Už aby tam byla pořádná tráva! Jako místopředseda asi vydám příkaz: Každý návštěvník donese alespoň 4l vody a zalije suché části dráhy!
Dinoklub - Dinoletiště
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Dinoklub - Dinoletiště
Jen počkej, až o ten "neivditelný" 8cm pahýl zabrzdíš a rozbiješ křídlo... 
Už aby tam byla pořádná tráva! Jako místopředseda asi vydám příkaz: Každý návštěvník donese alespoň 4l vody a zalije suché části dráhy!
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
vcera prselo ne ?
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sgames píše:vcera prselo ne ?
A já tam dneska čůůůral
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Asi se to letišti vyhlo velikým obloukem, je to suché jako troud... Dnes při odjezdu spadlo pár kapek (stačilo jedno mávnutí stěračem...) a to bylo vše. Prostě je to poušť, už tam máme i písek - dnes jsem ho vysypával z modelu... 
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
se stava i v lepsich rodinach.
Ale ty večery....
takové mají jen na Doubravě
Normálně si začnu vozit na letiště zrcadlovku, mobilem to není ono....
(a nejlepší byl petan64, který nechal letalo, ať si krouží ve 150 metrech samo a tři minuty fotil rudofialový západ sluce
- ať žijou větroně
)
Normálně si začnu vozit na letiště zrcadlovku, mobilem to není ono....
(a nejlepší byl petan64, který nechal letalo, ať si krouží ve 150 metrech samo a tři minuty fotil rudofialový západ sluce
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Jak to vypadá zespoda nahoru víme všichni - ale jak vidí letadla nás? Takhle: 
E.T. gou hooooum
:D
E.T. gou hooooum
Naposledy upravil(a) draceq dne čtv 31.05.2012 10:38, celkem upraveno 1 x.
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
je,kde si to vzal ?
- družicový snímek z google, ne?sgames píše:je,kde si to vzal ?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
No dovol, Dane
Kam se na mě hrabou družice s rozlišením
To Aleš: Vlastní tvorba - takhle to dopadne, když dáš kameru na větroně
Jestli se mi bude chtít, tak něco sestříhám i z těch videí....
To Aleš: Vlastní tvorba - takhle to dopadne, když dáš kameru na větroně
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Kawasaki biturbo
Speciální úprava pro nácvik jízdy na předním kole 
A jak slíbili, tak učinili.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zEFhNo2C1nY[/youtube]
Jen si musím pro příště vychytat nějaký méně větrný den, ať mi to tak nemává s letadlem
Jinak příhoda za natáčení: Jak jsem skoro skalpoval Peťana.
Na tom úplně posledním záběru při přistání jde vidět, jak mi petan64 kráčí přímo před přistávající letadlo.... zrovna totiž vedli velmi vášnivou debatu s drakem1 o postizích cyklistů na silnici a šíleně se do toho zažrali.... jdu na přistání a říkám: "Peťo, bacha, přistávám".....nic, dál si vyměňují názory za vzrůstajícího halasu a peťan kráčí rovnou k drakovi1 (asi si to chtěli vyřídit ručně
) Bohužel si vybral cestu přede mnou, přímo křižující mou přistávací dráhu.... "Peťane, bacha, letadlo!".... nic, jde dál.... zaregistroval mě, až když mu větroň proletěl 20 cm nad hlavou poté, co jsem ho na poslední chvíli přizvedl....
Jen si musím pro příště vychytat nějaký méně větrný den, ať mi to tak nemává s letadlem
Na tom úplně posledním záběru při přistání jde vidět, jak mi petan64 kráčí přímo před přistávající letadlo.... zrovna totiž vedli velmi vášnivou debatu s drakem1 o postizích cyklistů na silnici a šíleně se do toho zažrali.... jdu na přistání a říkám: "Peťo, bacha, přistávám".....nic, dál si vyměňují názory za vzrůstajícího halasu a peťan kráčí rovnou k drakovi1 (asi si to chtěli vyřídit ručně
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
pekne pekne ... ty jsi ale sikula 
draceq píše:A jak slíbili, tak učinili.....![]()
Na tom úplně posledním záběru při přistání jde vidět, jak mi petan64 kráčí přímo před přistávající letadlo.... zrovna totiž vedli velmi vášnivou debatu s drakem1 o postizích cyklistů na silnici a šíleně se do toho zažrali.... jdu na přistání a říkám: "Peťo, bacha, přistávám".....nic, dál si vyměňují názory za vzrůstajícího halasu a peťan kráčí rovnou k drakovi1 (asi si to chtěli vyřídit ručně) Bohužel si vybral cestu přede mnou, přímo křižující mou přistávací dráhu.... "Peťane, bacha, letadlo!".... nic, jde dál.... zaregistroval mě, až když mu větroň proletěl 20 cm nad hlavou poté, co jsem ho na poslední chvíli přizvedl....
Vidíš, kdyby jsi měl heli, tak v klidu zavišíš, počkáš až se ti dva poperou a potom v klidu posadíš heli vedle velké kaluže krve, která by po té rvačce vznikla
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]