Straty a nalezy: na ploche zostala jedna rozkladacia zelena stolicka. V mojom stane sede kratasy. A mne chybaju obaly na Stajgiho.
Žilinské hody 2012
Re: Žilinské hody 2012
Diky vsetkym za super zavody. Tento rok som nehadzal ale o to viac som si to uzil... Fajnovy gulasik, dobre pifko a genialne klobasky s vecernou pohodou
Lietanie v zlozitom vzduchu so slalomom cez droty pre odvaznych. Olietani borci podali myslim standardne vykony a Ondro zasluzene vyhral. Jarda a Antena znova dokazali ze cim viac vecer piju tym lepsie lietaju
Skoda ze chalani z Martina rozbili svoje modely. Lubo to mal dobre rozbehnute - piate miesto po prvom dni. Bohusovi zo Ziliny nevysla nedela ale keby lietal s novym Stajgim to co v sobotu (druhe miesto) tak by stal na bedni.
Straty a nalezy: na ploche zostala jedna rozkladacia zelena stolicka. V mojom stane sede kratasy. A mne chybaju obaly na Stajgiho.
- Jaroslav Čermák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Závody byly perfektní. Budu se těšit na příští rok.
p.s.Židlička a kraťasy jsou moje. Jestli pojedete do Hradce na MČR tak mi to vemte a když ne tak si to vyzvednu příští rok.
Závody byly perfektní. Budu se těšit na příští rok.
p.s.Židlička a kraťasy jsou moje. Jestli pojedete do Hradce na MČR tak mi to vemte a když ne tak si to vyzvednu příští rok.
Ahojte.
Pár mých postřehů.
Závody super.
Pivo studené guláš poctivý potok úžasný.
Bernard má vynikající léčivé účinky na bolavý kotník.
Dymond po pár hodinách na 2čl. lipo dobře hoří.
I s "tří polohovým" náhradním servem NOTOS zase nezklamal.
Příští rok zase přijedeme.
Dík za vynikající víkend!
Antena
Pár mých postřehů.
Závody super.
Pivo studené guláš poctivý potok úžasný.
Bernard má vynikající léčivé účinky na bolavý kotník.
Dymond po pár hodinách na 2čl. lipo dobře hoří.
I s "tří polohovým" náhradním servem NOTOS zase nezklamal.
Příští rok zase přijedeme.
Dík za vynikající víkend!
Antena
Výborné závody, priateľský ľudia, skvelá atmosféra!
Na týchto závodoch som videl prvý, krát na vlastné oči niekoho iného, kto hádže to pekné lietadlo do vzduchu a točí sa pri tom ako Fibingerová... To len odkaz pre tých čo majú obavu prísť si zasúťažiť s káčkom, ktoré majú doma - určite nebudete sklamaní!!
Chcem poďakovať chalanom zo Zlína za ich prístup: lietadlo mi po prvom lietacom dni nastavili do vysielačky, upozornili na konstrukčné chyby na ére a vlastne mi ho aj zaleteli. Hoši supr!
Robo má super team a organizačne všetci odviedli poctivú robotu. Robo vlastne ty si ma nahovoril, aby som prišiel lietať a som strašne rád, že si tak urobil
Ďakujem všetkým za výborný pretek a teším sa na další ročník!
Na týchto závodoch som videl prvý, krát na vlastné oči niekoho iného, kto hádže to pekné lietadlo do vzduchu a točí sa pri tom ako Fibingerová... To len odkaz pre tých čo majú obavu prísť si zasúťažiť s káčkom, ktoré majú doma - určite nebudete sklamaní!!
Chcem poďakovať chalanom zo Zlína za ich prístup: lietadlo mi po prvom lietacom dni nastavili do vysielačky, upozornili na konstrukčné chyby na ére a vlastne mi ho aj zaleteli. Hoši supr!
Robo má super team a organizačne všetci odviedli poctivú robotu. Robo vlastne ty si ma nahovoril, aby som prišiel lietať a som strašne rád, že si tak urobil
Ďakujem všetkým za výborný pretek a teším sa na další ročník!
V přiloženém souboru je výsledovka.
Marcel
Marcel
- Přílohy
-
- Žilinské hody 2012.pdf
- (30.36 KiB) Staženo 87 x
Male poobhliadnutie sa za Zilinskymi hodmi
http://www.rogalo.dot.sk/index.php?str=545555
V druhej zalozke su aj vysledky...