Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Jediné co je dobré udělat,před namotováním vyšroubovat kloubky a přilepit je.Mi se začaly povolovat a teď už mám klid 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
takze ani nahradni kloubky neni potreba do zasoby?
abych se vesel do tech 22 EUR a mel jsem to bez dane..
stejne proc to delaj ty Xtreme kdyz to nevydrzi a jeste maji vsemozny vule prosli mi pod rukama tri Xtreme a vsechny neco jinyho a spatnyho..
ja vim ze do predu jhste mi radili tu RHK ale ja uz mel doma davno Xtreme a reklamoval sem ji dvakrat a po treti uz sem to neresil a obrousil vnitrni prstynek..to byla jedina vada ale po par padech zacla bejt docela volna pohybliva cast desky cykliky vule nahoru a dolu smerem a ted se utrh ten kloubek..sem neveril kdyz sem to videl ze se enzlomilo tahlo jako asi uz 6 tahel pred tim ale proste utrhlo kloub jako na ty plsatovy
abych se vesel do tech 22 EUR a mel jsem to bez dane..
stejne proc to delaj ty Xtreme kdyz to nevydrzi a jeste maji vsemozny vule prosli mi pod rukama tri Xtreme a vsechny neco jinyho a spatnyho..
ja vim ze do predu jhste mi radili tu RHK ale ja uz mel doma davno Xtreme a reklamoval sem ji dvakrat a po treti uz sem to neresil a obrousil vnitrni prstynek..to byla jedina vada ale po par padech zacla bejt docela volna pohybliva cast desky cykliky vule nahoru a dolu smerem a ted se utrh ten kloubek..sem neveril kdyz sem to videl ze se enzlomilo tahlo jako asi uz 6 tahel pred tim ale proste utrhlo kloub jako na ty plsatovy
Dx7se, Blade mCPx V2, Mini PROTOS ;)
Ty jo díky za info, by člověk, řekl, že to bdue kvalitou stejný, když je to oboje v kovu..
Ještě, že jsme jí tehdá nekoupil, když sem váhal jeswtli čekat na RKH nebo hned tuhle od extreme..
Ještě, že jsme jí tehdá nekoupil, když sem váhal jeswtli čekat na RKH nebo hned tuhle od extreme..
cekat..rozhodne cekat 
ja sem Xtreme objednal hned s vrtulnikem skoro zaroven a pak sem se tu dozvedel ze ta RHK je nej..
dneska sem tu svoji Xtreme spravil tim ze sem navrtal dirku do mista kde byl puvodne cep a vloziul jsem tam spendlik s kovovou hlavickou..kovova hlavicka akorad pasuje na tahlo a nepada z nej tak sem zvedavej jak to tam bude drzet..ale mnyslim ze lip jak v ty plastovy..
aspon ted nemusim cekat na RHK bez letani ale muzu dal smele litat..ale ty baterky me trapej uz sou uplne mrtvy muzu litat jenom normalne ukazkove zadnou akrobacii...jenom kolecka a osmicky ale aspon se mi dostava do rky ovladni vic a vic a to sem na simulatoru nestravil ani minutu prootze mam Dx7se a nemam sim stick a litr za to vyhazovat nejak nechci..
stejen se v simulatoru nechovaj moc realne jeste bych se tam neco naucil sel bych to zkusit ven a neslo by to vubec
nvm
myslim ze Mcpx je simulator za trojku a ne 450 za desitku minimalne
ja sem Xtreme objednal hned s vrtulnikem skoro zaroven a pak sem se tu dozvedel ze ta RHK je nej..
dneska sem tu svoji Xtreme spravil tim ze sem navrtal dirku do mista kde byl puvodne cep a vloziul jsem tam spendlik s kovovou hlavickou..kovova hlavicka akorad pasuje na tahlo a nepada z nej tak sem zvedavej jak to tam bude drzet..ale mnyslim ze lip jak v ty plastovy..
aspon ted nemusim cekat na RHK bez letani ale muzu dal smele litat..ale ty baterky me trapej uz sou uplne mrtvy muzu litat jenom normalne ukazkove zadnou akrobacii...jenom kolecka a osmicky ale aspon se mi dostava do rky ovladni vic a vic a to sem na simulatoru nestravil ani minutu prootze mam Dx7se a nemam sim stick a litr za to vyhazovat nejak nechci..
