Jaký druh modelu do větrného počasí
Re: Jaký druh modelu do větrného počasí
Za větru se dá lítat, ale pokud to jsou velké nárazy je to boj, hlavně při přistání.
Před časem jsem to nevydržel a hodil jsem do větru i dvouplocha slušnej adrenalin.
Pár záběrů na videu,éro přežilo. Je fakt že čím levnější a opravitelnější éro tím si člověk víc dovolí ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZfJVHL0KWEo[/youtube]
Před časem jsem to nevydržel a hodil jsem do větru i dvouplocha slušnej adrenalin.
Pár záběrů na videu,éro přežilo. Je fakt že čím levnější a opravitelnější éro tím si člověk víc dovolí ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZfJVHL0KWEo[/youtube]
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
cestou hledání optimálního modelu do větru jsem si také prošel a dnes na to mám jednoznačný názor,at pořídíš jakýkoli model,vždy budeš mít na rovné louce možnost srovnání,jaké to s ním je polétání za bezvětří---přijatelného větru,nebo fukejře,takže i když ten model nakonec bude vítr zvládat,pocit z létání bude nic moc,radost z modelu který ten vítr konečně ustojí brzy vystřídá názor,že to létání stejně není o ničem.
jediný zpusob jak si užít větru je svahování s příslušným modelem----ideálně s takovým,kterému slabý vítr nestačí,takže fukejř je jediný zpusob,jak si s ním zalétat.
jediný zpusob jak si užít větru je svahování s příslušným modelem----ideálně s takovým,kterému slabý vítr nestačí,takže fukejř je jediný zpusob,jak si s ním zalétat.
pepin píše:cestou hledání optimálního modelu do větru jsem si také prošel a dnes na to mám jednoznačný názor,at pořídíš jakýkoli model,vždy budeš mít na rovné louce možnost srovnání,jaké to s ním je polétání za bezvětří---přijatelného větru,nebo fukejře,takže i když ten model nakonec bude vítr zvládat,pocit z létání bude nic moc,radost z modelu který ten vítr konečně ustojí brzy vystřídá názor,že to létání stejně není o ničem.
Souhlas
http://ar1.rajce.idnes.cz/
JMalik píše:....... To, že za desetimetrového větru jde ještě s lecčím létat a nebojovat jenom s větrem je fakt. Ale rozhodně to nejsou ty EPPéčka.
no jo, no... neni EPPecko jako EPPecko
http://www.jyrry.cbcnet.cz/grafika/rodinka.jpg
neni treba si hned predstavit akrobaticke EPPecko v oblibenem stylu TPP - Toaletni Papir v Pruvanu
:-)))))))))))
jyrry.webnode.cz
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:cestou hledání optimálního modelu do větru jsem si také prošel a dnes na to mám jednoznačný názor,at pořídíš jakýkoli model,vždy budeš mít na rovné louce možnost srovnání,jaké to s ním je polétání za bezvětří---přijatelného větru,nebo fukejře,takže i když ten model nakonec bude vítr zvládat,pocit z létání bude nic moc,radost z modelu který ten vítr konečně ustojí brzy vystřídá názor,že to létání stejně není o ničem.
Ja som si do vetru doviezol toto a som spokojný....
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:pepin píše:cestou hledání optimálního modelu do větru jsem si také prošel a dnes na to mám jednoznačný názor,at pořídíš jakýkoli model,vždy budeš mít na rovné louce možnost srovnání,jaké to s ním je polétání za bezvětří---přijatelného větru,nebo fukejře,takže i když ten model nakonec bude vítr zvládat,pocit z létání bude nic moc,radost z modelu který ten vítr konečně ustojí brzy vystřídá názor,že to létání stejně není o ničem.
tuším s tím stojíš právě na tom svahu,nebo se pletu?
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:
tuším s tím stojíš právě na tom svahu,nebo se pletu?
Ja by som to nazval šikmá lúka
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
já se picnu,LV a kompozitový větron,ten svět se už opravdu zbláznil 
LV píše:pepin píše:cestou hledání optimálního modelu do větru jsem si také prošel a dnes na to mám jednoznačný názor,at pořídíš jakýkoli model,vždy budeš mít na rovné louce možnost srovnání,jaké to s ním je polétání za bezvětří---přijatelného větru,nebo fukejře,takže i když ten model nakonec bude vítr zvládat,pocit z létání bude nic moc,radost z modelu který ten vítr konečně ustojí brzy vystřídá názor,že to létání stejně není o ničem.
A druhy karambol uz mas opraveny?
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:já se picnu,LV a kompozitový větron,ten svět se už opravdu zbláznil
Tiež mi to hlava nebere
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
-
beginner99
Výkonný větroň dá slušný vítr určitě. Předpokládám ,že omega 1200 není pro tebe hledaný model ,ale čím větší vítr -tím je klidnější a ovladatelnější.