Akční věci z LIDLU
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Akční věci z LIDLU
Akční věci z LIDLu.
A nikam jinam prosím. Díky
A nikam jinam prosím. Díky
Lupínková pila - Lídl
Zase mají v Lídlu akci na pilu.
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-D8C ... _25515.htm
Vyplatí se jí koupit ??
Vyplatí se jí koupit ??
Re: Lupínková pila - Lídl
Nedávno se tady řešila- zkus pohledat.Radek
EDIT- viewtopic.php?f=18&t=43928&hilit=parkside
EDIT- viewtopic.php?f=18&t=43928&hilit=parkside
ICQ 638556901
Díky za snahu.
Já ji mám. Moc nadšený z ní ale nejsem. Zkoušel jsem řezat jen s jejich listy a s 4 mm překližkou to sem tam kopne. To s tou pseudopilkou od atasu se mi řezalo lépe (měl jsem půjčenou).
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
Vizuálně to vypadá jak Gude GDS 16 electronic
Tu mám já a projev při řezání je stejný jak na videu z Lidlu. Taky to tak drnčí a je třeba dát patku docela natěsno. Pokud tento typ někomu nevyhovuje, tak si myslím, že to je hlavně o špatně nastavené rychlosti kmitání. Taky mi chvíli trvalo, než jsem na to přišel.
Hned po prvním řezání jsem ale sundal ten plexisklový kryt. Buď to neumím jen já, nebo se s ním opravdu dělat nedá. Překáží to. Gude má stůl plechová a hadička na odfukování pilin se mi zdá zase praktičtější u té verze z Lidlu.
Tu mám já a projev při řezání je stejný jak na videu z Lidlu. Taky to tak drnčí a je třeba dát patku docela natěsno. Pokud tento typ někomu nevyhovuje, tak si myslím, že to je hlavně o špatně nastavené rychlosti kmitání. Taky mi chvíli trvalo, než jsem na to přišel.
Hned po prvním řezání jsem ale sundal ten plexisklový kryt. Buď to neumím jen já, nebo se s ním opravdu dělat nedá. Překáží to. Gude má stůl plechová a hadička na odfukování pilin se mi zdá zase praktičtější u té verze z Lidlu.
Mam tu lidlovku kryty nedávám taky nikam jenom překážej a řežu s normálníma lupinkama měl jsem k ní adaptéry.
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm
Mám ji a nemůžu si stěžovat. 
Alimir píše:Zase mají v Lídlu akci na pilu.
Vyplatí se jí koupit ??
Škoda, že jí nemají nikde v Praze a jejím okolí...
Take jsem poridil cca pred 1/2 rokem, udelal drobny tuning (resilo se to v vlakne co je odkaz tady o par prispedku vyse http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=18&t=43928&hilit=parkside) a spokojenost ... Dulezite je zvolit vhodnou rychlost a taky napnuti listu
Pokud chceš lupínkovku levně
udělej si ji jak já rozdělal jsem starý šicí stroj místo jehly tam dal lupínkový list a no no jakštakš to řeže
jen mám trochu problém s rámem

Dostal sem ji jako darek k narozeninam. Zatim sem zkousel jen tak co to umi - nasel sem 5mm topolovku a 4mm finskou preklizku. Oboji to rizlo normalne, bez otrepu a pekne. Na to moje obcasne rezani bude jiste stacit. Nak
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ji dnes pořídil - první zážitek: tichá, řeže, nekouše se a má solidní - rádoby litinový stolek (ne plech). Zkoušel jsem smrk 10mm, dřevotřísku 18mm, překližku 3mm, plast 5mm. Nic nerachtá. Akorát cca při 85% otáčkách se dostane do "rezonance" a celá pila se rozkmitá, ale jen v úzkém pásmu otáček. Chce to vychytat vhodné otáčky podle materiálu a tloušťky. O víkendu udělám rozborku, pošpekuluju nad rezonancemi a promažu ji.
Láká mě udělat si pojezdový stolek (z pojezdů na šuflata) na delší rovné řezy a s pravítkem pro řezání pod úhlem.
Za ty peníze dobrý - nedělá to na mě dojem šmejdu.
TIP: v Lídlu mají horkovzdušnou pistoli za pár kaček, vypadá solidně. Ale už mám značkovou s displejem, který ukazuje teplotu.
Láká mě udělat si pojezdový stolek (z pojezdů na šuflata) na delší rovné řezy a s pravítkem pro řezání pod úhlem.
Za ty peníze dobrý - nedělá to na mě dojem šmejdu.
TIP: v Lídlu mají horkovzdušnou pistoli za pár kaček, vypadá solidně. Ale už mám značkovou s displejem, který ukazuje teplotu.
Ano ano tu horkovzdušnou pistoli si koupím asi před 3mi lety jsem ji někomu pujčil ten ji pujčil někomu atd... pak se ztratila no a hodí se že. Za takovou cenu.