Gratuluji k dokončení eroplánu. Já sám jej mám bohužel stále ještě v krabici Pomaloučku se na něj chystám, zvažuji nějaké úpravy, ale vše se teprve uvidí. Každopádně se těším na video ze záletu nebo z pozdějšího létání. Letu zdar!
Potahuji Marabua Litespanem, je to pěkná práce. Vzhledem připomíná Modelspan, ale nemusí se lakovat. Lepím Balsalocem. Pevnostně si myslím, že je to dostatečné, ta pohodová práce je k nezaplacení. Jinak o tom, že budu potahovat Litespanem se zmiňuji někde na začátku. Nyní se již blížím do finále (potahuji). Musím Rudu (Hiesboka) pochválit za kvalitu. Všechno perfektně pasuje, zkrátka pohodová prácička, relax při lepení. Dám vědět až bude Marabu kompletně v hromadě.
Docela se mi líbí osadit to tou spalovací jedničkou. Lítáte to někdo? Jakou na to máte vrtuli? Na elektriku bych tam dával tak 9-10", ale na jednička má snad jen 6". Bude to stačit?
Takovy letmy dodatek pokud tu to jeste neprobehlo...
Rudolf Hiesbök píše:V tuto dobu projektujeme úpravy El Marabu na spalovací motor ASP 1ccm Konstrukce a váha modelu tomuto motoru vyhovuje nejlépe. Rád bych to měl do konce srpna hotové.
taky osobne planuju ASPcko 1ccm
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Reálný je to, o co by byl zájem. Snad se k tomu Ruda nějak vyjádří. Řekl bych, že tomuhle éru by slušely nízké průlety na volnoběhu, no a to chce v případě spalováka spolehlivé přechody. Co si budeme povídat- větší kubatury jsou spolehlivostí někde jinde.
XL jednoznacne ano, ale jen v pripade, ze bude dokoncena i klasicka verze na 1ccm. Bude pekne mit oba vedle sebe na letisti XL verzi potom samozrejme s klapkami
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Dobrý den ve spolek přeji. XL ano už se na něm pracuje současně s úpravou malého El Marabu na 1 asp a dalšími modely (ace). Další info o XL verzi napíšu co nejdříve. Teď jsem se synem natočil video z letu El marabu. Éro je relativně svižné a my nejsme zdatní "filmaři". Točili jsme za chatou na malém plácku, s bočním nárazovým větrem a vysokou nepříjemnou trávou. Takže jsme točili všechno možné a El marabu jsme chytili "sporadicky". Ale něco vidět je. První let jsem si takticky nezkontroloval těžiště (cca 5 mm za doporučeným) a je to vidět. Po dovážení na "značku" (hlavní nosník) už je to v pohodě. Létal jsem s motorem foxi C2213/20 s vrtulí Graupner 8-6 na půl až tři čtvrtě plynu. Baterie byla Foxi 3 článek 1100 doposud nenabíjená. Lítal jsem na ni cca 4 minuty . Dovažoval jsem cca 50g v místě regulátoru. Fotky, video a další informace o zalétaném modelu večer zpracuju a dám na web. Ero není konstruováno na létání "ptákovin". Běžné "krizové" situace zvládá ale bez problémů, jak uvidíte při přistání do vysoké trávy. Zatím přeji ještě jednou pěkný den.
Ještě k tomu spalováku 1 ccm. Vzhledem k tomu, že klesne hmotnost modelu udělám jednu testovací verzi na motor Cox TEE DEE 0,8. Mám ho léta v šuplíku a zaslouží si vytáhnout a oprášit. Po tom co mi kdysi předváděl v našich modelech si to určitě zaslouží. Škoda jen že nejsou dostupné. http://www.youtube.com/watch?v=1_JrCeWVuVA (mě jde ještě mnohem lépe i bez nitrovaného paliva)