Jaké používáte? Ve spreji jsem zapoměl dodat...
Použítí by bylo na EPP, pod pásku, případně pod papír.
Tip kde sehnat v Jablonci/Liberci/Turnov??
Díky za Info.
Michal
Kontaktní lepidlo
Kontaktní lepidlo
Naposledy upravil(a) atlanta dne stř 07.03.2012 15:23, celkem upraveno 1 x.
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
Re: Kontaktní lepidlo
Nez dosel, pouzival jsem dokonaly Welder, ale neda se v evrope sehnat, bohuzel...
jinak jedine UHU Por (na tvrde peny). Je transparentni (pokud se s nim dobre pracuje), nesmrdi, dobre se s nim pracuje, da se koupit velka plechovka a z ni si odlejvat do nadobky a nema tak kriticky bod slepeni jako treba Styrolep ci LAtmel. Lepeny spoj je pruzny a velice pevny. Pri vyssich teplotach ma snahu se rozlepovat - nenechavat v aute za sklem na slunku
Maji to snad v kazdych barvach a lacich...
Pasku na EPP podlepuju vterinakem, malicke kapky po par centimetrech.
jinak jedine UHU Por (na tvrde peny). Je transparentni (pokud se s nim dobre pracuje), nesmrdi, dobre se s nim pracuje, da se koupit velka plechovka a z ni si odlejvat do nadobky a nema tak kriticky bod slepeni jako treba Styrolep ci LAtmel. Lepeny spoj je pruzny a velice pevny. Pri vyssich teplotach ma snahu se rozlepovat - nenechavat v aute za sklem na slunku
Maji to snad v kazdych barvach a lacich...
Pasku na EPP podlepuju vterinakem, malicke kapky po par centimetrech.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Díky, zapoměl jsem napsat, že bych radši ve spreji. Už jsem to opravil. Na plochy je to lepší.
ani na plochy nemam s UHU Porem problem, radeji si dam krapet prace s rozetiranim (ktere stejne delam vzdy) nez abych testoval me nezname lepidlo. Staci kousek odrezku a muzes si natrit jak velkou plochu potrebujes 
Jak velke plochy chces lepit?
/edit: jeste koukam, ze i UHU se da koupit ve spreji
http://www.srovnanicen.cz/q/UHU%20power ... y%20200ml/
Jak velke plochy chces lepit?
/edit: jeste koukam, ze i UHU se da koupit ve spreji
Naposledy upravil(a) Kissman dne stř 07.03.2012 15:30, celkem upraveno 1 x.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Díky, asi potáhnu omotorovanýho Tempesta /1,8m/
Koukal jsem na lepidla ve spreji od 150 Kč. Tak chci vědět, s čím děláte a co je ověřený.
3M bude asi dobrá volba.
Koukal jsem na lepidla ve spreji od 150 Kč. Tak chci vědět, s čím děláte a co je ověřený.
3M bude asi dobrá volba.
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Po vyskúšaní všetkého možného už jedine 3M77. Prípadne na iné účely (permanentný spoj, lepenie šablón na matroš atď.) iné lepidlá 3M, je ich dosť široký sortiment.
- bolekkrutor
- Kontaktovat uživatele:
Chemoprén,nitroředidlo,fixírka.V době kdy začínal frčet EPP kombat a kdy za 3M77 chtěli nesmysl,nejlevnější a plně funkční alternativa.