RC akrobat

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

Re: RC akrobat

#16 Příspěvek od TheDawe »

Honza.V píše:Za 2 700Kč máš komplet, který je zaručeně osvědčený, v podstatě lze jen velmi těžce zničit

http://www.rc-factory.cz/detail.php?id=630

Tohle se mi líbí :D ještě bych potřeboval poradit s baterií, mě přijde že 320-450 mAh málo nebo se pletu? Mám na tohle éro koupit baterii v tomhle rozmezí? :D , kdyby jste našli nějakou, která by se k tomuto éru hodila dejte i odkaz. Dik
TheDawe
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od TheDawe »

Honza.V

#18 Příspěvek od Honza.V »

Jo je dobrá, nebo pak ještě brutálnější 3s 450mAh.... :D
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od TheDawe »

Honza.V píše:Jo je dobrá, nebo pak ještě brutálnější 3s 450mAh.... :D

3s? Tam píšou že musí být 2s :D
Honza.V

#20 Příspěvek od Honza.V »

3s už je na hranicí výdrže :-D nedoporučuje se, ale jinak je to neskutečný výkon :-D
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pikus 1 »

Honza.V píše:Jo je dobrá, nebo pak ještě brutálnější 3s 450mAh.... :D
3s už je na hranicí výdrže :-D nedoporučuje se, ale jinak je to neskutečný výkon :-D

Ale on začíná.... :roll:

TheDawe píše:Čus lidi, potřebuji poradit. Chci začít s akrobacií...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
JMalik

#22 Příspěvek od JMalik »

TheDawe píše:
Honza.V píše:Za 2 700Kč máš komplet, který je zaručeně osvědčený, v podstatě lze jen velmi těžce zničit

http://www.rc-factory.cz/detail.php?id=630

Tohle se mi líbí :D ještě bych potřeboval poradit s baterií, mě přijde že 320-450 mAh málo nebo se pletu? Mám na tohle éro koupit baterii v tomhle rozmezí? :D , kdyby jste našli nějakou, která by se k tomuto éru hodila dejte i odkaz. Dik
TheDawe

Tohle není vhodné.
Vyber si cokoliv z těch metrových EPP akrobatů od RC Factory. Existují i jiné možnosti, ale tohle je jedno z nejlepších řešení. Pokud chceš začít létat akrobacii, tak nic pro začátek nevymýšlej, nestav...., kup to EPPéčko a aspoň trochu slušně to osaď.
Žádná nejlevnější serva, ne HC motor u kterého budeš po prvním dotyku se zemí měnit hřídel.... Solidní osazení na kterém se budeš učit akrobacii a ne opravovat chyby letadla.
Teorie, že pro začátek stačí nejlevnější šmejdy je zcestná. Když budeš mít ten šmejd, tak Ti všechno bude trvat třikrát tak dlouho, pokud to vůbec půjde. Když budeš mít trochu solidní vybavení, tak zjistíš, že visení není tak obtížné, v noži to letí skoro samo....
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od TheDawe »

Já myslím že je zbytečné kupovat takovéhle letadlo na pokusy,Až to budu zvládat na 1 tak se pustím do finančně náročnějšího letadla. A když už, tak mi řekni proč je lepší 1m letadlo než 0,8m letadlo. To si rovnou můžu složit komplet letadlo od hackeru jak už jsem měl v plánu.
JMalik

#24 Příspěvek od JMalik »

TheDawe píše:Já myslím že je zbytečné kupovat takovéhle letadlo na pokusy,Až to budu zvládat na 1 tak se pustím do finančně náročnějšího letadla. A když už, tak mi řekni proč je lepší 1m letadlo než 0,8m letadlo.

Protože ty metrovky mají cca 450g, je to dělané na ven a dá se s tím létat i za nějakého větříku.
Čím menší je to letadlo, tím náročnější na přesnou pilotáž, pokud se chceš učit akrobacii. To co jsi si vybral je do absolutního bezvětří, případně do haly, má to kolem 170g. Jak jenom trochu foukne, tak budeš zápasit s větrem a ne s akrobatickými prvky.
No a když si koupíš "čínského" nejlevnějšího akrobata, tak si celý tenhle začátek jenom zdražíš.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
macek11

#25 Příspěvek od macek11 »

Souhlas s JMalikem.
Mám Flashe a ve větru je to na hranici, ale dá se s tím letět.
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od TheDawe »

jaký model byste mi doporučili od hackera??
JMalik

#27 Příspěvek od JMalik »

TheDawe píše:jaký model byste mi doporučili od hackera??

Přichází v úvahu asi jen http://www.hacker-model.com/cz/szoom2.html.
Ale já Ti doporučuji RC Factory - v podstatě cokoliv z těch jejich metrových EPP, je to lepší.
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od TheDawe »

JMalik píše:......, je to lepší.

V čem?? :D
Honza.V

#29 Příspěvek od Honza.V »

1m je stabilnější než 0.8. to bez pochyby, ale ty jsi chtěl hlavně nízkou cenu, tak jsem doporučil toho 0.8m... taky ten 0.8m víc vydrží, protože ještě neni moc těžký, takže při ráně to většinou přežije bez lepení. lze s tím letět i za mírného větru.

a jinak bych oproti Hackerovi taky doporučil RC-factory, protože jejich stavebnice jsou víc vymakaný, stavba je snažší a podle mě si na nich dal výrobce více práce, takže i na letu je to znát :-)
Já mam RS 352 a jsem naprosto spokojen :wink:
honzis

#30 Příspěvek od honzis »

Taky bych šel do té metrovky. Je stabilnější a při menších výchylkách se s ním dobře učí. RC-Factory jsou fakt dobrý.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“