P-13 Sport od Reichard Model
P-13 Sport od Reichard Model
Nemáte prosím někdo návod na tohoto větroně?
Díky...
Díky...
Re: P-13 Sport od Reichard Model
Asi už je pozdě, ale možná bych jej ještě našel.Tomcat píše:Nemáte prosím někdo návod na tohoto větroně?
Díky...
Tomcat píše:Nemáte prosím někdo návod na tohoto větroně?
Díky...
Celkem zbytečný, pokud si dobře vzpomínám, měl asi osm řádků...
zdzd píše:Celkem zbytečný, pokud si dobře vzpomínám, měl asi osm řádků...
Pokud je stejně hodnotný jako manuál k Alce13, kterou teď dávám dohromady, tak bych skoro řekl, že manuál je na škodu.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
mohu poprosit o radu cim tento model osadit? motor, regulator, baterky.. priznam se, ze se v tom ani malinko nevyznam, dosud jsem lital vse bez motoru, vcetne te p-13, kterou mam sice motorovou verzi, ale vykuchlou, s dodelanym cumakem, trochou olova a na ctyri tuzkovky 
Mám tam motor Mega AC 22/20/4, 40A regler MGM ComPro, 4S Li-Fe a vrtuli 10x6. Serva jsem dal všude stejná Hitec HS-81.
tak jsem zbezne koukl a motor 2800, regulator 1600, coz mi prijde hrozne moc, nejsou nejake levnejsi alternativy? nepocitam, ze bych s tim lital porad na motor, asi zustanu u svahu, ale podminky nejsou vzdy idealni, tak by se obcas hodila vrtule, aby to nevypadalo jak trenink na osteparske zavody a obcas behani kamsi do poli pod kopcem..
vsude se tady resi nejaky motory z hobby kingu za par stovek, to taky funguje nebo to je nejaky smejd, fakt se vubec nevyznam, tak se ptam, ale kdybych to mel osadit za 5k, tak se na to urcite vyprdnu..
vsude se tady resi nejaky motory z hobby kingu za par stovek, to taky funguje nebo to je nejaky smejd, fakt se vubec nevyznam, tak se ptam, ale kdybych to mel osadit za 5k, tak se na to urcite vyprdnu..
Určitě existují ekvivalenty z HC. Já jsem model osazoval v době, kdy možnost těchto nákupů nebyla. V té době byl na trhu JeTi a Mega. Mega byla výkonnější a fungovala dobře s regulátory MGM takže byl výběr jednoduchý. Výhoda megy je že není rotační takže její upevnění v trupu bylo bez problémů.