,máš ty táhla na servech na té horní dírce?
To je nějaké divné, zkus to lépe popsat? Jestli ti listy při zmáčknutí bind tlačítka skočí nahoru a při puštění zase dolů, tak to máš špatně spárované (digit./nedig. mode).
zdravím pánové tak jsem konečně přišel na to proč se mi prcek ve vzduchu z ničeho nic splaší a kde k zemi. Problém je v hlavním napájecím kablíku někde je zlomenej ! nový řídící panel se mi kupovat nechce tak se ptám je tu někdo kovanej kdo by mi tohle dokázal opravit? jsem přes tuhle elektroniku uplně blbej
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci! Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Hornis píše:zdravím pánové tak jsem konečně přišel na to proč se mi prcek ve vzduchu z ničeho nic splaší a kde k zemi. Problém je v hlavním napájecím kablíku někde je zlomenej ! nový řídící panel se mi kupovat nechce tak se ptám je tu někdo kovanej kdo by mi tohle dokázal opravit? jsem přes tuhle elektroniku uplně blbej
No ještě abys kupoval nový řídící panel . Popros někoho, kdo má trafopáječku anebo úplně nejlepší by bylo, kdyby sis ji sehnal a přepájel to sám. Život je učení a nikde není psáno, že když něco neumíš nebo nečemu nerozumíš, tak se to nemůžeš naučit nebo to najít .
no ne ze bych byl lenoch se neco naucit ale bez muceni tohle mi nikdy neslo a vzdy kdyz jsem neco pajel tak to dopadlo tragicky proste mi neni z hury dano tohle umet.jsem kovanej spis pres tu mechaniku na elektroniku jsem proste tukan dutohlavson!
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci! Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Já to ničím nedovažoval. Jen jak píšeš tou 550kou: viewtopic.php?f=104&t=44050&start=1065#p828029. Když jsem hlavu rotoru (příčnou hřídel shora) pověsil na táhlo, tak to bylo vyvážené .
Co jsi použil jako ocasní tyčku? Já tam mám ten plný uhlík 2mm jako u SS.
Ta tyčka mi to asi převažuje . Já dal dutou trojku a vlepil kus dvojky na zářez. Jak jsi chytil plnou dvojku uhlík do ocasního držáku? Bo jsi použil držák z klasického motorku?
Ahoj chtel bych se zeptat - asi je to tu 100x napsane,ale jsem na dovce a vzal jsem si tohoto dabla sebou. Jsem zacatecnik a tak nejak se na nem ucim. Poletovani ok, ale mam problem kdyz pridam prudce nebo vic plyn, tak to hazi stranou a kdyz uberu tak take, ale mene.....mohl by mi nekdo poslat priblizne hodnoty nastaveni revo mixu,gyra, atd..nechci s nim delat zatim zadne 3D jen se s nim chi dostat ,,do kramfleku“ nebo jak to napsat. Nebo cim by to mohlo jeste byt? Neco tu zkousim, ale zatim bez vysledku. Vrtulka se zda byt ok. Vibrace ok. Obcas se stane, ze se vrtulnik po pridani roztoci a ....Dal jsem na nej novy podvozek,kabinku,podpery zadni vrtulky ,delsi zadni ocas, pomoci pripravku dal desku cikliky resp. tahla serv do roviny a nechci to zbitecne rozmlatit. Je tu toho vic jak 200 stran a na telefonu se mi to dost spatne hleda. Mam dx6i a rtase ve V1