Zvětšení výkonu - 3d akrobat
Zvětšení výkonu - 3d akrobat
Zdravím,
Mám toto 3d http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8472 s 10 amp regulátorem, litam na dvouclanek (800) a letadlo se chova dost line. Abych se udrzel na vrtuli tak musím mít čerstvý baterky a plyn temer naplno. Co byjste mi poradili za "tuning" aby to bylo svižnešjší ?
Díky.
Mám toto 3d http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8472 s 10 amp regulátorem, litam na dvouclanek (800) a letadlo se chova dost line. Abych se udrzel na vrtuli tak musím mít čerstvý baterky a plyn temer naplno. Co byjste mi poradili za "tuning" aby to bylo svižnešjší ?
Díky.
Re: Zvětšení výkonu - 3d akrobat
3članek nekde kolem 500mAh Co používáš za vrtuli ?
oni doporucuji 18 A ESC ja mam 10 tim to nebude? Jinak vymenou za 3 clanek to bude nejjednodussi reseni
No mně přijde na takový letadlo 800 baterka zbytečně težká. Se 3 člankem proud určitě ještě vzroste, ale pokud má ten 10A regl nějakou rezervu nemyslím že by to byl nějaký extra problem. Nezkoušel jsi na něj po létání sáhnout jak se hřeje.
je uplne studeny... ale motor uz ma teplotu poradnou
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Nevím možná bych volil--trochu silnější motor+větší vrtuli.Baterku bych nechal 2čl.Záleží co tam veze za vrtuli(velikostně)..
Ak motor hreje už s touto vrtuľou (neviem akou ale nedostatočný výsledok), tak podľa mňa jednoznačne meniť motor. Možno za presne rovnaký rozmer/hmotnosť/typ ale s vyšším KV - bude viac točiť, a bude mať aj menší odpor vinutia takže zvládne vyšší prúd.
S halovkou do 150g malý "19g outrunner" s KV 1450, na 2s lipo cca 400mAh, zametal na pol plynu úplne v pohode (a samozrejme aj vo vise), to malo 8x3,8 alebo 8x4 GWS vrtule.. regly boli 10A ale to kvoli BEC, nebol tam taký prúd.
edit - pozerám na rozmery modelu, a zdá sa mi menší než tie halové akrobaty... čo tam váži o 100 gramov navyše??
S halovkou do 150g malý "19g outrunner" s KV 1450, na 2s lipo cca 400mAh, zametal na pol plynu úplne v pohode (a samozrejme aj vo vise), to malo 8x3,8 alebo 8x4 GWS vrtule.. regly boli 10A ale to kvoli BEC, nebol tam taký prúd.
edit - pozerám na rozmery modelu, a zdá sa mi menší než tie halové akrobaty... čo tam váži o 100 gramov navyše??
-
oplu
- Kontaktovat uživatele:
podiv se na tento motor TURNIGY 2204-14T 19g Outrunner (DE Warehouse)
řekl bych že do halovky ideální.
řekl bych že do halovky ideální.
Tak jsem zkusil 3 článek a je to mrštný, ale motor byl rozžhavený asi jako regulátor - ruku jsem neudržel. tudíž koupím motor a nechám to na dvoučlánku, ten motor co je clanek nad, je jen do 220 gramu a moje vazi cca 240 proto bych radeji neco takoveho: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 600kv.html
co vy na to?
co vy na to?
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zásadní chybou je uvěření datům od HK.
Letadlo této velikosti a motor 19g je tak pro baterku 240-360mAh.
TomasC píše:Zásadní chybou je uvěření datům od HK.
Takze jste si jist ze s 2 clankem a kapacitou okol 300 maH jsem z toho schopen udelat poradne hbiteho akrobata?
copak tady neni zadny clovek co lita 3d v hale? aby mi poradil s cim lita on jake baterky ma 3-2 clanek, jaky regulator atd... vzdyt tydle 3d se snad ani o mnoho nelisi jen minimalne ve tvaru kridel a trupu
koľkých potrebuješ aby to napísali znovu?
posluchni tie rady co ti sem pisu, daj tam mensiu bateriu, odlahcis model a bude lietat tak ako treba. pri takomto papieraku ti rozhoduje kazdy gram.
xener píše:posluchni tie rady co ti sem pisu, daj tam mensiu bateriu, odlahcis model a bude lietat tak ako treba. pri takomto papieraku ti rozhoduje kazdy gram.
jen menší baterkou 2S si asi moc nepomůže, to éro je oproti halovce moc těžký, nemůže to srovnávat s klasickou halovkou z depronu.
Chlapi tak jak ? se prosím dohodněte na něčem
každý říká něco jiného