makyk píše:Napřed bez dovážení, po pár letech jsem dával 5g.
Marcel
To je dobré.
(Čekal jsem to ve stylu: letovka bez dovážení 267, dovážení +25
makyk píše:Napřed bez dovážení, po pár letech jsem dával 5g.
Marcel
makyk píše:Tak jsem dal v noci dohromady Osirise. Letovka bez dovážení 267g. Jarda odvedl kus práce. Dnes ve Žďáru zálet.
MichalR píše:makyk píše:Tak jsem dal v noci dohromady Osirise. Letovka bez dovážení 267g. Jarda odvedl kus práce. Dnes ve Žďáru zálet.
Koukal jsem na tvoje galerie a chtel jsem se zeptat:
u prvniho osirise si mel baterky 2*2 a serva za nima. Kdyz ty baterky odejdou, tak vyndavas serva ven abys je vindal zdem pod prepazkou? U druhyho z galerie neni videt, jak to tam mas usporadany (alespon jsem to nepochopil). Napr krtek to ma udelany 3+1 i kdyz musel odriznout kus prepazky. Vic by se mi libilo nerezat.
Muzete mi poradit jak to tam dat? Baterky chci dat samozrejme co nejvic dopredu a serva taky. CHtel bych tak mit moznost menit baterky 250 za 360.
V Isisovi se mi to vejde pred prepazku ale osiris ma prepazku hodne vepredu.
A jeste jeden dotaz - lanko ktery dava pan Cermak k nahonum na ocasky - staci ho po provleceni pakou ohnout, zalepit vterinakem a smrstit do buzirky? Nebo tam davate kevlarovou snuru nebo jine reseni?
Dik.
MichalR píše: Muzete mi poradit jak to tam dat? Baterky chci dat samozrejme co nejvic dopredu a serva taky. CHtel bych tak mit moznost menit baterky 250 za 360.
V Isisovi se mi to vejde pred prepazku ale osiris ma prepazku hodne vepredu.
A jeste jeden dotaz - lanko ktery dava pan Cermak k nahonum na ocasky - staci ho po provleceni pakou ohnout, zalepit vterinakem a smrstit do buzirky? Nebo tam davate kevlarovou snuru nebo jine reseni?
Dik.
MichalR píše:............ Co to je za drat ten 3-zilovy s tim bilym konektorem? Prepazku pod prijimacem mas prorizlou? Baterky menis nebo to mas jen s jednema? Jinak to mas stejne jak toho Stobela udelany tak, ze bys mohl delat mikro chirurga
MichalR píše:Jeste bych mel dotaz: Kdyz pouziju na vyskovku a smerovku to slabe lanko, nebude vybrusovat pruchod v trubce?
Vy, kdo to tak mate, pouzili jste nejakou pruchodku? Kdyby to byla jen struna, tak bych se nebal, ale takhle nevim.
Dik M.
MichalR píše:Jeste bych mel dotaz: Kdyz pouziju na vyskovku a smerovku to slabe lanko, nebude vybrusovat pruchod v trubce?
Vy, kdo to tak mate, pouzili jste nejakou pruchodku? Kdyby to byla jen struna, tak bych se nebal, ale takhle nevim.
Dik M.
kubrider píše:Myslíte že je normálne keď má osadený Osiris II celouhlík bez prijímača hmotnosť 324 gr. ?