Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Diskobarel píše:Prosimtě jak je to s tim druhym géčkem? To je jenom přepnuté tenké E?
Záleží jaký struny. Kupuju Martinky, desítky fosforbronz. Pamatuju že minule tam tenký géčko byla devítka, poslední co jsem kupoval tak je tam desítka, tedy stejná struna jako éčko.
Pseno hraje rychle, ale to je asi tak všechno působivé, ale žádné složité přechody tam nejsou . Tohle je jiný kafe http://www.youtube.com/watch?v=A2TyjfRUbgM. Taky jsem už tohle video viděl, ale moc mě to nezaujalo, já raději hudbu. Ale vlastně máš pravdu je to skoro robot.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější. Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Diskobarel píše:Pseno hraje rychle, ale to je asi tak všechno působivé....
No, ta akce na max rychlost s metronomem je jen kvuli te technice, prednes se tam nehodnoti, dal jsem to sem jen jako zvlastnost, ne ze byste si u toho meli nejak kulturne uzivat