Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pajas
Kontaktovat uživatele:

Re: AFPDL nelze spustit

#526 Příspěvek od Pajas »

Mně se to stalo, když jsem tam natlačil češtinu. Furt. Zkoušel jsem reinstall, pořád dokola. Tak jsem zkusil režim kompatibility pro asi XP SP2, teď nevím a jede to. Dál se v tom hrabat nehodlám a jsem rád, že to funguje.
jio

#527 Příspěvek od jio »

honzajak píše:Po vyčištění registrů ve WIN 7 se mě velice často, ale ne vždy, při pokusu o spuštění AFPDL zobrazí " Program AFPDL main executable přestal pracovat ...... Systém Windows program ukončí....."
Před čištěním WIN 7 byl program plně funkční.
Nemohu přijít na to, co se mě nechtěně odmazalo.
Díky za radu.

Honzajak

"Vyčištění" registrů je dosti často cesta k přeinstalování celého počítače. Ty čističe mívají vytvoření zálohy toho, co vymazaly. Takže pokud sis ji nechal vytvořit (bude to nějaký reg soubor), tak ten reg dvojklikem nebo entrem spusť a mělo by se to dostat do předchozího stavu.

Jinak minimálně přeinstalovat AFPD, v horším případě celý systém.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#528 Příspěvek od Woita »

Mohlo by pomoci odinstalovat AeroFly Professional De luxe (přes Ovládací panely - Programy a funkce) a poté znovu nainstalovat.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
mb

#529 Příspěvek od mb »

Neviem ako Win7, ale systém by si mal vytvárať body obnovy, tak skús vrátiť stav systému pomocou toho bodu obnovy do stavu pred čistením registrov + vyskúšaj to, čo radí jio.
SVK 34-12
zero_ozero

#530 Příspěvek od zero_ozero »

Ale prd. Mazání registrů a dočasných souborů je základ při údržbě PC. Nemyslím si, že to je práce pro profíka...
Buď rozjeď zálohu systému a nebo pomocí programu, který jsi použil pro mazání, každý si vytváří zálohu. Pokud jsi to dělal ručně tak musíš rozjet zálohu systému nebo přeinstalovat program.
Platit někomu, aby za Vás udělal dva kliky mi přijde vyhazování peněz, ale pokud na to někdo má.. rád mu registry promažu.
Pro Win 7 je nejlepší CCleaner
Pro Win XP - Easycleaner
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
zdendaK

#531 Příspěvek od zdendaK »

Když neuspěješ , zkus vrátit počítač k záloze(obnova systému) zpět kdy naposledy pracoval.
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#532 Příspěvek od Kissman »

zero_ozero píše:Platit někomu, aby za Vás udělal dva kliky mi přijde vyhazování peněz
Naprosty nesmysl ;) pokud je nekdo tak blbej, a da si cistit PC do firmy ktera to dela na dva kliky, tak jak se rika "kdo chce kam...". Profi cisteni je otazkou par hodin prace. Mozna te to prekvapi, ale na firmu nam chodi lidi utracet treba 2 000,- za "cisteni" a to celkem pravidelne. Je rozdil mezi cistit a "cistit" ;) .
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
mbiron
Kontaktovat uživatele:

#533 Příspěvek od mbiron »

Neni nad to mit lidi co tuhle praci udelaji, jakozto uzivatel se do takovych veci nehrabu, tohle necham na profika.
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
zero_ozero

#534 Příspěvek od zero_ozero »

Kissman - Ja vim jak to chodi. Když něčemu nerozumim, hledám profíka. Čím míň tomu rozumim tím víc mě osolej. Profi čištění na pár hodin? Hm. To by mě zajímalo co do toho času počítáš? Čas za kterej se ti defragmentuje hdd?
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
honzajak

Re: AFPDL nelze spustit - VYŘEŠENO

#535 Příspěvek od honzajak »

Díky kolegové za rady.
Provedl jsem přeinstalaci AFPDL a již je to funkční.
K čištění počítače používám program Glary Utilites PRO, který umí česky a zdá se mě velmi vhodný.
Ještě jednou DÍKY.
Honzajak
jio

#536 Příspěvek od jio »

honzajak píše:K čištění počítače používám program Glary Utilites PRO, který umí česky a zdá se mě velmi vhodný...

... až na to, že maže co nemá. Promiň, ale na to se nedalo nereagovat.

Pokud mohu doporučit, tak zkus použít některé z těchto bodů:
1) Vyhoď Glary Utilites PRO i když je český
2) Vykašli se na rady, vybízející k čištění registrů. Mám zkušenost, kdy mě pak volají známí Jirko prosím tě přijď, mi se něco stalo s počítačem. A až je v dobrém rozmaru přitlačím ke zdi, tak přiznají, že někde na webu četli doporučení, jak vyčistit registry ...
3) Pokud mermomocí trváš na čištění registrů, tak použij osvědčený CCleaner (je taky český), ale teprve až tehdy, když už budeš uvažovat o tom, že by asi chtělo ten počítač přeinstalovat. No a když se to nepovede, tak jsi to stejně už přeinstalovat chtěl.
4) Pokud nechceš ztrácet čas s diskotékou kolem instalace, tak si při příští instalaci po nainstalování všech používaných programů vytvoř bitovou kopii. Následná obnova je pak po záloze nezálohovaných dat otázkou půl hodiny.
5) Neinstaluj na PC různé programy jen tak na vyzkoušení. Pokud to přece jen chceš, tak k tomu použij virtualizaci.
6) Pokud se ti už podaří přece jen nějak systém nastřelit, tak existují 2 kouzelné příkazy (spustit z cmd jako správce), jak to s poměrně velkou pravděpodobností znovu zprovoznit:
- sfc /scannow
- verifier /?
První jen sám opraví, co je špatně a druhý v případě, že je nějaká závažnější chyba skončí modrou smrtí, kde vypíše místo, kde ta chyba je. Ta se pak dá opravit cílenou přeinstalací toho konkrétního ovladače. Po modré smrti přes F8 do nouzového režimu a tam v cmd zadat verifier /reset

