rc souprava okolo 5000 kč

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Odpovědět

Která kombinace je lepší?

Turnigy t9x v2
38
60%
Spektrum dx6i + orange přijímač
25
40%

Celkem hlasů: 63

Zpráva
Autor
mike97
Kontaktovat uživatele:

Re: rc souprava okolo 5000 kč

#121 Příspěvek od mike97 »

Ale je tam přijímač ar 6100 - Se svými 3,5 gramy a rozměry 19mm x 30mm x 9mm je AR6100 ideální 2,4GHz přijímač pro použití v malých elektro modelech letadel a heli do velikosti 400

Takže do Easy glidera určitě né, co?
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Pajas »

Do EG dle mě ne, nejspíš je to parkfly přijímač s omezeným dosahem, určený pro tyhle minimršky, který dál jak sto metrů nedoletěj.
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od Pajas »

Co vím, tak se celkem osvědčilo tohleto: http://www.targethobby.com/spectrum-ar6 ... 62037.html . Cena je velmi dobrá, je to vlastně doprodej těchhle přijímačů.
coro

#124 Příspěvek od coro »

Pajas píše:Co vím, tak se celkem osvědčilo tohleto: http://www.targethobby.com/spectrum-ar6 ... 62037.html . Cena je velmi dobrá, je to vlastně doprodej těchhle přijímačů.

Vyjadrenie obchodného zástupcu Spektrum: http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... ostcount=2
Nie je to pravda, nie sú to Spektrum príjmače. Je to takpovediac podvod na blbých čo si nevšimnú písmenko c namiesto k..
To že fungujú je len druhá časť pravdy, ale to tak nejak fungujú aj tie Orange z hobbyking čo pritom neklamú.
Hunger

#125 Příspěvek od Hunger »

Zajímavé na přijmačích teda podle fotek je K a ne C...
"Šmirgl to jistí!"
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Pajas »

coro píše:
Pajas píše:Co vím, tak se celkem osvědčilo tohleto: http://www.targethobby.com/spectrum-ar6 ... 62037.html . Cena je velmi dobrá, je to vlastně doprodej těchhle přijímačů.

Vyjadrenie obchodného zástupcu Spektrum: http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... ostcount=2
Nie je to pravda, nie sú to Spektrum príjmače. Je to takpovediac podvod na blbých čo si nevšimnú písmenko c namiesto k..
To že fungujú je len druhá časť pravdy, ale to tak nejak fungujú aj tie Orange z hobbyking čo pritom neklamú.

Jaj, tak to se moc omlouvám za planý poplach!
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Luzr »

Pajas píše:Ale DX může být i dost dobrá, jako např. DX8.

Mno, tak já mám Tg9x a DX8 a řekl bych že DX8 mě s odstupem přijde jako chyba.

Dx8 už byla dvakrát na reklamaci, po zakoupení nešla vůbec použivat (slabý signál), po půl roce odešel gymbal. Tg9x je oproti tomu zázrak spolehlivosti.

Můj názor na celou věc tak aktuálně je: Tg9x, pak dlouho nic a pak Futaba 8FG. Spektrum bych úplně vynechal.
coro

#128 Příspěvek od coro »

S luzr takmer do bodky súhlasím, ale keď to nemá byť do tých 5000 tak tam je oveľa viac možností než jedine T8FG s príjmačmi FrSky... (kvoli názvu témy tam je reálny predpoklad že by tak bola použitá).
Aj keď skúšať neistý terén nemusí byť ideálne, no napríklad Graupner sa snaží a ten HOTT systém podporuje ako len dokáže, Multiplex ani nepotrebuje komentár až na to že to nie je to isté čo Hihitec, JR je celkom slušná značka a keď pochopili že spolčením so Spektrum by dopadli podobne zle ako Graupner s XPS tak im aj verím že nové výrobky s DMSS by mali byť v poriadku..
dokken

#129 Příspěvek od dokken »

Luzr píše:
Pajas píše:Ale DX může být i dost dobrá, jako např. DX8.

