revers serva, kabely do přijímače
- mike97
- Kontaktovat uživatele:
revers serva, kabely do přijímače
Ahoj, když jsem si udělal manuální revers serva, tak musím prohodit i kabely, které jdou do přijímače? (obrátit koncovku)..
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Re: revers serva, kabely do přijímače
určite nie, to by si zem priviedol na vstup signálu a namiesto zeme mal signál.. Našťastie je ten konektor s plusom v strede takže sa neobráti polarita a vďaka tomu to pri pokusoch nezhorí.
Jen se zeptám proč to děláš manuálně?
bobo, nekdy i supervysilac je v koncich s rozumem, treba kdyz dojdou kanaly. Pak treba podvozky, klapky povesis na V-kabel a nejde jednoduse otocit paku u jednoho ze serv, nemuzes ho zastavet dle potreby. Nemas doma zrovna servoreverz do kabelu, tak si vypomuzes takhle.
Divny, co? Ale funkcni. Akorat se to musi umet.
Divny, co? Ale funkcni. Akorat se to musi umet.
jyrry.webnode.cz
hmmmm ,to se pozná město
tak já kluk z vesnice tolik kanálů nepotřebuju
Myslis ze jako na mne je 8 kanalu moc kdyz jsem z mensiho mesta (20.000)?
Pak rozumim prazakum, kdyz chtej 12 a vic . . . . .
:-D
Pak rozumim prazakum, kdyz chtej 12 a vic . . . . .
:-D
jyrry.webnode.cz
No a mě s 12tis.stačí jenom 5 ,stejnak si ani potom nepamatuju co který vypínač ovládá a když si dám přistávací klapky na nějaký tak si na něj musím dát smršťovačku a popsat a když si občas představím ty nervy při přistání tak to občas ani nenajdu.hihi
No dobrá ale co chudákovi kamarádovi modelářskýmu poradíte? Když nad tím tak přemýšlím a dumám tak bych asi přehodil vodiče na motorku vevnitř v servu ale zase nevím jestli bych to dal dohromady,teda aby to fungovalo,hihi
Pokud to jde (ono to asi ne u každého serva je mechanicky možné), tak uvnitř serva prohodit vývody motorku a současně i krajní vývody potenciometru.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
bobo87 píše:No dobrá ale co chudákovi kamarádovi modelářskýmu poradíte? Když nad tím tak přemýšlím a dumám tak bych asi přehodil vodiče na motorku vevnitř v servu ale zase nevím jestli bych to dal dohromady,teda aby to fungovalo,hihi
Dumas spatne a spravnou radu dostal hned v prvnim prispevku. Psal ze to uz ma otocene, jen se ptal na servokabel a to mu coro napsal, co s tim.
Myslim ze je rada na mike-ovi, aby napsal jestli mu to funguje, pripadne jak tu upravu udelal.
jyrry.webnode.cz