PB potřebuje pomoc ;-)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: PB potřebuje pomoc ;-)
taky jsem ti hodil na FB, tak ať se zadaří
V.
V.
- MarthiR
Také sem ti tam klik ale číslo je pořád 344 ?
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
To je vlastnost youtubka, na počítadle "něco přes 300" se to na chvíli zasekne a ověřuje to pravost shlédnutí, jestli to negeneroval bot. Teď už to pokračuje, díky moc
Pavel
Pavel
- Luboš ZLÍN
- Kontaktovat uživatele:
mas to tam
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- Screwball671
Máš další.....
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
1500 náskok, děkuju pěkně
snad to vydrží...
PB
PB
Ke konci března. Teď sice vedeme o 4300 nad druhým videem (celkové 8600), ale vyskytlo se tam další (neklikejte na to, ať jim nedáte hlas), kteří maj 3000/2 dny, takže raketové tempo. Tak nevím, jeslti náskok bude stačit. Tak díky moc všem kdo kliknuli, musím link stále šířit, třeba to vyjde 
Tak až to vyhraješ tak dej vědět držíme palce.
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm
Děkujki všem kdo klikli, leč jsem tu znova s žádostí o pomoc Vedu, mám 9500 views, ale teď přes 3 dny se tam dostalo další video, které ke dnešku má 5000 a jen za dnešní den sehnali 2000 dalších - pokud to tímhle tempem půjde dál, tak je v pondělí po nadějích - já to dnes celej den hrotil a posílal to všem a vyřtískal jsem z toho 1000/den, což je poloviční tempo než oni. Takže - pokud byste byli tak hodní a parkrát klikli, nebo to dokonce poslali nějakým svým kamarádům, kdo by byli ochotni kliknout, bylo by to senzační. Když už s tím takovou dobu bojujeme, tak ať to dobojujeme úspěšně! 
Dá se klikat opakovaně ze stejné IP adresy? Započítá se to jako hlas? Jestli jo, tak proč bysme to všichni trošku nepoklikali... 
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
tak dej někde na web nějakou pěknou babu v nízkým rozlišení a když se na to klikne, tak to přejde na to youtube... a budeš mít hned aspoň 100 000 kliků

OPTIC 6 2,4Ghz Assan