WING Dragon Slow - první let

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Yeah
Kontaktovat uživatele:

Re: WING Dragon Slow - první let

#76 Příspěvek od Yeah »

poldik01 píše:
Pajas píše:Obávám se, že v Česku asi ne. Ale podle mého názoru je lepší se podívat na nějaká jiná letadla, protože Dragon je stále takové začátečnícké, ale to je jen můj názor.

Jenomze ja jsem uplny zacatecnik,proto chci dragona :D

tak se hlavně zkus poohlidnout ve tvem okoli, jestli neni nekdo, kdo ti pomuze, protoze jinak s tim budes tlouct o zem a to je skoda :-)
žlutej je hodnej, to jo, ale bacha na vitr, chce to bezvetri, jinak je to bitva
navic zluty ma slabsi motor nez ten cerveny
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
poldik01

#77 Příspěvek od poldik01 »

Pajas píše:Tak nevím, proč sháníš tu verzi pro pokročilé. Pro začátečníky bohatě stačí verze 3ch, neboli žlutý.

to je fakt,ale co pak az se s nim naucim? tak budu kupovat novy letadlo ktery uz bude mit 4kanaly?
kope
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od kope »

poldik01 píše:to je fakt,ale co pak az se s nim naucim? tak budu kupovat novy letadlo ktery uz bude mit 4kanaly?

No, nechci kecat, ale ta rc souprava, která je součástí setu "pomalého" (tj. žlutého) Dragona je čtyřkanálová. Takže by stačilo v budoucnu přidat serva a dodělat křidýlka. Nicméně pořád platí, co jsem psal výše - teď už bych si WD nekoupil, ale šel bych do EasyStara nebo nějakého jeho klonu v ARF verzi + extra rádio.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
JohnyPes
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od JohnyPes »

poldik01 píše:to je fakt,ale co pak az se s nim naucim? tak budu kupovat novy letadlo ktery uz bude mit 4kanaly?

Ahoj, WD žlutý 3ch - osobně mi vadil malý výkon, dokonce jsem i řešil, abych lítal s větrem proti svahu, aby líp nabíral výšku.. loping znamenalo minutu stoupat pak se s ním vrhnout dolu a jeden nebo dokonce dva udělat :D , když jsi v problému, nevytáhneš to motorem. Ohledně křidélek - podle mě to rozsekáš stejně se směrovkou, jako s křidélky, pokud uděláš chybu, žádný přínos v začínání jen se SOP nevidím, mý mladý začali rovnou s K a bylo to o dost jednodušší. Pokud je WD sport, nebo ten ještě lepší se stříďákem, zásadně výkonější a s křidélky, bral bych raději je (ale neznam je), pak podle mě dostaněš solidní éro pro začátek. Jinak žlutej lze rozšířit na 4ch koupí křídla na čarvenej, nebo úpravou křídla v pohodě. Nezapomeň nalítat na simu!
Johny
lítám pěnový deskolety 70 - 90cm
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Pajas »

Já teda udělat loping s 3ch nemám problém ani v malé vejšce ;). A Dragon na 3ch lítá docela rychle, aspoň já mám to štěstí :-).
poldik01

#81 Příspěvek od poldik01 »

JohnyPes píše:

Ahoj, WD žlutý 3ch - osobně mi vadil malý výkon, dokonce jsem i řešil, abych lítal s větrem proti svahu, aby líp nabíral výšku.. loping znamenalo minutu stoupat pak se s ním vrhnout dolu a jeden nebo dokonce dva udělat :D , když jsi v problému, nevytáhneš to motorem. Ohledně křidélek - podle mě to rozsekáš stejně se směrovkou, jako s křidélky, pokud uděláš chybu, žádný přínos v začínání jen se SOP nevidím, mý mladý začali rovnou s K a bylo to o dost jednodušší. Pokud je WD sport, nebo ten ještě lepší se stříďákem, zásadně výkonější a s křidélky, bral bych raději je (ale neznam je), pak podle mě dostaněš solidní éro pro začátek. Jinak žlutej lze rozšířit na 4ch koupí křídla na čarvenej, nebo úpravou křídla v pohodě. Nezapomeň nalítat na simu!
Johny

kamarad mi doporucil Wing Dragon Sportster,tak jsem nevahal a uz ho mam doma.Ted jen pockat az vyroste řepka a pujdu ho zaletat :-) Jedine co se mi nelíbilo je hlavni kridlo,kazda pulka je jinak tvarovana,snad to nebude delat neplechu....
poldik01

#82 Příspěvek od poldik01 »

Tak uz jsem s nim byl letat,chvilku trvalo,(bylo i par padu) nez jsem vyladil dragona tak aby letel krasne rovno. jen fakt nesmi foukat vitr,tady je video jak jsem to zkousel ve vetru:
http://www.youtube.com/watch?v=yZqPGlZFFfI
JohnyPes
Kontaktovat uživatele:

WING Dragon Slow - spolehlivost serva

#83 Příspěvek od JohnyPes »

Ahoj, nevim jestli mam smulu, ale uz nam 3x selhalo servo. Jeste kdyz sem lital s puvodnim WDckem, tak mi asi po pul roce odeslo servo od VOP, pak obratem SOP... pokazdy sem to vyreklamoval... Kdyz sem pak malymu sestavil RoWD s komponenty z trosek WD, tak sem si rikal, jestli to neni blbost mu to tam davat, kdyz serva kulovy vydrzi.. a byla to blbost. Dneska mu umrelo servo VOP pri obracenym lopingu a zavrtal to do zeme, aero na kusy.. :D jdu mu udelat uz uplne novy. Johny
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Pajas »

Ano, mně u WD slow odešly taky obě původní serva krátce po sobě. Ovšem po větší havárii bych nikdy bez kontroly vnitřku nedal servo zase do provozu. Já jsem to vyřešil tak, že jsem koupil místo nich serva Robbe, na reklamaci jsem se vyprdnul. Jedno to Robbe jsem musel vyreklamovat, protože bylo nějaké zaseknuté, ale pak obě fungují už skoro 2 roky.
JohnyPes
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od JohnyPes »

Pajas píše:Ano, mně u WD slow odešly ....

No já mu tam dal ty nový, vyreklamovaný... řikal sem si, asi špatná série. No nic, teď používám Emaxy za 150,- a spokojenost. Johny
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“