http://www.mscomposit.com/vrtulniky/ele ... ml?lang=cz
Mate prosim nekdo zkusenosti s timto vrtulnikem??? Myslite ze je to vhodná volba pro zacatecnika???
Moc dik za jakoukoliv odpoved
Raptor 50+EP sada
Re: Raptor 50+EP sada
"... pro zacatecnika ..."
jako ze uplne zacinas, nebo zvladas packovani a prechazis na vrtulnik?
pripadne mas natrenovano na nejakem simulatoru?
pokud jsi uplny zacatecnik, obavam se, ze to bude pomerne draha zkusenost (urcite by to chtelo nejdriv simulator a pak na helinu cvicnej kriz), cimz te nechci nijak odrazovat, jen mi dobri lide rozmluvili helikopteru jakozto zacatek, dokud se nenaucim s necim normalnim, co se nemusi furt ridit :-)
BTW dopln si v profilu bydliste, treba se najde nekdo z okoli, kdo poradi ci ukaze zive :-)
jako ze uplne zacinas, nebo zvladas packovani a prechazis na vrtulnik?
pripadne mas natrenovano na nejakem simulatoru?
pokud jsi uplny zacatecnik, obavam se, ze to bude pomerne draha zkusenost (urcite by to chtelo nejdriv simulator a pak na helinu cvicnej kriz), cimz te nechci nijak odrazovat, jen mi dobri lide rozmluvili helikopteru jakozto zacatek, dokud se nenaucim s necim normalnim, co se nemusi furt ridit :-)
BTW dopln si v profilu bydliste, treba se najde nekdo z okoli, kdo poradi ci ukaze zive :-)
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
A já jsem si dělal hlavu s čím začít. Nakonec jsem se rozhodl pro Blede CP ale tolik peněz bych do začátku rozhodně nedal. Pak se dá prodat a přídit lepší přece. Když s tím třískneš (a není otázka jestli ale kdy) budeš si rvát vlasy z hlavy
Hodně štěstí.
Hodně štěstí.
Bellanca Decathlon, Heli Blade CP
Může-li se něco pokazit, pokazí se to. ...... Murphyho zákon
Může-li se něco pokazit, pokazí se to. ...... Murphyho zákon