Phoenix RC
- vgr_plavec
Re: Kabel k PHoenixu
Jo tak to bych rád, jenže už s ním lítám skoro tři roky takže reklamace minus. Ale zkusím napsat ´prodejci, je to slušný internetový obchod. Třeba poradí.
Myslel jsem že se dočkám nějaké rady tady, třeba měl někdo podobný problém. Jak jsem pochopil, má tu Phoenixe skoro každý.
Dost se mnou cestuje, vozím si ho i s vysílačem na služebky. Večer bývá v hotelu nuda.
Myslel jsem že se dočkám nějaké rady tady, třeba měl někdo podobný problém. Jak jsem pochopil, má tu Phoenixe skoro každý.
Dost se mnou cestuje, vozím si ho i s vysílačem na služebky. Večer bývá v hotelu nuda.
chtělo by to zřejmě upřesnění, mluvíš o kabelu nebo USB donglu, kabel je standardní jack na obou koncích, nebo např. z dealextreme získaš celou sadou s koncovkami na všechny vysílačky. V tomto případě bych ho prostě někde sehnal, není to nic nestandardního
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
- vgr_plavec
Tak tedy upřesnění. Jeto kabel na jednom konci Jack do DX6i, uprostřed krabička, na druhým konci USB do počítače.
Vysílač je v pořádku takže chyba musí být v kabelu. Zkoušel jsem i přeinstalovat, problém je stejný jak v compu tak v booku.
Vysílač je v pořádku takže chyba musí být v kabelu. Zkoušel jsem i přeinstalovat, problém je stejný jak v compu tak v booku.
nemá to něco společného s přiřazením kanálů v simu, jde to tam normálně měnit, hýbu plynem,označené je to jako třeba vop,rozbalím nabídku a změním na plyn atd.,nicméně já mám mx16vgr_plavec píše:Až se bojím se zeptat aby ste mě taky nepovažovali za "kradaře". Ale já asi mám ten kabel nějak poškozenej.
Prostě nejsem schopen vysílač zkalibrovat, nepozná výškovku, evtl. ji při kalibraci přiřadí k plynu. A to je taky docela sranda polet.
A ted vážně. Původně jsem podezříval svou DX6i ale ve větroni pohoda.
Stalo se vám to taky? Je fakt že hovozím s sebou v booku.
Dá se někde nechat přezkoušet? Mám vše včetně paragonu.
mancusco píše:chtělo by to zřejmě upřesnění, mluvíš o kabelu nebo USB donglu, kabel je standardní jack na obou koncích, nebo např. z dealextreme získaš celou sadou s koncovkami na všechny vysílačky. V tomto případě bych ho prostě někde sehnal, není to nic nestandardního
Nevím jak to bylo u prvních verzí, ale minimálně od verze 2.5 vypadá originální kabel pořád stejně. A rozhodně nemá na obou koncích jacky
A rada ohledně Dealextreme - třeba nemá zájem kupovat si pirátský hardware...
pokud není jack na obou koncích, to je jiná, ale kabely za pirátský HW rozhodně nepovažuji, ba co více, ani jsem mu to neradil, nevím, jak jsi na to přišel
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
mancusco píše:pokud není jack na obou koncích, to je jiná, ale kabely za pirátský HW rozhodně nepovažuji, ba co více, ani jsem mu to neradil, nevím, jak jsi na to přišel
A co je to za originální kabel se dvěma jacky, o jakém mluvíš?
levnější varianta má standardní jacky na obou koncích, 3,5 mm jack, pokud vím je shodný s kabelem učitel žák u DX6i, ale možná se pletu, alespoň dle obrázku. Pokud má dražší varianta jenom jeden konec, není co řešit. Záruka je pryč, zbývá jenom svépomocí rozkuchat, protože celé mu to nikdo zřejmě nevymění, nebo koupit s klidným svědomím levnou variantu,náhradu, protože dražší již zaplatil, jenom nechodí, ale bude to mít funkční, protože neví jistě čím to je.
Mas to koupene, tak bych se vubec nezenyroval a koupil jednoduchej kabel (treba tady) a rozchodil phoenix s crackem. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
mancusco píše:levnější varianta má standardní jacky na obou koncích, 3,5 mm jack, pokud vím je shodný s kabelem učitel žák u DX6i, ale možná se pletu, alespoň dle obrázku.
Tak znova - o jaké "levnější" variantě, která podle tebe není pirátská mluvíš? Kabel je jen jeden - dodávaný spolu se simulátorem. Na jedné straně USB, na druhé jack. Cokoliv jiného je kabel ze kterého nemá autor Phoenixu ani cent a je proto "pirátský".
Kovboj: Neni piratsky. Jenom neni k Phoenixu. Phoenix neni jediny simulator, ktery se da ovladat vysilackou. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Za se, ze Kovboje nechapes.
Phoenix potrebuje originalni kabel s HW klicem. Tecka. Budes-li se snazit rozchodit Phoenix s cimkoliv jinym BEZ originalniho HW klice, jde o piratske nacini.
Phoenix potrebuje originalni kabel s HW klicem. Tecka. Budes-li se snazit rozchodit Phoenix s cimkoliv jinym BEZ originalniho HW klice, jde o piratske nacini.
scarabeus píše:Za se, ze Kovboje nechapes.
JJ proto musí být origo kabel připojen při aktualizaci a při instalaci nechce licenc. Key.
Kovboj píše:mancusco píše:levnější varianta má standardní jacky na obou koncích, 3,5 mm jack, pokud vím je shodný s kabelem učitel žák u DX6i, ale možná se pletu, alespoň dle obrázku.
Tak znova - o jaké "levnější" variantě, která podle tebe není pirátská mluvíš? Kabel je jen jeden - dodávaný spolu se simulátorem. Na jedné straně USB, na druhé jack. Cokoliv jiného je kabel ze kterého nemá autor Phoenixu ani cent a je proto "pirátský".
Tak dobře, ale jenom pro tebe, protože s tím máš problémy, levnější ´= pirátská, stále něco motáš dohromady. Ale ukončeme to, já myslím, že to je úplně jasné
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phoenix RC
na cem ted jedete?mam 4b pise me to ze mam zastaralou veri
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix