L-159 ALCA
L-159 ALCA
Zdravim, nasel jsem uz nejake starsi diskuze ohledne tohohle modelu od LM models. Chtel bych si poridit prvni JET a vzhledem se mi Albatros nebo Alca strasne libi takze to bude jedno z tehle letadel. Mate nekdo tip na vyrobce? Bohuzel nepatrim k tem sikovnejsim modelarum. Jsem spis pilot nez stavitel a lepitel takze cim min prace na tom modelu bude tim lepe. Uvital bych klidne uz i letany model,ale zrovna tohle ero se moc neprodava. Diky za jakekoli tipy.
Re: L-159 ALCA
to je albatros, ale hezkej. Kompozitovou Alcu dělal Vasa model http://www.vasamodel.cz/
Ten Albatros je krasnej,ale nevím jestli toho není jako prvního JETu škoda. Bojím se abych to uřídil. Létám sice celkem jistě (hlavně vysoko nad zemí) ale se stíhačkou se musí umět přistávat. To asi neposadím úplně kamkoli co? Navíc ta z hobbykingu je docela těžká. Koukal jsem,že to má letovou kolem pětikilo a to už bude muset letět hodně rychle aby se tu udrželo ev vzduchu. Díky za tip.
Na strankach toho VASAmodel jsem našel fotky Alca modelu,ale bohužel už ji nevyrábějí a bude se dělat nějaká nová.
Na strankach toho VASAmodel jsem našel fotky Alca modelu,ale bohužel už ji nevyrábějí a bude se dělat nějaká nová.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
je sice pěknej, ale ten poměr délky ku rozpětí je trochu mimo..
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
no pak je tu ještě krásnej Albík od Savexu http://www.savex.cz/prod.php?lang=cz&id=10
Lítat jsem ho ale neviděl, je celkem za dost peněz. Bude to určitě taky pěkná raketa.
Lítat jsem ho ale neviděl, je celkem za dost peněz. Bude to určitě taky pěkná raketa.
tak ten od savexu je fakt moc hezkej,ale je tak trochu mimo mísu. cenová hranice je úplně někde jinde než jsem předpokládal. Ale každopádně díky za tip.
nádherná,akorád mi tam neseděj ty nádrže přídavný 
jinak super,a eště mohli udělat věrnější přechod mezi trupem a křídlem
jinak super,a eště mohli udělat věrnější přechod mezi trupem a křídlem