Mno, tak já mám Tg9x a DX8 a řekl bych že DX8 mě s odstupem přijde jako chyba.

Dx8 už byla dvakrát na reklamaci, po zakoupení nešla vůbec použivat (slabý signál), po půl roce odešel gymbal. Tg9x je oproti tomu zázrak spolehlivosti.

Můj názor na celou věc tak aktuálně je: Tg9x, pak dlouho nic a pak Futaba 8FG. Spektrum bych úplně vynechal.

Ano
Přesně stejné případy se dějou a dají vyčíst i na RCG, RC Universe i jinde. Mraky lidí co jim T9 nedá spát si ji pro zvědavost, láci, svou zkušenost nebo jako záložní koupí, jakože kdyby stála za prd tak mají dál svou "značkovou".
Jenže nastane samozřejmě přesný opak, značka letí potupně do kouta, kde na ní sedá prach a šmejká se ven už jen devítka.
A jen málo lidí to pak "přizná".
díky Luzre
BambiSpP
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od BambiSpP »

Tak chlapi jestli tady chcete srovnavat turnigy s futabou t8fg.To snad ani nemůžete myslet vážně.Nechť ať jsi každý udělá svůj obrázek
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
dokken

#131 Příspěvek od dokken »

Luzr, Troll a další si ho už udělali. :wink:
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od jyrry »

BambiSpP píše:Tak chlapi jestli tady chcete srovnavat turnigy s futabou t8fg.To snad ani nemůžete myslet vážně.Nechť ať jsi každý udělá svůj obrázek

Obavam se ze programove moznosti te Turnigy uspesne prevysuji treba Eclipse, coz si sam nerad priznavam (jsem jako ty majitelem Eclipse, dokonce mam 2).
Otazka je, co se tyka fyzickeho provedeni, tam mohou byt slabiny, ale pokud ma nekdo hlavu, vi co chce a vi jak na to, doladi si to radio ke sve spokojenosti, jak je videt ze zkusenosti lidi nejen tady na tomto forku ...
Srovnani s Fujkou je spolecensky trochu silna kava, ale pokud si to clovek vnitrne srovna, neni to zase tak uplne od veci. Chce to trochu odvahy a jde to :-)
jyrry.webnode.cz
PeterR

#133 Příspěvek od PeterR »

[quote=BambiSpP]Tak chlapi jestli tady chcete srovnavat turnigy s futabou t8fg.To snad ani nemůžete myslet vážně.Nechť ať jsi každý udělá svůj obrázek[/quote]

Luzr píše:Můj názor na celou věc tak aktuálně je: Tg9x, pak dlouho nic a pak Futaba 8FG. Spektrum bych úplně vynechal.

Myslim, ze toto neni porovnanie Tg9x vs T8fg ale medzi Tg9x a "dlho nicim" (Spektrum, Hitec...) A az potom je niekde futaba ako TOP. T8 u mna vyhrala a je na ceste aj ked objednal som skor ako som ju mal v rukach a potom som zvazoval, ci som nemal zobrat FX20. Tie bocne lineare su na zaplakanie
Futaba FX20; Ellipse 1, Elita, Durafly F4U Corsair, Sagita, Grace, ASW 19
BambiSpP
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od BambiSpP »

Jyrry já turnigy nezatracuju taky jsem o ní přemýšlel ale takových co umí dodělej si sám tu moc není viz tazatel
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od Luzr »

BambiSpP píše:Tak chlapi jestli tady chcete srovnavat turnigy s futabou t8fg.

Pozor, to není co jsem napsal...

Zkusím to napsat jinak: Pokud to myslíš vážně a máš na to, kup futabu t8fg.

Pokud na ní nemáš nebo si myslíš že ji nepotřebuješ, kup turnigy. Všechna řešení "mezi" mě s odstupem nedávají smysl.
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“