Crack YAK EPP kit
Re: Crack YAK EPP kit
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
V tom CRACK YAK vše od RC Factory a vrtuli od Mamo models
http://www.mamo-modelltechnik.com/prope ... ttern.html.
Já jsem s jejich modely a hlavně službami spokojen.
http://www.mamo-modelltechnik.com/prope ... ttern.html.
Já jsem s jejich modely a hlavně službami spokojen.
Tak jsem byl dneska poprvé ve vzduchu. Moc mě to zalétat nešlo, foukalo nárazově tak 3m/s.
Skákalo to nahoru dolu jak splašený kůň. Myslím, že v 8m/s bych ho nedostal proti větru ani k sobě. Ale na takové to kravení to bylo super. Líbí se mě jak to dokáže létat pomalu.
Je lehoučký, i když letovka mě nakonec vyšla i s podvozkem na 195g. Baterka 2s 450mAh mě vydržela asi 6min, ale většinou jsem létal na ¾ plynu. Jsem zvědavý jak se bude chovat v bezvětří.
Je lehoučký, i když letovka mě nakonec vyšla i s podvozkem na 195g. Baterka 2s 450mAh mě vydržela asi 6min, ale většinou jsem létal na ¾ plynu. Jsem zvědavý jak se bude chovat v bezvětří.
jen pro upřesnění v 8m/s jsem létal s 3s ten 2s by byl asi málo 
Honza.V píše:jen pro upřesnění v 8m/s jsem létal s 3s ten 2s by byl asi málo
To jsem si myslel. A je to v pořádku, že mě to ve větru tak skáče a nedá se to seřídit? Přišlo mě to moc uskákaný, ale je to můj první lehoučký model. Do ted jsem létal jenom s cihlama.
Tak podle toho do jaké míry to skáče. Až to seřídíš za bezvětří a budeš mít správné těžiště, tak to bude v pořádku.
to ero je neskutečné, za poměrně velkého větru se s tím dá "létat", i když jenom třeba stát namístě proti větru, ale je to stále ovladatelné, a vzhledem k své malé váze i skutečně nerozbitné. Ale pro začátek to chce brutálně stáhnout výchylky, jinak je z toho doopravdy skákající koza
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
Ahoj,
tak jsem v pátek neodolal a také jsem si pořidil tohle éro.
Osazení - doporučené Pulso na křidlélkách Hitec - lepší kompromis
a na výškovu a směrovku ty číny HXT 500, regl Turnigy. S vrtulí 9/5 to má tah 350g - měřeno s dvoučlánkem hyperion. Nevím, jak jsem to udělal, ale váha mi vyšla na 191g - to jsem se snažil šetřit lepidlem a nakonec jsem zatím nedal podvozek (cca 9-10g navíc).
Moje zkušenost - éro létá opravdu úžasně - mám za sebou 4 starty a je to fakt bomba. Co nedoporučuji je brát do něj ty HXT 500, možná jsem měl smůlu na špatné kusy, ale ty moje "křupou" a hlavně směrovka absolutně nedrží střed. Než jdu létat dotrimuju a po přistání zjistím, že je o cm uhnutá. Hned jsem objednal dvě BMS-306, jako tam má Honza V. Dnes přijdou a vyměním je - snad při tom nezničím letadlo
Tak příjemné polétání se super letadlem!!!
tak jsem v pátek neodolal a také jsem si pořidil tohle éro.
Osazení - doporučené Pulso na křidlélkách Hitec - lepší kompromis
Moje zkušenost - éro létá opravdu úžasně - mám za sebou 4 starty a je to fakt bomba. Co nedoporučuji je brát do něj ty HXT 500, možná jsem měl smůlu na špatné kusy, ale ty moje "křupou" a hlavně směrovka absolutně nedrží střed. Než jdu létat dotrimuju a po přistání zjistím, že je o cm uhnutá. Hned jsem objednal dvě BMS-306, jako tam má Honza V. Dnes přijdou a vyměním je - snad při tom nezničím letadlo
Tak příjemné polétání se super letadlem!!!
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
Spar píše:Co nedoporučuji je brát do něj ty HXT 500, možná jsem měl smůlu na špatné kusy, ale ty moje "křupou" a hlavně směrovka absolutně nedrží střed. Než jdu létat dotrimuju a po přistání zjistím, že je o cm uhnutá.
To mě dělá taky, ale byl jsem přesvědčený, že je to tím jak letadlo tahám z tepla do zimy a EPP se stahuje a roztahuje.
mam 500ky v 5ti z 13ti... ani v jednom se nic takoveho nedeje. Ale vsiml jsem si, ze spousta lidi triskne se smerovkou o zem a pak to svadi na serva 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
já s nimi také nemám problémy, stalo se mi např. asi snad jenom jednou, ale u HXT 900, že bylo vadné, ale to bylo naprosto hned zřejmé, že se nepovedlo, ale to jsem zjistil hned na servotesteru. Ale letadlo obecně moc subtilní není, serva jsou slabá, takže i po týdenním nevhodném skladování to může udělat své, a že taky už udělalo
ale 0 drží dobře
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
Je to možné, že je to v rukách - nechci je hanět. Já jsem také tři měl v CLIKOVI 2 a létalo to bezvadně. Co se týče třískání o zem, tak létám s tím, jako s ostatníma letadlama a tohle se mi zatím nestalo
Už kvůli pocitu je vymněním za ty BMS-306.
Kolik vám Crack váží? Já, jak už jsme psal jsem na váze 191g plus minus gram, moje váha není žádný zázrak. Teď se tam bojím dát podvozek, abych éro neproměnil na cihličku. Je mi jasné, že i při 200g to poletí, ale přecijen z haly vím, že méně je více
Kolik vám Crack váží? Já, jak už jsme psal jsem na váze 191g plus minus gram, moje váha není žádný zázrak. Teď se tam bojím dát podvozek, abych éro neproměnil na cihličku. Je mi jasné, že i při 200g to poletí, ale přecijen z haly vím, že méně je více
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
Spar píše:Je to možné, že je to v rukách - nechci je hanět. Já jsem také tři měl v CLIKOVI 2 a létalo to bezvadně. Co se týče třískání o zem, tak létám s tím, jako s ostatníma letadlama a tohle se mi zatím nestaloUž kvůli pocitu je vymněním za ty BMS-306.
Škoda té váhy, SBach mi váží mnohem méně
Spar píše:Kolik vám Crack váží? Já, jak už jsme psal jsem na váze 191g plus minus gram, moje váha není žádný zázrak. Teď se tam bojím dát podvozek, abych éro neproměnil na cihličku. Je mi jasné, že i při 200g to poletí, ale přecijen z haly vím, že méně je více
195g s podvozkem.
bub60 píše:Spar píše:Kolik vám Crack váží? Já, jak už jsme psal jsem na váze 191g plus minus gram, moje váha není žádný zázrak. Teď se tam bojím dát podvozek, abych éro neproměnil na cihličku. Je mi jasné, že i při 200g to poletí, ale přecijen z haly vím, že méně je více
195g s podvozkem.
Jaké baterky tam máš ??? já sem s 3s 450mAh na 169g