L-159 ALCA

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jelelen

L-159 ALCA

#1 Příspěvek od jelelen »

Zdravim, nasel jsem uz nejake starsi diskuze ohledne tohohle modelu od LM models. Chtel bych si poridit prvni JET a vzhledem se mi Albatros nebo Alca strasne libi takze to bude jedno z tehle letadel. Mate nekdo tip na vyrobce? Bohuzel nepatrim k tem sikovnejsim modelarum. Jsem spis pilot nez stavitel a lepitel takze cim min prace na tom modelu bude tim lepe. Uvital bych klidne uz i letany model,ale zrovna tohle ero se moc neprodava. Diky za jakekoli tipy.
CyCo
Kontaktovat uživatele:

Re: L-159 ALCA

#2 Příspěvek od CyCo »

jirinovo

#3 Příspěvek od jirinovo »

to je albatros, ale hezkej. Kompozitovou Alcu dělal Vasa model http://www.vasamodel.cz/
jelelen

#4 Příspěvek od jelelen »

Ten Albatros je krasnej,ale nevím jestli toho není jako prvního JETu škoda. Bojím se abych to uřídil. Létám sice celkem jistě (hlavně vysoko nad zemí) ale se stíhačkou se musí umět přistávat. To asi neposadím úplně kamkoli co? Navíc ta z hobbykingu je docela těžká. Koukal jsem,že to má letovou kolem pětikilo a to už bude muset letět hodně rychle aby se tu udrželo ev vzduchu. Díky za tip.

Na strankach toho VASAmodel jsem našel fotky Alca modelu,ale bohužel už ji nevyrábějí a bude se dělat nějaká nová.
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od petrcorrado »

je sice pěknej, ale ten poměr délky ku rozpětí je trochu mimo..
therccustomjets.cz
customwings.cz
jirinovo

#6 Příspěvek od jirinovo »

no pak je tu ještě krásnej Albík od Savexu http://www.savex.cz/prod.php?lang=cz&id=10
Lítat jsem ho ale neviděl, je celkem za dost peněz. Bude to určitě taky pěkná raketa.
jelelen

#7 Příspěvek od jelelen »

tak ten od savexu je fakt moc hezkej,ale je tak trochu mimo mísu. cenová hranice je úplně někde jinde než jsem předpokládal. Ale každopádně díky za tip.
mazdak3

#8 Příspěvek od mazdak3 »

nádherná,akorád mi tam neseděj ty nádrže přídavný :-)
jinak super,a eště mohli udělat věrnější přechod mezi trupem a křídlem
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“