Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
perfekt
ja mam ten stridak na dvouclanek takze to utahne uplne v klidu.. je to hoodne premotorovany ale je problem stim ze origo ram se krouti.... tak mozna nekdy casem do toho skocim 
HK500 GT
HK450-480 4clanek
MCPX 2S power
HK450-480 4clanek
MCPX 2S power
ptám se jako lama, ale jak ty serva budou na našem mcpx fungovat? To jsou u toho ještě nějaké excentry nebo páčky? Nikde žádné nevidím...
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
klasické páky jako na velkých heli
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
aha díky za objasnění... A nebude u tak malého vrťase vadit, že původní serva jezdí v přímce, kdežto tady to bude jezdit po kružnici? Myslím tím tu linearitu táhel. Nebo to je elektricky nějak vykompenzované? U velkých je to normální, ale tady je to všechno tak malé?
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
Nema problema, jednotku z mcpx už jsem viděl úspěšně instalovanou i v týrexu 250
Jen ocas nešel vyladit kvůli jinému mechanickému zisku, tak tam byla GP750.
Tom
Zdravím po delší době. Mám malý dotaz. Doma se mi válí nevyužité diody z Blade mCX2 a rád bych si je nainstaloval na mCP X. S elektronikou jsem trochu na štíru (no vlastně více než trochu). Poradí mi někdo jak to připojit?
Jedná se o tyhle diody

Jedná se o tyhle diody

E-Fly mSP 190, E-Flite Blade mCX2, E-Flite Blade mCP X, Spektrum DX6i
Tak, kdo je bude mít první?
http://helircstore.com/shop/index.php?route=product/product&product_id=615
@Niki Boom: Takhle ti s tím asi neporadím, ale nemáš někde manuál nebo aspoň odkaz na kšeft, kde ty diody prodávají?
http://helircstore.com/shop/index.php?route=product/product&product_id=615
@Niki Boom: Takhle ti s tím asi neporadím, ale nemáš někde manuál nebo aspoň odkaz na kšeft, kde ty diody prodávají?
Tom
Tak začla sezóna a je třeba trošku upravit ty naše komáry,tak vykopávám 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Baui. Prodává se to u nás. Ale odkazy sem už dávat nemůžu, mám zákaz
V náhradních dílech na mCX 2
E-Fly mSP 190, E-Flite Blade mCX2, E-Flite Blade mCP X, Spektrum DX6i
Niky Boom píše:Baui. Prodává se to u nás. Ale odkazy sem už dávat nemůžu, mám zákazV náhradních dílech na mCX 2
Posli sz s odkazem, at nemusim hledat a tipovat
Tom
- vylizplech
Nevíte náhodou někdo jestli se dá koupit cyklika RKH i někde u nás?případně link,díky,ta cyklika od extreme už má velké vůle a způsobuje vibrace,ze začátku se mi zdala dobrá,ale není to nic moc.
vylizplech píše:Nevíte náhodou někdo jestli se dá koupit cyklika RKH i někde u nás?případně link,díky,ta cyklika od extreme už má velké vůle a způsobuje vibrace,ze začátku se mi zdala dobrá,ale není to nic moc.
U nás asi ne, ale na tom RKH je to rychlovka. Stačí "jen" PayPal. Zaregistruješ se na PayPal, pak jednoduše přiřadíš kreditní kartu nebo pošleš na PayPal peníze a už jen objednáš u RKH. Taky se mi to zdálo složité a kvůli RKH cyklice zbytečné zřizovat PayPal, ale je to v pohodě
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Po měsíci abstinence s mCPX (vystřídal ho MiniProtos), jsem dneska koupil bráchu mCPX v2. Jeho starší brácha už je v důchodu a asi ho předělám na stříďák. Tak chci posondovat, jakou kombinaci reglu a motoru používáte? Mám sice dobré zdroje (Seltino: pššš
), ale i tak by mě to zajímalo? 
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Jelikož mám setovku, na které nejsou stopky a venku mě už kolikrát zajímalo, kolik má která baterka, tak jsem připojil tester na redukci pro nabíjení baterek od mCPX, protože jsem ji moc nepoužíval a můžu venku měřit baterky bez multimetru v kapse
. Jinak srovnání mCPX po půl roce a nový mCPX v2 - absolutní rozdíl: plynulost serv, tichost motorků, ale bohužel zásadní nevýhoda SS, že po minutě i u nové baterky už nemá výkon narozdíl od stříďáku. Takže stříďák je asi jasná volba
.
PS: Kdo ten tester nezná, tak to postupně ukazuje napětí jednotlivých článků a nakonec celkové napětí.
PS: Kdo ten tester nezná, tak to postupně ukazuje napětí jednotlivých článků a nakonec celkové napětí.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix