Co mají za úkol: Jsou dva postavené stožáry o dvou kostkách.
Na každém sloupu maj tímto koaxem
shodit horní kostku bez dotknutí země a dál to bude druhý člen rodiny ještě RC autíčkem někam odstrkávat dál.Vrťase dostali dva. Jeden podle opotřebování ozubených kol a rozlomených ližin už toho hodně pamatuje, ale obsahuje kovové unašeče rotorů. Druhý je v dobrém stavu, bohužel při trénování jsem já sám sekl spodním rotorem do té kostky a zařval čep unášecí list rotoru. No nic, kovové díly jsem předělal z horšího stroje na lepší, seřídil táhla aby to šlo vůbec s trimovat. Koax visí dobře , ale jak slábne baterka tak se začne otáčet a na kompenzaci už nestačí rozsah trimu. Ale je to taky tím, že některé za 4 accu co mají už asi budou před důchodem.
Ale co se chci zeptat. Máte nějaké návrhy jak jednoduše kostky shodit, popřípadě jak koax řídit? Mě přijde nejjednodušší vrťas držet ocasem k sobě u nějak do toho strčit. Úkol se učí otec s dcerou, kdo to bude řídit rozhodne až los při natáčení. Když vezmu v úvahu, že to děvče trénuje druhý den tak je hodně šikovná. Nuže co by jste radili laikům