PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Pánové, letci, pomoooct!!! Včera jsem zapojil na Pioneerovi přijímač, dal na suchý zip, porovnal dráty, vše ok. S počátku se vše jevilo vpohodě, ale za chvíli se rozkmitala křidélka šíleným způsobem a ovladačem už to nešlo nijak korigovat. Odpojil jsem baterii, za minutku zapojil znova, zase to fungovalo normálně, ale zdá se mi, že jak se přiblížím blíž s vysílačkou k letadlu, tak zase ten tanec. Jednou jsem byl i dál a stejně to udělalo. Neví někdo, čím by to mohlo být? Je to jako nějaké rušení, nebo co já vím. Na Alphě 1500 jsem se s ničím podobným nesetkal, ale to byla verze RTF. Jsem z toho na mrtvici, takhle přece nemůžu do vzduchu. První let zároveň jako poslední - nic moc. Předem děkuji všem, kdo poradí 
Zahodit Kadeta a hodně daleko, nebo přijdeš o model
. Moje vysílačka Cadet taky blbne klem středu posílá signály na vejškovce nahoru dolu, takže letadlo se vzmítalo jako prase..
"Šmirgl to jistí!"
Vysílač i příjimač mám Skyartec 703. Předchozí majitel s tím lítal s Cessnou v pohodě bez problému...
víceméně člověk nesmí vysílačkou mířit na model, ale tomohle bych nevěřil buď je to v přijmači, nebo ve vysílači nikde jinde chyba být nemůže...
"Šmirgl to jistí!"
A nebo to dělá ta 2s lipo, že by vyměkla a blblo to kvůli nízkému napětí...
"Šmirgl to jistí!"
Všechny jiné kanály funguji uplně super, jenom ty křidýlka. Jak říkám, ještě donedávna se s tím lítalo na Cessně absolutně bez problémů...
Právě jsem si půjčil na zkoušení 3 článek 1300 mAh 30 C.
To je divný, ještě by to mohly být kontakty na y kabelu, nebo nízké napětí vysílačky
"Šmirgl to jistí!"
Blbě jsem to napsal, s tím 3 článkem jsem to zkoušel celou dobu, 2 článek neroztočil motor 
zapoj do toho kanalu nieco ine, ci sa aj to trasie
Do vysílačky jsem koupi fuglovky alkalické baterky a Y kabel, těžko říct. Z letadlem se nehýbe, takže žádné otřesy tam nejsou. 5 minut to funguje, tak jak má a najednou z ničeho nic to začne vyvádět...
To vyzkouším, za pokus to stojí...
Kucí, kdyby měl ještě někdo nějaký nápad, tak všechno beru, všechny nápady vyzkouším. Hlavně aby to fachčilo, tak jak má. Díky!!! 
Hosi prosim vas nebol by niekto ochotny nascanovat manual na Pioneera? Niekde som ho odpasol a neviem ho najst .
Dakujem
Dakujem
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
Jirkakk píše:Kucí, kdyby měl ještě někdo nějaký nápad, tak všechno beru, všechny nápady vyzkouším. Hlavně aby to fachčilo, tak jak má. Díky!!!
ahoj,kouknul bych se na správně zapojení dle barev na příjmači a u y kabelu a nebo to skusit znovu spárovat vysílačku s příjmačem,neznám tvou vysílačku ale problém bude někde v přenosu signálu,si myslím,něco podobného mě dělaly serva na zlínu a byly obě v kopru
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,