Novota nebo bazar
-
beginner99
Novota nebo bazar
Hodně si to tu pročítám a nejsem si jist co je lepší , cenově to vyjde nastejno dobrá a bazar nebo nová a horší. Obojí je do 2 litrů tak prosím hlasujte.
Re: Novota nebo bazar
podle mne dx5 + optic 5 sou na 100% vyhozeny penize pokud jen trochu vic uvazujes o litani ...
pak ti zbyde leda tak na litani doma na simulatoru ...
a tohle ti rekne asi kazdej tady ...
za mne Optic 6 ale ne sport ale v plne verzi a za 2000 ho sezenes uz i s assanem nebo frsky a nejakym prijimacem ... a mas vystarano
pak ti zbyde leda tak na litani doma na simulatoru ...
a tohle ti rekne asi kazdej tady ...
za mne Optic 6 ale ne sport ale v plne verzi a za 2000 ho sezenes uz i s assanem nebo frsky a nejakym prijimacem ... a mas vystarano
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Jak nejsem Opticů přítel, dej na Milanovu radu. Obě tebou navrhované jsou více méně peníze z okna, ale DX5 je po mechanické stránce naprostá tragédie. Uložení kniplů drhne a jde ztuha, krabice vrže v rukách a páčky mají vůle už na novém rádiu.
Na tvém místě bych raději pouvažoval o dalších dvou tisících a koupil nějakou slušnou bazarovku.
Na tvém místě bych raději pouvažoval o dalších dvou tisících a koupil nějakou slušnou bazarovku.
Tom
Mám Optic 6 na 35 MHz, inštaláciu mi robí kolega fakt na profi úrovni a som spokojný, samozrejme lietam vetrone do 2m rozpätia /bez klapiek/, akurát že už mám obsadených všetkých 8 modelov, ale zas to trochu šetrí peňaženku
- Lietame aj blízko vysokého napätia, naposledy včera aj blízko retranslačnej stanice /ľudovo vykrývača/ na 60-70 metrov a ani náznak rušenia...
- Lietame aj blízko vysokého napätia, naposledy včera aj blízko retranslačnej stanice /ľudovo vykrývača/ na 60-70 metrov a ani náznak rušenia...
robotmz píše:Mám Optic 6 na 35 MHz, inštaláciu mi robí kolega fakt na profi úrovni a som spokojný, samozrejme lietam vetrone do 2m rozpätia /bez klapiek/, akurát že už mám obsadených všetkých 8 modelov, ale zas to trochu šetrí peňaženku![]()
![]()
![]()
![]()
Za mě optic 6. S dx5e a opticem 5 by jsi byl za půl roku nespokojený. Na funkční dx6i musí být štěstí. Optic 6 je naprosto spolehlivé rádio.A dneska sehnatelné za velice slušnou cenu.
Optic 6 - určitě, z levnějších vysílačů je velice slušnej.
DX6i je taky dost dobrá, jsem asi šťastnej
. Jsem tedy ten, kdo měl štěstí? Funkcema je lepší Optic, ale Spektrum má zase větší paletu přijímačů, od mikro až po velký letadla. Pak Orange, který jsou levný.
Moje DX6i taky jela na 100% až do chvíle, kdy mi přestala stačit funkčně. Pak šla z domu.
Tom
- Pista.Wassermann
Optic 6 jsem měl, a nemůžu na něj nadávat. Šel z domu poté, co jsem si za 2 000 koupil fungl novou, ale bazarovou graupnerku Mc- 19, byl to "kauf" století, létám na ni rok a bez problému. takže za mě Optic, nebo lepší bazarovka... !
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
Ja pred tydnem poridil Optica 6
kdybys chtel, prodavam Optica 6 Sport (Eneloop, nabijecka) s FrSky modulem za 1500,-
pak je treba zacit pripravovat upgrade na 16 pametirobotmz píše:akurát že už mám obsadených všetkých 8 modelov, ale zas to trochu šetrí peňaženku![]()
![]()
![]()
![]()
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Milan Nes píše:podle mne dx5 + optic 5 sou na 100% vyhozeny penize pokud jen trochu vic uvazujes o litani ...
Na jednu stranu ano, na druhou stranu - ještě před 10-20 lety by to byl naprosto bezproblémový vysílač střední třídy s revolučním bezpečným způsobem přenosu dat
Pokud má někdo 100% jistotu že nebude potřebovat paměť na víc modelů ani nepotřebuje složité mixy tak i DX5 nebo Optic 5 svou roli plní. Pořád jsou o třídu lepší než většina setových vysílačů.
Pokud bych předpokládal že velmi brzo budu mít další model tak bych asi místo nich volil spíš nějakou důvěryhodnou bazarovku.
Kovboj píše:...Pořád jsou o třídu lepší než většina setových vysílačů.
U Optica ano, u DX5 bych s tímhle tvrzením ani zdaleka nesouhlasil z výše zmiňovaných důvodů. To rádio za požadované peníze nestojí. Spektrum mám jako značku rád a používám je, rádia mají krásné intuitivní menu a spoustu výhod, ale od DX5 raději ruce pryč
Tom
No a zrovna o té DX5e přemýšlím, jako o druhém rádiu domů pro zaučení malého. Vzal bych jej na kabel, jelikož mám DX6i. Na tu DX6i teda nedám dopustit. Ještě mám dilema, zda koupit nějaký čína set do lodičky, nebo zainvestovat do Spektra.
eM
eM
DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado, BeeII, Sbach EPP, Lodě: PILOT, ANTJE, Victoria
baui píše:U Optica ano, u DX5 bych s tímhle tvrzením ani zdaleka nesouhlasil z výše zmiňovaných důvodů. To rádio za požadované peníze nestojí.
Zase "za ty peníze" získáš kompatibilitu se Spektrum přijímači a tedy přístup k Bind and Fly modelům - se kterými máš s Hitecem smůlu.
Kovboj píše:Zase "za ty peníze" získáš kompatibilitu se Spektrum přijímači a tedy přístup k Bind and Fly modelům - se kterými máš s Hitecem smůlu.
Kdyz se ti podari sehnat starsi verzi setovky, co Horizon Hobby davali ke svym RTF setum, mas mechanicky lepe provedene radio s ucitel-zak portem a casto i za lepsi penizky
Ted jsem zbezne kouknul na modelbazar a jsou tam hned na prvni strance dva kousky DX6i, jedna prakticky nova a druha s 3 prijimaci, obe za 2500.- Podle me velmi slusna cenovka za tu hodnotu, vzhledem k tomu, ze Jino prodava DX5e bez prijimace za 2100Kc.
Tom