stejen se v simulatoru nechovaj moc realne jeste bych se tam neco naucil sel bych to zkusit ven a neslo by to vubec
myslim ze Mcpx je simulator za trojku a ne 450 za desitku minimalne
- DaveLister
Me se poradilo ho vyrvat, ale zustal v ocku takze sem ho tam akroat zalepil zpatky a od ty doby s tim nespocetnekrat riznul a drzi.
morphix69 píše:taky budu objednavat RHK dnes jsem totiz utrh kloub na pohyblive casti desky od Xtreme
chci se zeptat jestli mam k RHK objednat i nahradni cepy kdyz na obchode jsou..ulomil se nekomu?
koukal jsem ze tam jsou zavity i krizem jako u plastove..dobre kdyz by se nepovedlo vysroubovat ulomeny zavit..
ma nekdo zkusenost ze utrh kloubek na RHK? jak pisu dneska se mi utrh kloubek na Extrem a teda za 6 kil sem doufaml ze bude pevna kdyz uz mela mensi vule...a jako nova byla na hrodely moc tesna musel jsem opilovat kulatym pilnikem plastovej prstinyk co je uvnitr..jinak se deska na hrideli ani nehla a serva jenom bzucela...to byla teda koupe..rozhodne nikdy nekupujte u nas desky co maj..
kazdy doporucuje tu RHK
chci se zeptatjestli i na ni se nekomu cep ulomil a jestli nebyl problem vysroubovat zbyly zavit..
diky
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
-
jsiki
- Kontaktovat uživatele:
keras píše:Ano je to ten původní konektor jako na fotkách na HK!!!
Povrch konektoru kde je to tavné lepidlo jsem zdrsnil ostrou špičkou a drží to perfektně. Pro lepší manipulaci je označana červeně příslušná strana konektoru. (centrofix)
Konektor je pěkně dlouhý takže je i za co držet.
Taky používám tyhle baterky. S úpravami konektoru jsem se nemazal, minimum je uříznout boční výčnělky a označit si červenou tečkou, jak to správně zapojit.
tak u mam nove baterky ale ocas ustreluje porad a hodne nekotrolovatelne...asi tak deset rotaci dokaze kdyz pridam trochu vic...maximum uz ani nedavam to by udelal rotaci tak tricet..
myslel sem ze to je baterkou ale na novy se to chova stejne...
draty se kontoroloval v pohode...takze asi v haji motor?
posledni moznost ze zkusim objednat moturek novej..
myslel sem ze to je baterkou ale na novy se to chova stejne...
draty se kontoroloval v pohode...takze asi v haji motor?
posledni moznost ze zkusim objednat moturek novej..
Nemas velky nabeh listu?
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
kdyz sem ho snizil az na od 40% do 60% coz bych rek ze je uz strasne malo taka le stejen rotuje...
a kdyz byl novej tak tam moh bejt i maximalni nabeh a zvladal to v pohode...
musim objednat moturek ale to eckani zase..nejdriv cekani na baterky ted motor..a kdyz to bude delat porad tak uz fakt nvm protoze jako novej byl v pohode jeste nedavno byl uplne v pohode krome vibraci ktery uz sem uplne odtrnil bych rek
a kdyz byl novej tak tam moh bejt i maximalni nabeh a zvladal to v pohode...
musim objednat moturek ale to eckani zase..nejdriv cekani na baterky ted motor..a kdyz to bude delat porad tak uz fakt nvm protoze jako novej byl v pohode jeste nedavno byl uplne v pohode krome vibraci ktery uz sem uplne odtrnil bych rek
Tohle znám, kdyz byl mcpx novej letal krásně.. ted bud vibruje, nebo se zacne celej klepat jak blázen..
Jako ale abych mu nekrivdil létat se s ním dá, vetsinou tem vibracím a klepání pomůže přidání plynu..
Jak ses prosím Tě zbavil těch vibrací ?
Jako ale abych mu nekrivdil létat se s ním dá, vetsinou tem vibracím a klepání pomůže přidání plynu..