To je tak asi vše. Přeji příjemnou práci i zábavu s PC.
honzajak

#537 Příspěvek od honzajak »

jio píše:
honzajak píše:K čištění počítače používám program Glary Utilites PRO, který umí česky a zdá se mě velmi vhodný...

... až na to, že maže co nemá. Promiň, ale na to se nedalo nereagovat.

Pokud mohu doporučit, tak zkus použít některé z těchto bodů:
1) Vyhoď Glary Utilites PRO i když je český
2) Vykašli se na rady, vybízející k čištění registrů. Mám zkušenost, kdy mě pak volají známí Jirko prosím tě přijď, mi se něco stalo s počítačem. A až je v dobrém rozmaru přitlačím ke zdi, tak přiznají, že někde na webu četli doporučení, jak vyčistit registry ...
3) Pokud mermomocí trváš na čištění registrů, tak použij osvědčený CCleaner (je taky český), ale teprve až tehdy, když už budeš uvažovat o tom, že by asi chtělo ten počítač přeinstalovat. No a když se to nepovede, tak jsi to stejně už přeinstalovat chtěl.
4) Pokud nechceš ztrácet čas s diskotékou kolem instalace, tak si při příští instalaci po nainstalování všech používaných programů vytvoř bitovou kopii. Následná obnova je pak po záloze nezálohovaných dat otázkou půl hodiny.
5) Neinstaluj na PC různé programy jen tak na vyzkoušení. Pokud to přece jen chceš, tak k tomu použij virtualizaci.
6) Pokud se ti už podaří přece jen nějak systém nastřelit, tak existují 2 kouzelné příkazy (spustit z cmd jako správce), jak to s poměrně velkou pravděpodobností znovu zprovoznit:
- sfc /scannow
- verifier /?
První jen sám opraví, co je špatně a druhý v případě, že je nějaká závažnější chyba skončí modrou smrtí, kde vypíše místo, kde ta chyba je. Ta se pak dá opravit cílenou přeinstalací toho konkrétního ovladače. Po modré smrti přes F8 do nouzového režimu a tam v cmd zadat verifier /reset

To je tak asi vše. Přeji příjemnou práci i zábavu s PC.

Díky za Tvoji komplexní radu, jak se chovat k programům v počítači. Utvrdil jsi mne, že alespoń něco dělám dobře - zálohování formou bitové kopie samozřejmě dělám a využívám. Já jsem se jenom domníval, že někdo již měl a odstranil mnou uvedený problém se startem AFPDL.
Ještě jednou díky za Tvůj čas a ochotu potřebným poradit.
Honzajak
Hunger

Re: DX7 a simulator Aerofly

#538 Příspěvek od Hunger »

Pánové půjde DX7 připojit do počítače a APFD skrze zvukovou kartu aniž by se poškodila případně jak... Návod od Astry stojí za hov... dokonce tam ani nemaj jakym proudem to nabíjet :D.
"Šmirgl to jistí!"
anacid

Dvouploch pro Aerofly

#539 Příspěvek od anacid »

Zdravím, dneska jsem koupil tenhle dvouploch http://www.balharrc.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=186:spider-d&catid=16:bazar&Itemid=16 a než ho poprvé odlepím od země, tak bych ho rád trochu vyzkoušel na simulátoru. Buď přímo tenhle nebo něco hodně podobnýho. Mám Aerofly Professional Deluxe.

Má rozpětí cca 1.2 m, křídla se souměrným profilem
délku 1m
letovou váhu cca 2.2 - 2,4kg
Nenašel by se u někoho třeba odkaz ke stažení?

Dík všem letuzdatným kolegům za pomoc :wink: :wink: :wink:
Zba
Kontaktovat uživatele:

Re: Douploch pro Aerofly

#540 Příspěvek od Zba »

anacid píše:Zdravím, dneska jsem koupil tenhle dvouploch http://www.balharrc.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=186:spider-d&catid=16:bazar&Itemid=16 a než ho poprvé odlepím od země, tak bych ho rád trochu vyzkoušel na simulátoru. Buď přímo tenhle nebo něco hodně podobnýho. Mám Aerofly Professional Deluxe.

Má rozpětí cca 1.2 m, křídla se souměrným profilem
délku 1m
letovou váhu cca 2.2 - 2,4kg
Nenašel by se u někoho třeba odkaz ke stažení?

Dík všem letuzdatným kolegům za pomoc :wink: :wink: :wink:

Mně se tam ještě nepovedlo nahrát jakýkoliv model.Ať sem stahoval odkukoliv.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“