Dinoklub - Dinoletiště
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dinoklub - Dinoletiště
jeste to bude chvili trvat 
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Tak trochu jiny pohled na dino letiště.Omluvte trochu amatersky let i zpracování videa .
www.youtube.com/watch?v=ynql3uwEzv8&feature=youtu.be
www.youtube.com/watch?v=ynql3uwEzv8&feature=youtu.be
Náhodou super ptačí pohled. Dokonce jsem tam zahlidl i Howkinga, jak se ksychti 
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
pekne
................... debilnich osm znaku kvuli odeslani prispevku grr
sgames píše:pekne................... debilnich osm znaku kvuli odeslani prispevku grr
Neremcej, alespoň si rozvíjíš slovní zásobu
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Tak dneska tři baterky a šlus, zk...á zima a vítr ze severu přes stromy. Ale pozitivní zpráva:
TRÁVA ROSTE!
a to i ta nově nasetá - tak za týden až dva bude potřeba posekat... takže jdu zamlouvat sekačku
TRÁVA ROSTE!
a to i ta nově nasetá - tak za týden až dva bude potřeba posekat... takže jdu zamlouvat sekačku
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
super ! a donesl tam kristian stul ? resp je tam jeste? a co ty tri vysoke stromy ?
sgames píše:super ! a donesl tam kristian stul ? resp je tam jeste? a co ty tri vysoke stromy ?
Stůl vyrostl, stromy nikdo nevzal. Není topná sezóna
sgames píše:super ! a donesl tam kristian stul ? resp je tam jeste? a co ty tri vysoke stromy ?
Tak schválně najdeš aspoň tři rozdíly ???
No nekecej, co už se dneska nekrade:) I stromy už čajzli
Banda jedna 
Dobrá práce
Jinak jsou hotové licenční čísla k nalepení na letadla , heliny a jiné soutěžní poletuchy, od zítřka budou u předsedy k odběru (pro ty, kdo platili i soutěžní licenci)
Prozatím čísla 001 až 010 s tím, že CZE-584-001 má předseda, koncovku 002 místopředseda (petan 64) a 003 já. O zbytek se poperte
Dobrá práce
Jinak jsou hotové licenční čísla k nalepení na letadla , heliny a jiné soutěžní poletuchy, od zítřka budou u předsedy k odběru (pro ty, kdo platili i soutěžní licenci)
Prozatím čísla 001 až 010 s tím, že CZE-584-001 má předseda, koncovku 002 místopředseda (petan 64) a 003 já. O zbytek se poperte
- zamlouvám si 007draceq píše:Prozatím čísla 001 až 010 s tím, že CZE-584-001 má předseda, koncovku 002 místopředseda (petan 64) a 003 já. O zbytek se poperte
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
howk po me zdedi me aktualni cislo 007 
jo jinak dneska jsem tam byl,vylezu z auta a stromy nikde
byl jsem se tam podivat (dole) a jeden padl malem do zahrady tem lidem,a druhy presne obracene smerem k letisti (treti jsem uz nenasel)
a trava fakt roste,mozna by to chtelo o vikendu (nedele) posekat at se vyznaci draha, a nezarusta jako okoli letiste
byl jsem se tam podivat (dole) a jeden padl malem do zahrady tem lidem,a druhy presne obracene smerem k letisti (treti jsem uz nenasel)
a trava fakt roste,mozna by to chtelo o vikendu (nedele) posekat at se vyznaci draha, a nezarusta jako okoli letiste
Howking píše:zamlouvám si 007
Taky jsem o něm uvažoval, ale pak zvítězil smysl pro pořádek a posloupnost číslování a řekl jsem si, že si teda dám na křídla rovnou zamýšlené pořadí v soutěžích
Jinak celá sada vypadá takhle, je jednou z černé, jednou z bílé folie (celkem tedy dostanete na polepení 28 různě velkých a barevných čísel).
Jednotlivé velikosti jsou 26x203 mm (předepsaná minimální velikost na křídla soutěžních letadel), 15x117 mm, 10x79 mm a 5x40 mm (pro polepení ostatních oddělitelných částí letadel, případně helin, kam se velká čásla nevejdou).
sgames píše:a trava fakt roste,mozna by to chtelo o vikendu (nedele) posekat at se vyznaci draha, a nezarusta jako okoli letiste
Na dnešek mám domluvenu sekačku, takže cca v 17:00 proběhne první sečení. Kdo se chce přidat, další sekačky vítány
sgames píše:howk po me zdedi me aktualni cislo 007
jo když se kácí les padají i třísky ( ploty )
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ale tak vypada to pekne,akorat se vzdy objevi nejaky novy nejvyssi bod
zvlastni ze ?