Jak ses prosím Tě zbavil těch vibrací ?
koupil jsem novy ram.. cely vrtulnik rozebral..vycistil preventivne serva..ocas vymenil za tycku a musi pevne drzet nesmi mit vule v ulozeni..vyvazeny listy...a kovova deska cykliky...a uevneni hlavy aby nemela vubec zadnou vuli..taky sem zapiloval pricnou hridelku aby byla presne dlouha
poradne nevim co odstranilo ty priserny vibrace pac nekdo rikal ze je to baterkama protoze motor ma spatny otacky ktery vybrujou... ale po rozlozeni a slozeni na stejnych baterkach uz nevibruje...pred tim vibroval porad potom vibroval pri normalu a pri akru ne...takovej naladovej mi prisel...ale po tom rozebrani a slozeni do novy kostry a ocas pevne pomoh... a v hlavni hrideli zadny vule...je to slozity samo poradne nevim ci mjsem to odstranil nejlepsi je vrtulnik uplnerozebrat a znovu slozit prides na spoustu veci treba na ktery nejde ani videt...
spis me ted trapi ten ocas ze nezvlada moment vznikajici na hlavnim rotoru pac to nezvlada uz hodne ani pri normalnim letu kolikrat se rozrotuje...vubec se uz nemuzu pokouset litat nejak vostre a rychle...jediny co mi zbejva je objednat moturek tak sem zvedave..zkusil bych jiny dratky na moturek ale uz mi od moturku kouka jenom tak pul centimetru dratku takze s tim poradne nic neudelam a mam strach motor rozebrat ze bych ho neslozil vubec takhle si zalitam aspon nejak v klidu ale po rozebrani motoru se znam ze ty komutatory bych tam proste nedal a mel bych uplne po srnaade a na motor budu cekat deset dni urcite..
poradne nevim co odstranilo ty priserny vibrace pac nekdo rikal ze je to baterkama protoze motor ma spatny otacky ktery vybrujou... ale po rozlozeni a slozeni na stejnych baterkach uz nevibruje...pred tim vibroval porad potom vibroval pri normalu a pri akru ne...takovej naladovej mi prisel...ale po tom rozebrani a slozeni do novy kostry a ocas pevne pomoh... a v hlavni hrideli zadny vule...je to slozity samo poradne nevim ci mjsem to odstranil nejlepsi je vrtulnik uplnerozebrat a znovu slozit prides na spoustu veci treba na ktery nejde ani videt...
spis me ted trapi ten ocas ze nezvlada moment vznikajici na hlavnim rotoru pac to nezvlada uz hodne ani pri normalnim letu kolikrat se rozrotuje...vubec se uz nemuzu pokouset litat nejak vostre a rychle...jediny co mi zbejva je objednat moturek tak sem zvedave..zkusil bych jiny dratky na moturek ale uz mi od moturku kouka jenom tak pul centimetru dratku takze s tim poradne nic neudelam a mam strach motor rozebrat ze bych ho neslozil vubec takhle si zalitam aspon nejak v klidu ale po rozebrani motoru se znam ze ty komutatory bych tam proste nedal a mel bych uplne po srnaade a na motor budu cekat deset dni urcite..
v tvém případě už je pravděpodobně zadní motorek na cestě do věčných lovišť...
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Ahoj tak sem se před několika týdny stal majitelem tohodle prcka zatim sem snim moc nelítal ale za těch pár letů už se taky začaly projevovat vibravat.Nejdříve začal vibrovat od rotoru pouze v určitých otáčkach a po přidání plynu vibrace zmizela ted ale vibruje pořád.Poradí někdo co se stim dá dělat nebo čim by to mohlo být.
-
jsiki
- Kontaktovat uživatele:
MikyGTi píše:Ahoj tak sem se před několika týdny stal majitelem tohodle prcka zatim sem snim moc nelítal ale za těch pár letů už se taky začaly projevovat vibravat.Nejdříve začal vibrovat od rotoru pouze v určitých otáčkach a po přidání plynu vibrace zmizela ted ale vibruje pořád.Poradí někdo co se stim dá dělat nebo čim by to mohlo být.
Zkus, jestli Ti necukaji serva. Po cca 5 tydnech provozu (asi 2 hodiny ve vzduchu) jsem pozoroval vibrace hlavne ve visu, ktere zmizely po vycisteni serv. Ono to zacalo byt videt, kdyz jsem si pomalu posouval desku cykliky z maxima do minima, jak serva nekdy skubou (samozrejme s vypnutym motorem
Blade mCPX, Minititan 325, Toro 900, Wingdragon, Rogalo, Blade mSR
Spektrum DX6i
Spektrum DX6i
koukni se sem : blog.php?u=10070&b=9 tady najdeš řadu užitečných rad