Mají stejnou kapacitu (odpovídá i velikosti) s tím rozdílem, že Duremax jsou 3x dražší a po několika cyklech 3x horší než setovky 200.
Hyperion vede na plné čáře.
Janek78 píše:Mám na cestě nanotechy - doufám že vydrží.
Jaká je reálná životnost těchto baterii?- všeobecně.
baui píše:Setovky sly u me do kose asi po 10 letech, byly uplne k nicemu jak byly mekke. Hyperionky drzi a drzi....a drzi. Mam doma jeste 4 kousky svazane do 2S packu na letadlo, kazda baterka ma daleko za stovkou a neni ani zdaleka citit rozdil mezi novymi a pul roku starymi, nicenymi pravidelne v mcpx. Jsou tak 1mm nafouknute. Kdyz jim dam zabrat, nafouknou se malinko vic a pak zase vyfouknou behem 5 minut. Na vykonu se to neprojevi.
insomnia píše:uz se delaji primo pro mCPx
Hyperion G3 CX - 1S 250mAh (pro mCPx Heli)
konektory fungujou normálně , a životnost to záleží jak se kní budeš chovat může ti chcípnout po 40startech , jinak čárky si nedělám ale typuji že vydrží minimálně 100 startů ale asi i víc , jsou určitě lepší než originály a hlavně levnějšíHornis píše:insomnia píše:uz se delaji primo pro mCPx
Hyperion G3 CX - 1S 250mAh (pro mCPx Heli)
ahoj takže jak je to teda s touhle baterii? životnost, výkon, konektory? díky za trpělivost
..nováček
lepší je napast míň a pak jsi jen mile překvapenOPR píše:hááá jen 100? kámo přidej. Je treda fakt, že nelítám nic co by jim ubližovalo nebo že bych je lítal do mrtě (4:00min) ale že by se jim chtělo jít srát to zatím nevypadá. A mojí Hooodně nad 100 cyklů. Mám tři kousky. A první jak druhá tak třetí jsou dost podobné. Afurt fachaj.
Originály mi vydrželi ....... no nevím ale určitě se to nevyplatí.