Nová DX7S DSMX

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
skodovak

Re: Nová DX7S DSMX

#16 Příspěvek od skodovak »

Tak už na mě došlo taky a mám pár nejasností (no trochu víc,ale zatím mechanické věci nebudu řešit)

Rozhoduji se mezi DX7s a DX7 nějak extra vhodné téma jsem tu nenašel kde bych se dozvěděl co chci,proto se zeptám i když pomineme možnost Telemetrie má tenhle model v něčem zásadnější výhody než bez "sko" ?

Má třeba stopky na plyn páce atd.?

Sice by mě asi stačila i DX6i tím co umí,ale zase nemám nějak chuť v brzském budoucnu hned kupovat jiné rádio od 6ky do 7s je finanční skok pro mě už slušný ale mezi 7 a 7s už to stojí za zvážení

Další co nemám v hlavě porovnané je zda stačí Orange přijímače nebo se vyplatí rovnou koupit i s přijímačem originálním a mít alespoň jeden..

Moje původní jasná volba byl Optic 6 ,ale nějak jsem přesedlal sem,nevím,co létám já je to rozdělené na tábory Hitec,Spectrum ti o hoooodně pokročilejší nesmyslně drahé Futaby tak nevim :lol:
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
blade120
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od blade120 »

DX7s má programovatelné stopky, dá sa nastaviť aj rozsah plynu v percentách, pri ktorom sa majú stopky spúšťat. DX7s je celkovo modernejšia vysielačka, okrem telemetrie má aj pamäťovú kartu na modely, má pogumované boky, dobre sa drží v ruke, mechanika je totožná s DX8, prijímače môžeš používať DSMX aj DSM2. Spetrum má aj rad bezpečnostných prvkov, ktoré iné systémy nemajú a dajú sa k tomu zohnať lacné ale spoľahlivé prijímače. Kúp si DX7s, ja som s ňou spokojný.
skodovak

#18 Příspěvek od skodovak »

blade120: díky za odpověď,jak říkám právě váhám zda "S"ko nebo jen sedmičku,dopadne to asi na tuhle lepší,ale samozřejmě pokud by zas o tolik lepší nebyla nerad budu utrácet to je jasné.
O těch přijímačích vím proto jsem tak nějak přeorientoval zaměření na Spektrum

Samozřejmě když půjdu v poslední řadě i cestou vzhledu DX7s je jasná volba,od 6ky je to neskutečný rozdíl.
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
orel

#19 Příspěvek od orel »

Při programování T rexe jsem narazil na problém,kde se dá nastavit rychlost
přeběhu serv při přepnutí z jednoho letového modu do druhého (normal/IDle1).
Nebo jak jinak to řešit,aby vrtulník neskákal po obloze při přepínání modu.
Nemohu to najít,přitom můj 5 let starý Cocpit SX tuto funkci měl. :|
Axell
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Axell »

Parádní stroj.
Taky jsem po ní šilhal, ale nakonec se rozhodl pro jinou značku. I když ještě nekoupil :D
saint21

#21 Příspěvek od saint21 »

orel píše:Při programování T rexe jsem narazil na problém,kde se dá nastavit rychlost
přeběhu serv při přepnutí z jednoho letového modu do druhého (normal/IDle1).
Nebo jak jinak to řešit,aby vrtulník neskákal po obloze při přepínání modu.
Nemohu to najít,přitom můj 5 let starý Cocpit SX tuto funkci měl. :|

Pokud je to jako u DX8 což si mýslím, že bude úplně stejné, tak hledáš zbytečně.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
Tono40

#22 Příspěvek od Tono40 »

