Společně se tu snažíme řešit Tvoje potíže, hledáme kde co a oni jsou to takové banality!!!
Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
no jako promiň, ale jsi
A neurážej se jo...
Společně se tu snažíme řešit Tvoje potíže, hledáme kde co a oni jsou to takové banality!!!
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
morphix69 píše:...
Z kerase si nic nedělej, on si rýpnutí neodpustí, i když sám zná své nedokonalosti, že jo?
Vezmi to mechanicky celé od spodu. Najdi si nějaké fotky mcpx na netu, podívej se, jak vypadá nový zrovna vybalený z krabice a podle toho začni. Když to zjednoduším, vrtulník musí na první pohled vypadat hezky - pokud hezky vypadá, obvykle i správně funguje
Počkej si, než dojdou díly a zatím si prostuduj, jak to má vypadat celé pohromadě. Pak to jen zopakuj podle těch obrázků a bude to ok. Klidně mi šupni SZ a pořešíme to, ta chvilka se najde
Tom
jasně v poho...
Vždyť ví, že jsem se snažil a radil!
Napsals to hezky, tak nějak by měl začít...
Ovšem jen podle obrázků si moc nepomůže. Jak to vypadá asi ví. Bylo by dobré mít ten novej kus v ruce, aby věděl kde a jaké můžou a nesmí být vůle...
Napsals to hezky, tak nějak by měl začít...
Ovšem jen podle obrázků si moc nepomůže. Jak to vypadá asi ví. Bylo by dobré mít ten novej kus v ruce, aby věděl kde a jaké můžou a nesmí být vůle...
EvzEn píše:Taky jsem z mcpx už trošku nasranej..
Vyměnil jsem tu pricnou hridel, ted jsem to byl zkusit vibruje to min, ale stále to občas vibruje, ale nevím, jestli to má smysl posuzovat, když tam desne fouká..
Mám trošku vůle v cyklice ještě koupím kovovou akdyž to nezabere, hodím to asi do koše
Jinak to šroubkování u mcpx je strašný, všecko je děsně malý!!
navíc nasadit hlavu na hřídel zašroubovat šroubek, aniž by člověk trošku orval hlavu je nemožný! Sem zvědavej jestli pujde ten šroubek z tý hlavy ještě nekdy vyndat
Určitě prosím napiš, jestli cyklika pomohla, nicméně jak jsi sám psal, tomu zadnímu servu jsi zaťal, takže můžeš mít shodný problém, jako měl prochel, zkus třeba kontakovat jeho, zda si vzpomene. Jestli nad mcpx ovšem zlomíš hůl, tak se hlásím jako ten koš, kam ho budeš chtít hodit
Buďme rádi že je to "děsně malý". Ty váha mcpx je totiš jeho hlavní deviza!!!
Je to idelální strojek na učení. Je lehkej a potom jsou minimální škody!!! Je jednoduchej, žádný pádla, žádnej flybar... Žádnej jinej 6ch toho tolik nevydrží!!!
Já tedy se šroubkama problém nemám. Možná by to chtělo zainvestovat do pořádnýho vercajku? Vzhledem k tomu že prcek je za 3,5k tak dalších pár kaček do šroubováčků by neměl být problém.
Určitě hůl nelámej! Ono to půjde...
Je to idelální strojek na učení. Je lehkej a potom jsou minimální škody!!! Je jednoduchej, žádný pádla, žádnej flybar... Žádnej jinej 6ch toho tolik nevydrží!!!
Já tedy se šroubkama problém nemám. Možná by to chtělo zainvestovat do pořádnýho vercajku? Vzhledem k tomu že prcek je za 3,5k tak dalších pár kaček do šroubováčků by neměl být problém.
Určitě hůl nelámej! Ono to půjde...
a jekej sem měl problém ???? já mám pořád nějaký problémymosaic píše:takže můžeš mít shodný problém, jako měl prochel, zkus třeba kontakovat jeho, zda si vzpomene. Jestli nad mcpx ovšem zlomíš hůl, tak se hlásím jako ten koš, kam ho budeš chtít hodit
tak to nas.re 
no a jak a těch cizích slov co sem si dalkeras píše:tak to nas.re
Můj prcek se vizuálně taky hodně vzdálil tomu co jsem loni koupil
.
Ps. taky jsem si na něho jednou šlápl,šlo do kytek skoro všechno včetně všech 4 kolíku co drží kabinku,ale po úpravě lítá vesele v poho dál
Ps. taky jsem si na něho jednou šlápl,šlo do kytek skoro všechno včetně všech 4 kolíku co drží kabinku,ale po úpravě lítá vesele v poho dál
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
no je to pech. Když už je člověk opatrnej při lítání tak mu je to prdlajs platný.
