Quadcopter - uspořádání

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Zpráva
Autor
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Re: Quadcopter - uspořádání

#76 Příspěvek od koulinek »

misan26 píše:A mohl bys mi poslat odkaz na ty regulatory dekuji

Momentálně nejsou skladem ale tak tohle snad v rozumných termínech naskladnují: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=4312

Jestli uvažuješ o autonomně létajícím systému tak bych volil rovnou nějaké lepší motory.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
misan26

#77 Příspěvek od misan26 »

zatim to potrebuju aspon s nejakym vyzkouset .. nebo proc myslis ze by mohli byt nevyhovujici ??? koukal jsem na nejaky ted nevim kde ani jak jsem to jmenovalo ale mohli menit pomoci tahla smer naklonu vtrule docela zajimave pod motorem bylo asi servo pekny
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od koulinek »

OK pro případ vyzkoušení nic nenamítám, já je vybral zejména z ekonomických důvodů abych při raně neodstavil motor několikrát dražší. Letí to stim takže krom nekvalitních materiálů a provedení to na otestování různých řídících jednotek pro mé účely vyhovuje.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
misan26

#79 Příspěvek od misan26 »

no ja to vse budu chtit postavit na mikroprocesoru atmega. A ridici deska bude asi arduino seeduino. tak ted objednam dily a uvidim jaz to prijde, jiank k tem motorum bude bohate stacit regulator tech 18A ?? dekuji
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“