Takže já ho mám týden a před koupí jsem si taky říkal jestli nebude dílenské zpracování horší oproti Opticu standart,ale rozhodne není nijak hůř zpracován.Je to krasavecPribi píše:Jestli ho budete mít někdo dřív, tak sem můžete dát svý zkušenosti (dílenský zpracování atp.).
Optic 6 Sport
Black píše:Co se týká přijímače,tak já mám ten nejmenší 05,protože jsem ho chtěl do Mustanga od LM a nemám s ním sebemenší problém. Už jsem s ním 2-krát zalítnul dál než byla bezpečná vzdálenost a to si troufám tvrdit,že to bylo dál než 500m,kdy jsem měl problém rozeznat,jak mám éro natočený a s třesoucímy se koleny se mi ho naštěstí podařilo vrátita přijímač nezazlobil.
jo jasne s mustangem od LM si letel dal nez 500m - tak to byl for dne
vsadim se, ze to nebylo ani sto
no čert víj3nda píše:Black píše:Co se týká přijímače,tak já mám ten nejmenší 05,protože jsem ho chtěl do Mustanga od LM a nemám s ním sebemenší problém. Už jsem s ním 2-krát zalítnul dál než byla bezpečná vzdálenost a to si troufám tvrdit,že to bylo dál než 500m,kdy jsem měl problém rozeznat,jak mám éro natočený a s třesoucímy se koleny se mi ho naštěstí podařilo vrátita přijímač nezazlobil.
jo jasne s mustangem od LM si letel dal nez 500m - tak to byl for dne
vsadim se, ze to nebylo ani sto
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
J3nda: Ja verim, ze to mohlo byt klidne i 300 i vic. Pokud vezmes v uvahu i vysku a ne jen vodorovnou vzdalenost po zemi. Jen nase draha na Trnaku ma pres 100 metru na delku a s Mustangem rozhodne litam i na vetsi vzdalenost nez je delka te drahy.
Faktem je, ze je to male letadlo a v dalce je uz hodne blbe videt, ale letat s nim ve vzdalenosti rekneme 250 - 300 metru je docela dobre mozne.
Faktem je, ze je to male letadlo a v dalce je uz hodne blbe videt, ale letat s nim ve vzdalenosti rekneme 250 - 300 metru je docela dobre mozne.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Faktem je, ze je to male letadlo a v dalce je uz hodne blbe videt, ale letat s nim ve vzdalenosti rekneme 250 - 300 metru je docela dobre mozne.
Hele, vzpomen si, jak si v nedeli prohlasoval, ze takhle strasne daleko bys litat nemohl... a to bylo ero dvoumetrovy a byl jsem max 350 vysoko a max 350m daleko, takze vzdusnou carou zhruba 500m. Ja to jeste videl celkem ok (protoze jsem uz zvyklej), ale o moc dal bych taky uz nesel.... S Masikovym Mustangem litam tak do 150m (zmereno na fotomape).
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Hitec Optic 6 SPORT
Dobry den.tohle je dotaz pre ty ktery maji optic sport doma.poprve vsektych 6 kanalov je proporcionalnych??? podruhe mam doma nabijacku hitec CG-22 A,ktora je odporucana na klasickeho optika.co ale s verziou SPORT.je pouzitelna? 
Re: Hitec Optic 6 SPORT
čtyři kanáli jsou proporcionální a dva neproporcionální.Tahle nabíječka by ti ani nešla připojit,protože má jinej jack.K opticu sport mi nabízeli jinou asi za 400kč.Ackroyd píše:poprve vsektych 6 kanalov je proporcionalnych??? podruhe mam doma nabijacku hitec CG-22 A,ktora je odporucana na klasickeho optika.co ale s verziou SPORT.je pouzitelna?