To je bohužel daň za tu velikost
Ale berete to hoši sportovně. Nevím co bych dělal já
Asi sebevražda?
Dneska jsem byl venku v tom fučáku a je to s ním sranda...
Opět zlomenej vocas
Tak jsem vzal znova dutou dvojku, nasadil na ní stříkačku (trochu přimotal izolačky aby to těsnilo), druhej konec jsem namočil do prstolepu a natáhnul dokud to nešlo do stříkačky... Krásně se vnitřek vyplnil lepidlem. Kdosi tu psal, že karbon je porézní, tak uvidíme co to udělá... Drát jsem dal konečně zvenku, aby už se nemuselo pájet.
Také jsem si všimnul, že ocas praská vždy u rámu a lom pochází od aretační plošky. Proto jsem po vypilování plošek dal navrh kapičku prstolepu a krásně se "vsákla" do povrchu. Zbytek jsem otřel.
Jen doufám, že jsem umyslně nezničil jednu z deformačních zón
Jaké máte zkušenosti s plnými dvojkami (nebo trojkami)? Nepraská potom rám???
Ale berete to hoši sportovně. Nevím co bych dělal já
Opět zlomenej vocas
Také jsem si všimnul, že ocas praská vždy u rámu a lom pochází od aretační plošky. Proto jsem po vypilování plošek dal navrh kapičku prstolepu a krásně se "vsákla" do povrchu. Zbytek jsem otřel.
Jen doufám, že jsem umyslně nezničil jednu z deformačních zón
Naposledy upravil(a) keras dne sob 14.04.2012 22:30, celkem upraveno 1 x.
ja nezanevru..chytam zkusenosti..dnmeska sem zjistil ze ani gram navic pro jistotu..
radsi priobjednam jeste novy loziska na hlavni hridel..pride mi totiz ze hridel ma trochu vule v ulozeni v lozisku
sroubovaky mam dobry...po tom co jsem sroubovakem co byl u prcka znicil sroubek v hridelce pricny tak sem nakoupil docela kvalitni PH00 a PH000
nemam problem s naradim ale s tim ze se uz po tom tak castym rozebiani hlavy strh zavit v hlave..
radsi priobjednam jeste novy loziska na hlavni hridel..pride mi totiz ze hridel ma trochu vule v ulozeni v lozisku
sroubovaky mam dobry...po tom co jsem sroubovakem co byl u prcka znicil sroubek v hridelce pricny tak sem nakoupil docela kvalitni PH00 a PH000
nemam problem s naradim ale s tim ze se uz po tom tak castym rozebiani hlavy strh zavit v hlave..
Dx7se, Blade mCPx V2, Mini PROTOS ;)
keras píše:no je to pech. Když už je člověk opatrnej při lítání tak mu je to prdlajs platný.To je bohužel daň za tu velikost
![]()
Ale berete to hoši sportovně. Nevím co bych dělal jáAsi sebevražda?
![]()
Opět zlomenej vocasTak jsem vzal znova dutou dvojku, nasadil na ní stříkačku (trochu přimotal izolačky aby to těsnilo), druhej konec jsem namočil do prstolepu a natáhnul dokud to nešlo do stříkačky... Krásně se vnitřek vyplnil lepidlem. Kdosi tu psal, že karbon je porézní, tak uvidíme co to udělá... Drát jsem dal konečně zvenku, aby už se nemuselo pájet.
Jen doufám, že jsem umyslně nezničil jednu z deformačních zón![]()
mam tam plnou 2mm a aretacni plosky nebo zamky sem nechal...nejsou pres celou plochu ulozeni ale jenom na pul...uz se mi taky zlomila plna ale ne tak rychle jako trubka ram neprask...v tom miste je to nejpevnjesi bych rek....jeste na tycku pak nasadim smrstovacku a necham stahnout at neni videt drat...a nemuze se pretrhnout pri nehode aspon doufam..
možná by bylo dobré pokud je závit i v karbonu tam dát kapičku prstolepu aby se vlákna okolo pěkně nasákly... A cit v dotahování no...
Tu smršťovačku bych tam za žádných okolností nedával. Nase..š si do bot
Tu smršťovačku bych tam za žádných okolností nedával. Nase..š si do bot
jestli je ten prstolep ta pistole s tim plastam roztravenym..tak to uz jsem udelal.....a drzi to
ale stejne cekam na novou trubku a hned udelam novou hridel..ale ted uz nerotuje ta hlava o kousek nez otoci i s ozubenym kolem..
ale stejne cekam na novou trubku a hned udelam novou hridel..ale ted uz nerotuje ta hlava o kousek nez otoci i s ozubenym kolem..
keras píše:Tu smršťovačku bych tam za žádných okolností nedával. Nase..š si do bot
proč?