PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Vrtuli dám sklopku 9x6, říkáš ca-8...v čem to bude lepší? díky
Hitec Optic 6 2,4Ghz, Pegasus, Pioneer
s takou vrtulou to nebude lietat ako pioneer. potrebujes co najvacsiu vrtulu. ca-8 ma 1000kv(-mozes dat vacsiu vrtulu)
Už mám tu sklopku koupenou, tak proto 9x6...bude to lítat moc rychle nebo nestabilně?
Regl je 25A,po dobu 10 sec. 30A-takže nemá žádnou rezervu.V těchle teplotách bude vypínat možná už při polovičnim plynu.Mě už jedno éro shořelo
,škoda 6500kč,proto už nikdy nedám stejně silnej regl jako motor,ostatně vždy má regl být o 10A silnější než motor aby právě na léto byla rezerva.Když má motor stejnej nebo větší odběr,v lepším případě to skončí jen rozbitím modelu.
sigi123 píše:Regl je 25A,po dobu 10 sec. 30A-takže nemá žádnou rezervu.V těchle teplotách bude vypínat možná už při polovičnim plynu.Mě už jedno éro shořelo,škoda 6500kč,proto už nikdy nedám stejně silnej regl jako motor,ostatně vždy má regl být o 10A silnější než motor aby právě na léto byla rezerva.Když má motor stejnej nebo větší odběr,v lepším případě to skončí jen rozbitím modelu.
Jo shoření modelu opravdu nechci riskovat, to by za to nestálo. Ten regulátor dám nový. Ale píšeš 25A/10s, ale v prospektech je u Pioneera uváděn 30A regulátor.
Hunger píše:Origo motor si bere 27 A....
No ja ked som meral odber origo motora tak bral nejakych 16A ....
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
16 A při plnym plynu? Já ti teda nevim, ale když jsme měřili můj motor na pionýrovi, tak bral 27A odpovídá tomu i čas letu a dobíjení... Mám 1800 a po 9ti minutách plnýho plynu jsou na šrot dobíjim do nich 1750mAh což vychází na odběr přes 30A, ale časem se ty baterky lehce vybíjí atd...
Edit: Moment teď nevím jak jsem na to přišel sakra kapacita baterky 1.8 A za hodiny vybiju za 6 krát menší čas což je 6 krát větší odběr což je 10,8A...
Edit: Moment teď nevím jak jsem na to přišel sakra kapacita baterky 1.8 A za hodiny vybiju za 6 krát menší čas což je 6 krát větší odběr což je 10,8A...
"Šmirgl to jistí!"
To Hunger:
meral som to na zemi, full plyn a bralo to 15,4 A s origo motorom a origo vrtulov. Moc by to poddimenzovali keby bral motor 27A, to by asi neslo ... . Nebol to profi merak ale co som s nim robil meral zatial vychadzalo.
meral som to na zemi, full plyn a bralo to 15,4 A s origo motorom a origo vrtulov. Moc by to poddimenzovali keby bral motor 27A, to by asi neslo ... . Nebol to profi merak ale co som s nim robil meral zatial vychadzalo.
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
Hmm možná tam bude něco zadřeného, nebo chyba měření mezi mým uchem, taky to mohlo být 17, ten motor docela řval... Jména si sice nepamatuju, ale čísla dokonalem ovšem špatně slyším...
"Šmirgl to jistí!"
PIONEER ARF
Sklopná vrtule na hornoplošní trenér? I když jí máš koupenou tak si ji někde odlož na větroně a obětuj 30kč za obyč APC vrtuli 10x6 nebo 11x5,5.
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
mam pioneera po pade ale da sa zlepit, predavam to bez elektroniky... piste ak chcete fotky...
idem do vetronov, chyba mi to dlhominutove plachtenie :0)
idem do vetronov, chyba mi to dlhominutove plachtenie :0)
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
Ahoj mám problém koupil sem si pioneera a nějak se mě nedaří spárovat příjmač s vysílačem dělám to podle kroku 2 a ke konci bzučí serva vypnu a zapnu příjmač a ovladač podle návodu a dioda na příjmači by měla nepřerušovaně svítit ale ona bliká a batrie sem ještě nenabíjel ale měly by být aspon trošku nabité a ještě bych se chtěl zeptat jakým způspbet nabijíte s tou přiloženou nabiječkou? jde nabiječka v sadě spojit s nabiječkou autobaterie? Díky za rady.
PIONEER ARF
Já bych začal nabitím všech baterií jak v modelu tak do vysílačky. Tu setovou vysílačku jsem neviděl. Ani nabíječku, takže to neporadím.
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
Nabíječka má krokosvorky ne?Takže venku můžeš z autobaterie,na doma si kup k tomu určený zdroj.A cadet občas má nějaký ten problém.I když jsem ho slyšel i chválit,ale většina lidí se ho rychle zbavuje.S párováním přijímače bude chyba nejspíš u tebe.Někde tu je na manii popis i postup,zkus hledat.Už je to dýl co jsem to četl napamatuju se.