Pani....
Toto su vecne diskusie.Vetko robia ludia a ludia su omylny.Nealezi na znacke,ale aky kus dostanes do ruky.
Samozrejme ako u coho :-(
Mam 5E na vetrone, jednoduchsie stroje a simulator.Teraz som predal 6I.
Doteraz nebol najmensi problem.Ked som si rozbil drzku tak len kvoli silnemu vetru,alebo ze som to pobabral ja.
Musim obcas vyletiet aj ked fuka,inak by som nelietal aj mesiac.Som v Anglicku a tu je stale ten prasivy vietor.Ked nieco chcem,musim risknut sem tam a obcas sa to nevyplati.
Vetrone som si z menu ( :-) ) uz radsej vymazal,skoda penazi.
Teraz som kupil akrobat ( 60ccm,dufam ze vyhram nad vetrom :-( ),som velmi tvrdohlavy.
Objednal som nan 7eSko.To zatial staci.Na Auroru su aj tu vo forach dost negativne reakcie,najma v spojitosti s devatkanalovym prijimacom.Na sedemkanalovy nie.Ale bal som sa.
So Spektrou zatial ani jeden problem.DX5e a aj DX6i zatial v poriadku.
Odisla mi zatial len jedna AR 500vka,ale to som si zbieral vetron po poli,takze sa jej necudujem :-(.Na patku skusam Orange.Uvidime,zatial dobre.
A to radsej nebudem pisat o tom,ako som skakal za dalsim vetronom cez plot vedla policie v Peterborough :-))) Aby som ho pozbieral.Dalsi prispevok budem pisat z anglickej basy xixixi
beercat

#23 Příspěvek od beercat »

Zdravim. Mam otazku na majitelov DX7s (pripadne DX8). Nie je problem ju sparovat s prijimacmi Orange Spektrum z HK?
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mikymik »

Orange (5x http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11965__OrangeRx_R610_Spektrum_DSM2_6Ch_2_4Ghz_Receiver_w_Sat_Port_.html ) používám s DX7s/DX5e a jsem maximálně spokojen, i když jsem tady četl i jiné zkušenosti. Určitě je dobré udělat range test.
Tono40

#25 Příspěvek od Tono40 »

Ahoj,
mam prijimac R 615 s jednou antenou bez satelitu.Isiel dobre s DX 5 a 6.
Vcera som ho skusal aj s novou 7s a sparoval sa normalne.( na rozdiel od novej AR 8000ky :( ) Prakticky som ho dalej neskusal.
Vcera som ho namontoval do Korzara,pojde dalej s DX5e.
( na rozdiel od novej AR 8000ky :( )
Tono40

#26 Příspěvek od Tono40 »

No kvoli presnejsej odpovedi.Znovu som sparoval Orange a DX7s.Vsetko funguje dobre.Ale iba na zemi.Nebol som s tym von,fuka vietor.Ale predpokladam,ze nebude problem.
Mam AR 7000ku a 8000ku.Orange mam na mensie ako nahradu za Spektrum AR500,co som roztrepal.Ten chudak si pri mne zazil.
Mal by byt prehlaseny za narodneho hrdinu :D
Keby som Oringu prikupil satelit,nebal by som sa dat ho ani do akrobata.
Ved aj na novej Spektre DX7s a AR800 svieti Made in China.Dnes je to vsetko jeden cert.Len je otazka kto si dokaze ustrazit kvalitu vyroby a kto nie.A ci ma clovek stastie na dobry kus,alebo kupi smejd.
medvidek180

Záznamové listy k DX7S

#27 Příspěvek od medvidek180 »

Dobrý den
neporadil by mi někdo, kde bych si mohl stáhnout záznamové listy k vysílači DX7S??? nebo alespoň k DX7 - upravil bych si je, ale potřeboval bych hlavně vidět, jak to vypadá. Stáhl jsem si podrobný návod k DX7 v češtině a tam se o nich zmiňují. K DX7S takový návod v češtině není (jen okleštěný dodávaný s přístrojam a podrobný v angličtině). Potřeboval bych si nastavení zapisovat a mít tak přehled, co jsem kde rozšťoural a připadá my nesmysl vymýšlet vymyšlené. Moc děkuji za radu
Moc Vám děkuji!!!!
Michal
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od TomasC »

medvidek180

#29 Příspěvek od medvidek180 »

moc děkuji. M.
Moc Vám děkuji!!!!
Michal
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Elfew »

je neco takovehoi na DX8? protoze v manualu takova stranka neni (nebo asponjsem nenasel) diky
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“