video škola resp. ukážka 3D prvkov
video škola resp. ukážka 3D prvkov
Ahojte mám totaz či náhodou nepoznáte nejaké video kde je človek čo ovláda 3D akrobaciu a robí jednotlivé vrvky a aj ich komentuje.
To znamená že nie len že ukáže ako a čo všetko vie lietať ale urobí nasledovné:
prríklad toto je výkrut ,toto je premet toto je vývrtka a tá sa dá urobiť takto a takto ... dúfam že chápete ako to myslím
proste prevedie nováčika aké sú 3D firúry popíše ich poprípade ich obtiažnosť resp. ak chce môže aj vysvetliť ako sa majú správner robiť
PS ak poznáte nejaké takéto video pošlite lin myslím si že je to užitočná vec.
Poprípade ak by niekto bol ochotný niečo podobné vyrobiť bola by to pekná užitočná vec pre viacerých.
To znamená že nie len že ukáže ako a čo všetko vie lietať ale urobí nasledovné:
prríklad toto je výkrut ,toto je premet toto je vývrtka a tá sa dá urobiť takto a takto ... dúfam že chápete ako to myslím
proste prevedie nováčika aké sú 3D firúry popíše ich poprípade ich obtiažnosť resp. ak chce môže aj vysvetliť ako sa majú správner robiť
PS ak poznáte nejaké takéto video pošlite lin myslím si že je to užitočná vec.
Poprípade ak by niekto bol ochotný niečo podobné vyrobiť bola by to pekná užitočná vec pre viacerých.
začiatočník
Re: video škola resp. ukážka 3D prvkov
hobbyking ma takovy stream. nemaje okolosebe nikoho kdo by me zaklady naucil
tak mi to dost pomaha 
áno niečo podobné ale robil by to nejaký človek real lietanie a jeho komentár ideál CZ alebo SK
ale i toto je OK
ale prvkov je daleko viac ešte som tú stránku celú nepozrel
každopádne dakujem
too Genagen:
( ja nejaké základy viem poskladal som edga 540 od RC factory mám ho cca 2 mesiace ale vonku som bol 1x lietať ak chceš vidieť video môžem ukázať fakto to lieta suprovo prešiel som na neho z Bety 1400 3D je pre mna viac akčné ako vetrone popr. motorové tie sú dobré na kameru)
ale i toto je OK
ale prvkov je daleko viac ešte som tú stránku celú nepozrel
každopádne dakujem
too Genagen:
( ja nejaké základy viem poskladal som edga 540 od RC factory mám ho cca 2 mesiace ale vonku som bol 1x lietať ak chceš vidieť video môžem ukázať fakto to lieta suprovo prešiel som na neho z Bety 1400 3D je pre mna viac akčné ako vetrone popr. motorové tie sú dobré na kameru)
začiatočník
ještě by to bylo lepší v modu jedna, ale chápu, že amíci většinou lítají jiný
Zadej si v Youtube "3D CLINIC". Je tam prakticky všechno. Naneštěstí v angličtině a v modu 2.
dakujem ale teraz už pre zmenu nemusíte pridávať anglické stránky alebo videá skôr je to výzva ak by ste niečo našli v československom jazyku
PS prikladám zaujímavé video (ako si to asi predstavujem ) pre pilotov lietadiel ale na iluistráciu to stačí:)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Z7qbfVZoB4[/youtube]
PS prikladám zaujímavé video (ako si to asi predstavujem ) pre pilotov lietadiel ale na iluistráciu to stačí:)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Z7qbfVZoB4[/youtube]
začiatočník